Maznee Azmi . Pengedar Shaklee pilihan hati. Yakin . Mesra . Berpengalaman

Set Shaklee Untuk Gemuk | Badan Yang Kurus Kini Igauan

Set Shaklee Untuk Gemuk | Dari Tak Selera Makan Kepada Berpinggan

Malu kurus kerana shaklee

Assalamu'alaikum Wrmbth, Anda Malu Dengan Muka Yang Cengkung?

Gunakan Set Shaklee Untuk Gemuk dan berisi


Ubah bentuk badan seperti papan kepada nombor lapan.


Terlalu kurus memang kelihatan kurang menarik.




Kita kelihatan tidak sihat dan kurang bertenaga.

Mungkin kerana anda terlalu penat dengan rutin kerja harian


Sehingga berat badan turun kerana tak sempat menjamah hidangan.



Badan yang dulu menarik, gebu dan sihat kehilangan serinya


Hanya kerana kita kaum ibu sibuk mengurus anak, suami dan rumah tangga



set shaklee untuk gemuk kanak kanak
Mealshakes untuk menambahkan tenaga anak yang kelesuan


Artikel Ini Akan Menolong Anda Menjawab Persoalan Ini
1. Kawan Baik Anda Untuk Tambah Berat. Kenali Set Ini
2. Fungsi Setiap Ahli Dalam Set Ni. 
3. Berapa Harga Set Gemuk Shaklee Ni? DANN... 

Berapa Harga Set Gemuk Shaklee? Anda terus cari di hujung pos ya
Penat kerana kurus
Penat sangat dengan bebanan tanggungjawab
Kalau dulu semasa anak dara, kita bebas memilih makan yang diingini

Tanggungjawab pula kurang. Fikiran lebih tenang nak menjamah makanan


Dengan semua masalah dan urusan nak diselesaikan, selera makan pun hilang.


Set Gemuk Shaklee
Tiba masa untuk bebaskan diri anda dari rasa rendah diri. Berikan peluang kedua
Jangan risau, ada cara yang mudah dan sedap untuk tambahkan selera makan

Dan mendapat semula figure / bentuk badan yang diingini.


Anda hanya perlu mencuba Set Shakle untuk Gemukkan sedikit badan yang cengkung


Insyaallah ianya berkesan.



Ubah kurus kepada gemuk berisi
Keadaan takkan menjadi lebih baik tanpa perubahan.

Saya dan anak lelaki berumur 2 tahun memang amalkan set ini setiap hari. Alhamdulillah berkesan.


Anak terlalu suka bermain dan ibu pula keletihan bekerja dan menguruskan rumah tangga


Apa yang ada dalam set ini?


Memperkenalkan Kawan Baik Anda Set Gemuk Shaklee


Set ini terdiri daripada 3 item.


1. Sudah tentu Meal Shake Shaklee

Meal shake shaklee

Meal shake ni bukan saja sedap.


Rasa french vanila yang sedap seakan milk shake McD dan aroma yang menyelerakan. 


Kerap digunakan untuk menambah selera anak yang tak selera makan. 


Mazni dah cuba untuk anak sendiri. 



2 thumbs up, sekarang dah pandai mintak makan. Selain itu, khasiat meal shake adalah seperti berikut



Set Shaklee Gemuk


1. Mengandungi 24 jenis vitamin dan mineral

2. Kaya dengan protein dan bebas laktosa (tiada alahan susu lembu)


3. Anti oksida berfungsi memusnahkan radikel bebas penyebab kanser


4. Membantu tumbesaran dengan zat di perlukan utk membina tulang dan sel-sel utk proses tumbesaran.


5. Mengembalikan seri wajah kerana mengandungi vitamin b yg lengkap dan zat besi 


6. Menyahtoksin dan racun dari badan dengan kandungan sera larut


7. Rasa vanilla yang sedap dengan bau mengancam.

2. Vitalea dengan Iron
vitalea shaklee set gemuk
Vitalea ni nenek moyang vitamin di dunia.


Perkataan Vitamin tu pun datang dari Vitalized Mineral yang disingkatkan kepada Vitamin.


Dalam Vitalea tablet.


Banyak zat diperlukan tubuh dipadatkan dalam saiz kecil untuk menjaga kesihatan anda dan keluarga.



Manfaat vitalea dalam kehidupan seharian adalah


1. Membantu kecergasan tubuh dan kekuatan mental


2. Melengkap keperluan zat harian tubuh akibat diet tak seimbang. 


3. Membantu perkembangan tubuh kanak kanak



Keluarga sihat dan gembira

4. Membantu peningkatan metabolisme & awet muda


5. Membantu kesihatan organ buah pinggang jantung dan hati


Selepas semua zat dalam badan cukup, barulah sistem badan berjalan lancar.



Dinding gemuk dan kurus
Disebalik Tembok Alasan, Terdapat Kebebasan. Ubah dengan Tindakan
3. Vitamin B Complex
Vitamin B complex SHaklee
Vitamin ini sangat penting untuk tubuh yang sihat. 


Tambahkan selera makan, anti stress dan bantu pembebasan tenaga dari makanan.


