Maznee Azmi . Pengedar Shaklee pilihan hati. Yakin . Mesra . Berpengalaman

Kenapa Ramai Pasangan Sukar Dapat Anak?

Kenapa Ramai Pasangan Sukar Dapat Anak


set kesuburan shaklee terbaik

Semalam semasa hubby saya balik dari Restock. Terjumpa rakan baiknya di Masjid AlFalah
Lama tak jumpa, saya pun hadir masa dia kawen dulu
Cuma Allah belum buka peluang menimang cahaya mata lagi

Ini perkara biasa sekarang
Ramai pasangan muda sukar mendapat cahaya mata
Mashaallah, uijan sukar untuk mereka

Husband saya dulu sebelum nikah
Sudah mengambil pelbagai cara supaya Allah berikan anak cepat

Jumpa Doktor, Buat ujian kesuburan
Siap buat rawatan homeopati lagi dan.. Ambil makanan tambahan

Top up zat2 yang kurang
Sampai saya pun "Terpaksa" jumpa DR dan rawat diri. Rupa rupanya banyak zat yang saya kurang walau badan kelihatan slim. Siap tinggi kolestrol lagi tu. Ini semua kesan dari pemakanan, makanan segera memang banyak membawa mudarat.

Berkat usaha kami dan tawakal pada Allah, Alhamdulillah sebulan kahwen Allah terus kurniakan berita baik. 

Ramai juga yang tanya macam mana cepat sangat


Termasuklah rakan baik suami saya ni
Kebetulan masa berjumpa tu suami saya bawa Stock

Apa yang dapat kami sarankan
Sebelum nikmat Allah kurniakan, kita perlu buat pengorbanan

Tinggalkan apa yang sedap (Macam fast food)
Cari ilmu dan perbaiki mana yang silap (Contoh pergi jogging)

Usahakan mana yang patut. Buang semua toksin dalam badan
Joging dan bersenam salah satu caranya

Cara lain amalkan makanan tambahan
yang boleh bantu buang toksin dan ganti nutrien dalam badan

Jika anda belum tahu tanda tanda mengandung, boleh baca Tanda Awal Kehamilan Yang kIta Selalu Abaikan.

Insyaallah akan bantu anda bersedia untuk menjadi ibu. Sebab dah tahu tanda tandanya kan.

Contoh untuk orang lelaki,
Vitamin E, Zink sangat penting. Makan fast food tak dapat benda2 ni

Baru sahabat suami saya sedar, sebenarnya
Apa yang disangkakan mudah sebenarnya tidak mudah
Banyak masa, tenaga dilaburkan sebelum diberi sesuatu Allah 


Alhamdulillah, keluarga kami dah temui produk yang dicari
Dan yakin serta konsisten dengannya.

Kerana keberkesanannya memang terserlah
Badan terasa lebih cergas, kurang sakit sakit badan walau kurang tidur

Kami juga dijodohkan bertemu dengan Mentor yang bagus
Hari hari menimba ilmu dalam secret FB group sejak istiqamah dengan produk ni

Hasil dari perkongsian tersebut,
Sahabat suami saya umpama tersentak dan sedar apa perlu dilakukan
Alhamdulillah, perkongsian kami telah menambah nilai hidupnya
Apa yang dipelajari dari secret group tersebut memberi impak kepada orang lain

Mentor saya kerap berpesan, Hidup perlu memberi
Mungkin ini caranya kami memberi 

0 Response to "Kenapa Ramai Pasangan Sukar Dapat Anak?"

Catat Ulasan

⛔⛔TERIMA KASIH KERANA MENINGGALKAN KOMEN ⛔⛔

🌼🌺🌸 Maznee memang rajin membalas komen bonda semua. πŸ˜‰ Insyaallah akan lawati blog cik puan & bonda semula.🌸🌺🌼
.
Selamat bersilaturahim πŸŒ„