Maznee Azmi . Pengedar Shaklee pilihan hati. Yakin . Mesra . Berpengalaman

Dapat Anak Dengan Set Kesuburan Shaklee

Dapat Zuriat Selepas Gunakan Set Kesuburan Shaklee

Kesuburan wanita
Assalamu'alaikum Wrmbth, Alhamdulillah juga, sebab ramai dah terbuka hati untuk cuba set kesuburan shaklee.

apa khabar semua.

Mazni doakan anda semua sihat bahagia. 

Bestkan sihat ni. Boleh buat apa saja dengan mudah. 

AMARAN: VIDEO INI BUKAN UNTUK MEREKA YANG TIDAK MAHUKAN ANAK. JANGAN KLIK


Artikel Ini Akan Membantu Anda Memahami
1. Masalah Kesuburan Zaman Sekarang. Suami Isteri Sukar Dapat Zuriat 
2. Faktor UTAMA Penyebab Ketidaksuburan Pada Wanita 
3. Harga Set Kesuburan Shaklee. 
Masalah Kesuburan Pasangan Suami Isteri. Kenapa? Hari ni nak berkongsi kisah tentang masalah kesuburan. Ramai yang hadapi masalah dapat zuriat. 

Dalam keluarga Mazni, Alhamdulillah tuhan berikan 12 orang pak cik dan makcik kandung. 

Belah suami pula, pak cik dan makcik seramai 11 orang. Ini bukti kehebatan orang zaman dahulu. Badan sihat je. Anak pun ramai.

Mazni ada kongsikan Tips Mendapat Zuriat dan Testimoninya. Moga bermanfaat 

Kalau ikutkan keturunan keluarga, memang terbukti subur. Tapi kenapa masih ada saudara yang susah dapat anak. Takdir? Belum rezeki?

Semua memainkan peranan. Masih ramai pasangan di luar sana mempunyai masalah mendapatkan anak sebagai penyeri rumah tangga.

Zaman dulu tak macam sekarang. Nak makan apa apa tanam sendiri. Sayur pun tak payah letak racun. Tumbuh meliar banyak tepi rumah. Subur je tanah sebab cukup hujan dan saliran.
Sayur tepi rumah subur
Sayur tepi rumah tak pakai racun pun
Ini jam, mana nak dapat macam tu, Nak makan sayur kena beli kat pasar. Nampak sayur macam segar, takde lubang. Cantik mulus. Tapi awas.. Sayur macam ni yang kena hati hati.
Sayur subur dan gebu
Awas, sayur cantik tak bermakna selamat dimakan
Sampaikan serangga pun takut nak makan, mesti banyak racun perosak. Cuba bayangkan kalau racun tu masuk dalam badan. Mesti sakit kan.

Kalau dulu makan sayur baik untuk kesihatan, sekarang belum tentu lagi. Semua gunakan bahan kima. Racun dan baja pun kimia. Bila badan banyak toksin, antara kesannya adalah sukar dapat anak.

Tambahan lagi, zaman sekarang usia wanita berkahwin semakin meningkat. Ada yang kahwin lambat kerana berpendidikan tinggi. Ada juga yang entingkan kerjaya.
Wanita subur dan berjaya
Belajar tinggi dan berjaya, sampai takut lelaki nak dekat
Faktor Menyebabkan Ketidaksuburan Pada Wanita
1. Usia 
Tanpa kita sedari, kesuburan wanita menurun dengan usia. Bermaksud, makin lambat mendirikan rumah tangga dan merancang zuriat. Semakin rendah risiko mengandung.

Menurut kajian, semasa wanita mencecah umur 30 tahun, kesuburan mula menurun. Mazni pasti kita sedia maklum tentang rakan rakan yang merokok di kalangan wanita.
perokok wanita tak subur
Terbukti sekarang, menghisap sisha jauh lebih bahaya dari merokok

2. Merokok
Tabiat merokok ini juga mengurangkan kesuburan wanita. Bahan kimia dari asap rokok bukan saja membahayakan badan wanita, malah kualiti ovum terhasil juga kurang.

Ini disebabkan merokok menjejaskan peredaran darah dalam badan. Lebih lebih lagi paru paru kita akan kurang kemampuan untuk tukarkan oksigen dan karbon dioksisa. Perokok wanita akan jadi mudah penat dan semput.

Apabila darah dan oksigen tak cukup, sistem peranakan wanita pun terganggu. Kemudian kesuburan menurun. Susah nak dapat anak.

Dari pengamatan Mazni, wanita merokok ni sebab nak kuruskan badan. Cuma rasanya, banyak cara lain nak kuruskan badan secara sihat. Salah satunya mestilah bersenam.
wanita sihat berjoging
Joging jauh lebih baik dari merokok. Kih kih kih

Kalau takda masa, boleh ambil Set Kelangsingan Shaklee. Tak mahal pun. Cuma makan lecithin dan Alfafa. Rasanya pun ok, nak lagi best makan dengan ESP. Rasa kenyang lebih lama. Jadi kita kurang makan. Terpaksa slim.

