5 Cara Memutihkan Kulit Muka | Set Kecantikan Shaklee

5 Cara Memutihkan Kulit Muka | Set Kecantikan Shaklee 

Assalamu'alaikum Wrmbth, Mazni nak share tentang masalah ramai wanita hari ini. Cara untuk mendapatkan kulit yang cantik mulus dan glowing dengan Set Kecantikan Shaklee
cara memutihkan kulit set kecantikan shaklee

set kecantikan shaklee kulit wajah cantik jelita

set kecantikan shaklee asas basic lengkap nutriwhite
Set Penjagaan Kulit Wajah Nutriwhite Yang Menjadi Idaman hati
Semua tu dengan mengambil makanan kesihatan. Sambil menyihatkan badan semakin cantik kulit.
set kecantikan kulit shaklee harga produk terbaik
Kalau tak cukup masa layan je gambo slide ni ek. Bagi rujukan tambahan baca dibawah. Moga bermanfaat

Mazni sendiri pengguna set kecantikan shaklee dan sangat teruja dengan hasilnya

Artikel Ini Akan Membantu Anda Menjawab Persoalan

1. Kelebihan Set Kecantikan Shaklee?
2. Cara Memutihkan Kulit Badan Dengan Set Kecantikan Shaklee? 
3. Pengalaman Menggunakan Set Kecantikan Shaklee?
4. Berapa Harga Set Kecantikan Shaklee? 
5. Set Kecantikan Shaklee Nutriwhite 
6. Cara Makan Set Kecantikan Shaklee Lengkap  

Harga set kecantikan shaklee adalah mampu milik dan bersesuaian dengan budget kawan kawan. Murah dan tahan lama.

Set Kecantikan Shaklee Kulit harga bajet

Kelebihan Set Kecantikan Shaklee ? 
Mazni dah gunakan Set kecantikan Shaklee dan mula nampak kesan pada wajah. Jerawat cepat kecut dan kulit nampak lebih sihat. Itu baru 1 bulan menggunakannya. 


Jika menggunakan set kecantikan dengan konsisten, kulit akan nampak lebih cantik. 

Tak sangka juga sebab tak perlu gunakan produk yang mahal sangat dan dari bahan semulajadi kulitnya nampak sangat mulus dan bercahaya.

Cantik dan glowing set kulit shaklee cara pengambilan


Lagipun harga produknya sangat murah dan tahan lama. Sebotol vitamin c tahan selama 6bulan. Bcomplex dan vitamin e pula tahan 4bulan.



Memang berbaloi dan memberi nilai terbaik pada bajet anda.



Set kecantikan kulit shaklee ini terdiri daripada ESPVitamin C, B kompleks dan Vitamin E. Zat zat ini memberikan nutrien yang diperlukan oleh tubuh untuk membina kulit yang lebih sihat. 


set kulit cantik shaklee

Contohnya vitamin C, ia diperlukan untuk membina kolagen. Kolagenlah yang menganjalkan kulit dan kelihatan sihat. Maklumat lanjut dibawah


Dan untuk dapat kulit yang lebih halus dan kelihatan cantik, makan bersama ESP. 



Pelanggan Mazni yang menggunakan set ini memang puas hati, sebab beli sekali tahan sampai 4bulan.



Jerawat batu pun dah segan nak tumbuh. Parut parut pun makin hilang. Sahabat Mazni sendiri pakai set kecantikan shaklee ni, kulit dia tak macam dulu.



Pakai bedak foundation pun xperlu tebal tebal lgi sebab jeragat dah makin hilang.



Esp juga bagus untuk set kurus shaklee. Kenyang lebih lama


Fungsi Set Kecantikan Shaklee

Vitamin C : 


  1. Penting untuk pengikatan kolagen, hasilnya kulit lebih anjal
  2. Anti oksidan, menghalang radikal bebas dalam badan penyebab kanser
  3. Tingkatkan daya tahan badan lawan penyakit
  4. Vitamin c juga sangat bagus untuk kesihatan gigi dan gusi yang cantik. 
  5. Jika kawan kawan mahukan kesihatan gigi, tulang dan sendi, elok makan vitamin C bersama set kesihatan sendi shaklee.