Ada peranan dalam kesihatan kulit. Pelembap dan menghalang pigmentasi pada kulit.



Manfaat lain Vitamin B Kompleks pada tubuh ialah


1. Membantu untuk mengekalkan tisu otak yang sihat, saraf, kulit, mata, rambut, hati dan mulut


2. Membantu penghasilan tenaga 


3. Membantu mengatasi kemurungan dan stress. Ia adalah nutrien anti-tekanan.


4. Komponen pembentukan darah. Bantu badan lebih cergas


5. Membantu untuk mengelakkan sawan, epilepsi


6. Membantu mengatasi keletihan dan ketagihan makanan.


7. Membina tindak balas imun melawan penyakit

Dah jadi lumrah ibu bekerjaya untuk buat sesuatu dengan multitasking. 



Multitasking mother
Orang pompuan ni multitasking. Macam2 kerja bole buat serentak. Tenaga pun pakai banyak

Tapi itu tak bermakna kita mesti kerahkan segala tulang 4 kerat dan kudrat hingga mendatangkan mudarat.


Dalam keadaan rumah bersepah kerana kanak kanak sibuk bermain. Anda dan suami pula baru pulang kerja.


Boleh bayangkan keadaan rumahtangga kita sekiranya kita sakit.



Stress dan kurus shaklee
Semua kerja buat, mau tak stress. Anda faham maksud Mazni ?

Apa akan jadi pada nasib anak anak kita sekiranya kita menyerahkan semua tanggungjawab pada suami.


Sudah tentu tak sama keadaannya kan. 


Lagipun sudah menjadi lumrah orang lelaki untuk menyukai sesuatu yang cantik. 



Kurus dan gemuk dengan shaklee
Relakah kita membuatkan suami memandang perempuan lain kerana kita sudah tidak lagi menarik seperti dulu?

Sedangkan nenek moyang kita dulu terkenal dengan badan bergetah walaupun sudah berusia. 



Pada masa yang sama, Mazni faham kenapa ada sesetengah daripada anda makan banyak tapi badan masih cekung.


Sebenarnya badan anda mempunyai metabolisme yang tinggi. Penghadaman dari makanan yang anda makan diserap dengan cepat.


Kanak kanak pula memang tinggi metabolisme. Sebab proses pembesaran sedang pesat.



Set SHaklee untuk gemuk
Menyebabkan banyak zat terbuang tanpa digunakan badan.

Vitamin dan produk Shaklee yang lain dirumus khas untuk penyerapan maksimum.


Sebab tu ada orang makan 1 hari dah nampak kesannya. Tapi cepat atau lambat pun bergantung pada badan kita.


Boleh jadi badan banyak toksin. Jadi kita biarkan badan sembuh dengan sendirinya dengan bekalkan zat yang cukup.



Skip meals kurus

Manusia punya usaha Allah punya kuasa.


Kesihatan Adalah Kekayaan

Mazni doakan agar Allah beri kekuatan dan tunjukan jalan kepada anda untuk hidup sihat dan berjaya disamping keluarga bahagia.

Insyaallah. Jom cuba try test Set Shaklee untuk gemuk dan berisikan badan yang kurus. 



Harga Set Gemuk Shaklee

Ini adalah senarai harga set ini. Harga Runcit Meal Shakes adalah RM114, Vitalea RM88 dan Vitamin Bcomplex RM53.

Jumlah semua termasuk pos RM265 sahaja


TUNGGU DULU. Anda mesti nak lebih nilai untuk wang anda dan manfaat peih dari Shaklee kan
Ya.. ada caranya. Sangat mudah & simple

Jika anda mahukan harga  dan servis tip top, ada 2 pilihan

    Set bersalin
  1. Mendaftar sebagai ahli. Anda akan dapat diskaun bagi setiap produk. Boleh jadi sumber pendapatan juga. Mana la tau ada kawan nak kirim. Untuk maklumat lanjut KLIK Macam Mana Nak Jadi Ahli Shaklee. Atau pun hubungi saya
  2. PM Mazni sekarang, insyaallah kita boleh bincang dan mazni terangkan kelebihan menjadi ahli. Banyak tau

Untuk mencuba produk ini,sila hubungi saya di:


Call / Whatsupp: 019-2653791 atau  0192663791 
ID Shaklee: 963860
Email: maznizazmi@gmail.com
FB: Mazni Azmi  bagi sebarang pertanyaan lanjut.
Like kami di Facebook Page: Ibu bijak keluarga sihat
mendapatkan KHIDMAT NASIHAT TERBAIK dan INFO PERCUMA
Jadi apa pendapat anda tentang Set Gemuk & Tambah berat Shaklee? Saya sangat berminat dengan pendapat anda semua. 
Kongsikan di ruangan komen dibawah ya.

Ya Allah Ya Rahman Ya Wahhab

Kaulah yang Maha pengasih dan pemberi rezeki
Rezekikan kami kesihatan dan kekuatan
Agar Kami dapat beribadat dan bekerja dengan tekun
Ya Allah,
Berkatilah masa dan ilmu kami
Jadikanlah kami orang yang mendatangkan manfaat kepada insan disekeliling kami.
Amin