Kalau yang slim sangat pula, boleh ambil Set Tambah Berat Badan. Makan Cinch dengan ESP. Insyaallah berkesan.
ESP Shaklee subur
Nak kurangkan berat dan kembalikan kesuburan. Boleh try produk makanan kesihatan
Satu lagi mereka yang merokok ni merasakan diri dominan dan kurang peduli dengan apa yang orang lain kata. 

Pendek kata, untuk membolehkan mereka dapat keyakinan diri yang tinggi. Pada masa yang sama membayarnya dengan ketidaksuburan dan risiko kesihatan.

3. Obesiti Masalah Berat Badan
Faktor lain yang mempengaruhi kesuburan wanita ialah berat badan. 

Oleh kerana majoriti rakyat Malaysia mengalami masalah obesiti,  Jika BMI anda diatas 25. Hormon didalam badan berada dalam keadaan tidak stabil dan menyukarkan kehamilan.

Anak adalah penyeri rumah tangga, pengikat kasih antara suami dan isteri. Kehadiran mereka membahagiakan rumah tangga dengan hilai tawa dan telatah lucu. 

Mazni percaya, ramai dari kita tahu tentang riwayat dari Nabi Muhammad SAW tentang apabila matinya seorang anak adam terputuslah semua perkara kecuali doa anak yang soleh, ilmu yang bermanfaat dan sedekah jariah.

Macam mana nak tahu anda dah hamil? Ada ke tanda dan perubahan pada tubuh wanita jika positif kehamilan yang kita boleh perasan? Kena cari ilmu sikit. Antaranya, loya, tambah selera makan dan sembelit. 

Tiada siapa mahu menghabiskan usia sebatang kara tanpa ditemani anak anak. Banyak usaha boleh dibuat untuk mengembalikan kesuburan.

Ada yang pergi berurut untuk mengembalikan kesegaran badan dan peredaran darah dalam badan. Ada yang pergi berjumpa doktor pakar. 

Mazni sarankan kepada anda untuk mengambil Set Kesuburan Shaklee. Set kesuburan shaklee untuk wanita mengandungi vitalea, B Complex, Vita-C, alfalfa dan GLA Complex. Mazni sendiri dah gunakannya, Alhamdulillah sekarang sedag hamil anak kedua.

4. Tekanan / Stress
Wanita sekarang menggalas beban yang berat. Sebagai isteri, anak, ibu dan pekerja (Kalau berniaga part time.. Kan3). 

Tekanan dengan tanggungjawab yang banyak ini boleh menurunkan kesuburan mereka. Jadi kawal tahap stress di tahap sihat ya.

Luangkan masa untuk melakukan hobi dan beriadah bersama keluarga. Suami juga perlu bekerjasama meringankan bebanan isteri.

Memang selalukan, apabila waktu subur wanita tiba.. Badan pula lesu dan tak bermaya.

Sedangkan peluang untuk cepat hamil tinggi di waktu ini sekiranya persetubuhan berlaku.
Set kesuburan SHaklee


Set Kesuburan Shaklee
Set Kesuburan Shaklee


Set Kesuburan Shaklee
Set kesuburan SHaklee

Manakala untuk lelaki mengandungi Vita Lea, B complex, Vita C dan Zinc Complex.

Berapa Harga Set Kesuburan Shaklee?
Dibawah ini harga runcit bagi set suami isteri.

Set Kesuburan Untuk Isteri Dan Wanita (Vitalea dan GLA)
Set Kesuburan Wanita Isteri
Vitalea RM89
Set Kesuburan Isteri

GLA Complex RM91


Set Kesuburan Untuk Lelaki Dan Suami (Vitamin E dan Zink)

Set Kesuburan suami lelaki
Vitamin E Complex RM149
Set Kesuburan suami lelaki

Zinc Complex RM34

Harga Runcit Set Kesuburan Shaklee 
untuk suami (Vitamin E RM149 + Zink RM34) = RM183

untuk isteri adalah (Vitalea RM89 + GLA Complex RM91)= RM180

Ada tak cara untuk dapat harga yang lebih baik
Ya.. ada caranya. Jika anda mahukan lebih nilai untuk wang anda , ada 2 pilihan
    Set bersalin
  1. Mendaftar sebagai ahli. Anda akan dapat diskaun bagi setiap produk. Boleh jadi sumber pendapatan juga. Mana la tau ada kawan nak kirim. Untuk maklumat lanjut KLIK Macam Mana Nak Jadi Ahli Shaklee. Atau pun hubungi saya
  2. PM Mazni sekarang, Untuk soalan lanjut dan mendaftar menjadi ahli
Jika anda mempunyai soalan, insyaallah sekiranya mampu Mazni akan bantu anda. Boleh hubungi Mazni di


Call / Whatsupp: 019-2653791 atau  0192663791 
ID Shaklee: 963860
Email: maznizazmi@gmail.com
FB: Mazni Azmi  bagi sebarang pertanyaan lanjut.
Like kami di Facebook Page: Ibu bijak keluarga sihat
mendapatkan KHIDMAT NASIHAT TERBAIK dan INFO PERCUMA

Apa pendapat anda tentang Set Merancang Kehamilan Shaklee? Suarakan pandangan anda dibawah. Terima kasih banyak banyak ya