B Kompleks : 


  1. Elakkan pigmentasi kulit (kulit bintik bintik tu..)
  2. Vitamin B juga melembapkan kulit, takdelah nampak kering je :) Ala ala moisturizer gitu
  3. Manfaat mengurangkan stress, apa kaitan stress dengan kecantikan? Bila stress kerja dan sebab masalah, muka kita berkerutkan, makin banyak berkerut makin banyak kedut. :)
  4. Membantu untuk saraf yang sihat

Vitamin E : 

  1. Membantu kekalkan kulit yang cantik
  2. Membantu kurangkan inflamasi dan penyembuhan luka
  3. Bagi lelaki bagus untuk kesuburan
Set Kecantikan Shaklee Glowing

ESP Shaklee
Energizing Soy Protein ni memang produk laku keras dalam shaklee. Memang bagus. Buat makan boleh. Nak buat masker pun boleh.


Maznibukan cakap cakap je.. Dah makin ramai yang perasan kulit Maznimakin elok. Sebab dulu teruk sangat jeragat di muka ni.


Jom baca perkongsian Mazni tentang cara menggunakan ESP Shaklee untuk kecantikan dan kesihatan badan.


Banyak lagi produk untuk kecantikan yang Mazni tak sempat tulis.



Contohnya Kolagen shaklee. Produk yang sangat bagus untuk dapat kulit yang flawless.


Pengalaman Menggunakan Set Kecantikan Shaklee ?

Suka Mazni ingatkan, set kecantikan ini dibuat dari bahan semulajadi. Tak de bahaan kimia dan insyaallah selamat digunakan.



Satu lagi perkara penting, sebelum makan mana mana produk, kawan kawan perlu jelas dengan cara pengambilan set kecantikan shaklee dan set lain dengan betul.



Walaupun semua ini hanyalah vitamin, dos yang betul perlu diambil kira mengikit keperluan harian. 



Contohnya vitamin e yang berlebihan akan bergabung dengan lemak dalam badan kerana ia larut lemak dan minyak. 


tudung labuh online terbaru 2014

Dan ia sukar disingkir dari badan. 


Penagalaman sendiri menggunakan nya, memang nampak perubahan ketara pada kulit. Dulu macam kering dan kusam je. 



Sekarang lebih lembap dan kurang sangat jerawatnya.

Cara Memutihkan Kulit Badan Dengan Produk Shaklee

Kita selalu mendengar perumpamaan ini bukan?
Kita adalah apa yang kita makan. We are what we eat 
 Antara cara untuk memutihkan kulit tubuh ialah dengan menjaga pemakanan harian.

Antara makanan semulajadi yang mempunyai khasiat untuk mencerah dan memutihkan kulit adalah seperti berikut

1. Buah Avokado

Salah satu buah yang baik dimakan dan sering menjadi pilihan untuk salad.

Rasanya yang tidak terlalu manis dan kaya dengan kandungan vitamin B. 

Vitamin B sangat bagus untuk kesihatan kulit terutama untuk kelembapan dan mengelakkan pigmentasi.

Tidak hairanlah ia sering terdapat didalam produk pencuci muka kerana khasiatnyamemutihkan kulit wajah

Apapun, harga buat ini agak mahal dan sukar di perolehi. 

Disebabkan buah ini tidak tumbuh di Malaysia. Berita baiknya ialah produk vitamin B complex shaklee membekalkan keperluan lengkap harian tubuh.

Sebiji sahaja sudah mencukupi. Lebih lebih lagi ia mudah dibawa ke mana mana.


2. Buah buahan Berrie

Keluarga berrie memang banyak mengandungi vitamin C.

Antara yang digemari ramai ialah strawberi, raspberi dan blue berrie.

Berrie bukan sahaja berwarna warni malah sedap juga dimakan.

Vitamin C dalam berries ini membantu kulit yang sihat cantik dan anjal.

