Set Kecantikan Shaklee | Kenapa Kulit Lebih Jelita Dengan

Set Kecantikan Shaklee | Kenapa Kulit Lebih Jelita 


set shaklee untuk kulit jelita

Set cantikAssalamu'alaikum Wrmbth.

Mazni nak share tentang masalah ramai wanita hari ini. 

Cara untuk mendapatkan kulit yang cantik mulus dan glowing. 

Semua tu dengan mengambil makanan Set kesihatan shaklee

Sambil menyihatkan badan semakin cantik kulit.

Kalau tak cukup masa layan je gambo slide ni ek. Bagi rujukan tambahan baca dibawah. Moga bermanfaat




Mazni dah gunakan Set kecantikan Shaklee dan mula nampak kesan pada wajah. Jerawat cepat kecut dan kult nampak lebih sihat. Itu baru 1 bulan menggunakannya. 


Kawan sekerja Mazni yang menggunakan set kecantikan Shaklee dengan konsisten nampak lebih cantik. Tak sangka sebab tak perlu gunakan produk yang mahal sangat dan dari bahan semulajadi kulitnya nampak sangat mulus dan bercahaya.


Set cantik shaklee

Set ini terdiri daripada Vitamin C, B kompleks dan Vitamin E. 

Zat zat ini memberikan nutrien yang diperlukan oleh tubuh untuk membina kulit yang lebih sihat. 

Contohnya vitamin C, ia diperlukan untuk membina kolagen. 


Kolagenlah yang menganjalkan kulit dan kelihatan sihat. Maklumat lanjut dibawah

Vitamin C : 



  1. Penting untuk pengikatan kolagen, hasilnya kulit lebih anjal
  2. Anti oksidan, menghalang radikal bebas dalam badan penyebab kanser
  3. Tingkatkan daya tahan badan lawan penyakit
Stress

Wanita sekarang banyak tanggungjawab. Stress

B Kompleks : 


  1. Elakkan pigmentasi kulit (kulit bintik bintik tu..)
  2. Vitamin B juga melembapkan kulit, takdelah nampak kering je :) Ala ala moisturizer gitu
  3. Manfaat mengurangkan stress, apa kaitan stress dengan kecantikan? Bila stress kerja dan sebab masalah, muka kita berkerutkan, makin banyak berkerut makin banyak kedut. :)
  4. Membantu untuk saraf yang sihat

Vitamin E : 


  1. Membantu kekalkan kulit yang cantik
  2. Membantu kurangkan inflamasi dan penyembuhan luka
  3. Bagi lelaki bagus untuk kesuburan


Suka Mazni ingatkan, set kecantikan Shaklee dibuat dari bahan semulajadi. Tak de bahawan kimia dan insyaallah selamat digunakan.
Air dan Kecantikan kulit muka


Mazni dan keluarga memang pengguna produk shaklee. Kita mesti minimum 3liter air sehari bagi mendapat hasil yang optimum. 


Air diperlukan sebagai pembawa vitamin B dan C. Ia juga terlibat dalam semua fungsi badan seperti penyerapan khasiat, penyingkiran toksin, dan mengekalkan susu badan.


* Selain daripada produk yang dicadangkan diatas, anda juga boleh mengambil Energizing Soy Protein (ESP), GLA dan Kolagen Shaklee yang juga baik untuk kulit yang sihat dan glowing. Insyaallah


Jika anda mempunyai soalan, insyaallah sekiranya mampu Mazni akan bantu anda. Boleh hubungi Mazni di


Call / Whatsupp: 019-2653791 atau  0192663791 
ID Shaklee: 963860
Email: maznizazmi@gmail.com
FB: Mazni Azmi  bagi sebarang pertanyaan lanjut.
Like kami di Facebook Page: Ibu bijak keluarga sihat
mendapatkan KONSULTASI TERBAIK dan INFO PERCUMA

Apa pendapat anda tentang Set Kecantikan Shaklee? Suarakan pandangan anda dibawah. Terima kasih banyak banyak ya