Ia digunakan oleh tubuh untuk mengikat kolagen dibawah kulit dan menjadikan kulit kelihatan muda.

Bagi memastikan bekalan vitamin C yan berterusan dan mencukupi untuk badan, ia perlu diambil setiap hari.

Ini kerana vitamin B dan C tidak boleh disimpan di dalam badan. Pengambilan berlebihan akan disingkirkan oleh badan setiap hari.

Sustained release vitamin c shaklee membekalkan pembebasan vitamin c diperlukan badan secara berterusan. 

Ini salah satu cara untuk memutihkan kulit dengan set kecantikan shaklee.


3. Kacang Badam 

Salah satu makanan kegemaran Mazni. Sedap. Snek yang sihat dan banyak khasiat.

Kandungan vitamin e di dalam kacang badam akan membantu melambatkan penuaan dan mendapat kulit yang bersih.

Vitamin E juga antioksidan yang baik untuk menghapuskan radikal bebas dalam badan penyebab kanser.

Alternatif kepada memakan kacang badam untuk mencerahkan kulit, vitamin e complex shaklee membantu mendapat kulit yang cantik dan cerah.


4. Yogurt 

Produk tenusu ini digunakan turun temurun untuk kesihatan.

Yogurt mempunyai protein dan Vitamin E untuk membina sel baru dan awet muda.

Setiap hari kulit kita terdedah kepada cuaca yang panas. Bagi membina kulit baru yang cerah dan jelita, protein di perlukan badan dalam kuantiti yang cukup.

Antara tips untuk mendapatkan kulit yang sihat dengan yogurt ialah mencampurkan dengan Energizing Soy Protein ESP Shaklee, vitamin e shaklee dan jadikan ia masker.

Zat ini akan diserap kedalam kulit.

ESP juga sangat bagus dimakan setiap hari bersama vitamin e untuk kulit yang cerah.

Insyaallah, banyak lagi makanan di luar sana yang bagus untuk mencerahkan kulit.


Cara Makan Set Kecantikan Shaklee Lengkap


Ambil perhatian ya. Cara makan set kecantikan shaklee tak banyak beza dengan set set lain. Pastikan kawan kawan mendapatkan khidmat nasihat dari pengedar shaklee yang bertanggungjawab.

cara makan set kecantikan shaklee jadual pengambilan


Tanggungjawab mereka tidak tamat setelah menjual produk tersebut. Mazni harap kawan kawan faham ya. 



Mazni dan keluarga memang pengguna produk shaklee. Kita mesti minimum 3liter air sehari bagi mendapat hasil yang optimum. 



Air diperlukan sebagai pembawa vitamin B dan C. Ia juga terlibat dalam semua fungsi badan seperti penyerapan khasiat, penyingkiran toksin, dan mengekalkan susu badan.



Pentiiiing sangat minum air yang cukup. Lebih lebih lagi supaya dapat manfaat penuh dari set kecantikan kulit shaklee 



* Selain daripada produk yang dicadangkan diatas, anda juga boleh mengambil Energizing Soy Protein (ESP), GLA dan Kolagen powder yang juga baik untuk kulit yang sihat dan glowing. Insyaallah


Berapa Harga Set kecantikan Shaklee Ni?



Harga Set Kecantikan Shaklee untuk full set mengandungi semua diatas adalah RM295


set kecantikan produk shaklee


Ok, apa yang kita kongsikan hari ini untuk set kecantikan dalaman ya.



Dari dalam kita cantikkan kulit.


Set Kecantikan Shaklee Nutriwhite



Kalau nak sihatkan kulit dari luar pun ada setnya. Nama set tu ada Set Nutriwhite Shaklee.


set kecantikan shaklee nutriwhite


Daripada pencuci muka, krim pelindung dan pencerah kepada krim malam. semua ada



Dan jika kawan kawan ada bajet yang terhad atau masih kurang yakin nak cuba set nutriwhite.. Jom sama sama baca Set Asas Nutriwhite Shaklee yang sangat mampu milik ni.



Betul, harga produk memang berpatutan, kerana syarikat ini tak pentingkan sangat iklan iklan media masa, jadi harga memang murah.


Set Kecantikan Dan Kesuburan Shaklee


Istimewa untuk pasangan suami isteri. Contohnya untuk hadiah hari lahir isteri dari suami prihatin.



Sangat sesuai untuk isteri yang banyak berkorban untuk rumah tangga. 



Insyaallah dengan makan set kecantikan dan kesuburan shaklee Isteri akan kelihatan awet muda dan disayangi suami.



Sentiasa sihat dengan izin Allah. Ini pun masuk bahagian usaha dan tawakal kan



Apakah dia set dambaan hati isteri ni..



Set ini ter diri dari



1. Vitamin E Complex

2. GLA Complex
3. Alfafa Complex
4. Energizing Soy Protein ESP
5. Vitalea
6. Sustained release vitamin C


Ya. Set yang akan buatkan para suami teringat ingat isteri solehah. 



Sejuk mata memandang.. Dari mata turun kehati.


Set Kecantikan Dan Kurus Shaklee


Apabila usia semakin meningkat dan tanggungjawab bertambah.



Kita akan mengabaikan keperluan individu paling berharga.



Siapakah beliau?



Anda rasa siapa orangnya?  Jeng jeng jeng



Tepat sekali.. Diri kita sendiri. Betul. Apa buktinya.. Berat badan semakin naik.



Bentuk badan idaman kini semakin jauh ditelan zaman. hehe. 



Ini masanya untuk kita manjakan diri dengan set kecantikan dan kurus shaklee



Kalau sihat pun bukan untuk orang lain. Set ini terdiri daripada



1. ESP

2. Omegaguard
3. Alfafa Complex
4. Vitamin C
5. Vitamin E


Badan akan terasa ringan. Suara ejekan rakan rakan dan pasangan hidup semakin perlahan.



Akhirnya.. Hanya semyuman manis yang akan terukir di wajah. Tahniah




TUNGGU DULU. Anda mesti nak lebih nilai untuk wang anda kanYa.. ada caranya

Jika anda mahukan Manfaat penuh dari produk shaklee, ada 2 pilihan
    Set bersalin
  1. Mendaftar sebagai ahli. Anda akan dapat diskaun bagi setiap produk. Boleh jadi sumber pendapatan juga. Mana la tau ada kawan nak kirim. Untuk maklumat lanjut KLIK Macam Mana Nak Jadi Ahli Shaklee. Atau pun hubungi saya
  2. PM Mazni sekarang,  dan Mazni akan terangkan kelebihan dan menfaat mendaftar sebagai ahli shaklee. 
Untuk mencuba produk ini,sila hubungi saya di:

Senangkan? SMS/WHATSAPP Mazni di 019 265 3791 untuk pertanyaan ek.


Mazni dan seisi keluarga berkongsi pengalaman sendiri menggunakan produk terbaik ini
kecanrikan sejati datang dari dalam

Untuk yang ingin mencuba produk ini,sila hubungi saya di:

pengedar shaklee kuala lumpur setapak


Call/Whatsapp : 
Mazni Azmi 019 2653791
ID  : 963860
Email : mazniazmi@gmail.com
FB : 
Mazni Azmi

Like kami di Facebook Page: Ibu bijak keluarga sihat

mendapatkan KHIDMAT NASIHAT TERBAIK dan INFO PERCUMA
Jadi apa pendapat anda tentang Set Kecantikan Kulit Shaklee
Saya sangat berminat dengan perkongsian anda semua. Kongsikan di ruangan komen dibawah ya.

1 Response to "5 Cara Memutihkan Kulit Muka | Set Kecantikan Shaklee "

  1. Saya memang yakin dengan produk shaklee untuk kulit cantik. Gogeous

    BalasPadam

⛔⛔TERIMA KASIH KERANA MENINGGALKAN KOMEN ⛔⛔

🌼🌺🌸 Maznee memang rajin membalas komen bonda semua. πŸ˜‰ Insyaallah akan lawati blog cik puan & bonda semula.🌸🌺🌼
.
Selamat bersilaturahim πŸŒ„