Maznee Azmi . Pengedar Shaklee pilihan hati. Yakin . Mesra . Berpengalaman

Set Shaklee Untuk Kulit | Berkesan Atau Membazir Je?

Set Shaklee Untuk Kulit | Berkesan Atau Membazir Je?

Assalamu'alaikum Wrmbth, Berkesan ke Set Shaklee untuk Kulit Cantik ni? Kecantikan kulit memang idaman setiap wanita kan

set shaklee untuk kecantikan wajah kulit muka jelita
.

set shaklee untuk kulit cantik nutriwhite asas basic
.
Yelah, diluar sana kan banyak produk cantik.
.
Macam macam diorang claim kan? 
.
Mazni selalu terima soalan ni dari kawan dan keluarga.
.
Oleh sebab ramai sangat yang tanya soalan serupa, tertulislah artikel ni.

.
.
Set Shaklee untuk Kulit

Hihi~~ dah ada skema jawapan untuk semua orang. Moga bermanfaat ya.
.
Kami sekeluarga memang makan produk Shaklee. Dah rasai sendiri manfaat Shaklee ni.

.

Apa dia Set Shaklee Untuk Kulit?

Set cantik kulit shaklee
.
Kini semua orang mampu mempunyai kulit cantik dengan set kecantikan shaklee

.

Shaklee ada banyak produk bagus untuk kulit. Namun, kecantikan yang memenuhi tuntutan islam lebih membahagiakan dunia akhirat.
.
Bergantung pada budget anda, boleh mula dengan set asas.

Set Kulit Asas Dari Shaklee


1. Vitamin C 

Vitamin c berfungsi untuk mengikat kolagen bawah kulit. Kulit nampak lebih anjal

Vitamin c Kulit Cantik
Sambil tu ia menyokong kesihatan kulit dari dalam. 
.
Pernah dengarkan artis selalu cucuk vitamin c untuk kecantikan? 

.
Sebab mereka nak kolagen kulit digantikan dan kekal muda jelita
.
Tu yang nampak macam awet muda. Hihi~~

.

2. Energizing Soy Protein (ESP)


ESP ni mashaallah sangat bagus. Best selling item. Sebab apa?
.
Nak kulit cantik makan ESP. Nak susu badan banyak pun makan ni.
.
Set Kulit Cantik Shaklee
.
Nak ganti sel rosak dan bina tisu baru pun makan ni.

.
Set kecantikan shaklee yang asas memang tak boleh tinggal ESP Shaklee. Makan berterusan dan boleh perasan sendiri bezanya.

.
Minggu lepas ada kawan call, hubby dia pergi gym.

.
Sebab banyak sangat beban diangkat. Sekarang dah sakit sakit.

.
Kami rekemen makan ESP.
.
Kulit Cantik Shaklee
.
Larat ke nak makan 30kg kacang soya

.
Dalam masa 2 hari dah tak sakit langsung. Apa ada dalam ESP ni?
.

ESP ada 20 jenis asid amino lengkap untuk badan.
.
Nak buat kulit baru, otot baru dan sebagainya. Khasiat satu bekas
.

sama dengan makan 30kg kacang soya kualiti tinggi. 
.
Kalau anda ambil Set shaklee untuk kulit asas, ini dah cukup.

.
Mazni nak kongsi dengan kawan kawan semua, produk shaklee di atas ni tak terhad untuk kulit saja.

.
Banyak lagi kegunaan lain. Contohnya ESP Shaklee bukan saja bagus untuk pesakit gastrik dan pekatkan susu.

.
ESP shaklee juga bagus untuk sebagai pengalas perut untuk orang bekerjaya. Letak je atas meja dipejabat tu. Kalau sibuk sangat hari tu sampai tak sempat makan.. Bancuh ESP.

.
Kenyang. Memang best. Tak dela perut kosong sampai kena gastrik. Sifat ESP yang sedikit alkali akan mengurangkan risiko gastrik.

.
Memang ESP ni produk wajib dalam set kecantikan kulit shaklee. Terbaik.

.
Sekiranya anda nak hasil lebih cepat dan pantas. Boleh ambil produk dibawah

.

Produk Premium Shaklee Untuk Kulit

3. Vitamin E


Vitamin E ni bagus untuk lelaki dan perempuan. Selain mencantikkan kulit, vitamin E juga membantu menyuburkan kaum lelaki.
.
Awet Muda Kulit
.
Awet Muda dengan Vitamin E Shaklee

.
Sambil tu awet muda dan bantu lambatkan penuaan. Kekal cantik dan muda tu. Kesan jeragat pun akan makin kurang dan hilang.
.

Jeles kulit cantik shaklee
.
Suami tak senang duduk tengok anda makin jelita
.
Kalau makan bersama ESP dan vitamin c, alamat tak senang duduk EN suami dengan anda. Kena makan sendiri baru tahu.
.

4. GLA Complex


Produk ni sangat bagus untuk perempuan. Ada dalam set kesuburan wanita, selain bantu stabilkan hormon dalam badan wanita, ada juga kesan pada kulit.
.
GLA complex kulit cantik
.
Kulit kurang berminyak, kerawat cepat kuncup dan kering. Sambil tu, membantu hubungan suami isteri yang lebih intim. Betul. 
.
Yang best dengan produk Shaklee ni, kita nak kulit cantik tapi dapat bonus lain. 
.
Sebab ia bukan ubat, tapi makanan tambahan  yang diperlukan badan. 
.
Cukup zat dalam badan anda, makin sihat lah ek.

.

5. Kolagen Shaklee


Nak kuit gebu mulus? Bersih dari jeragat dan sebaginya? Makan ni. Kolagen tahan lasak dari sumber semula jadi. 
.
Kolagen Shaklee Kulit
.
Kulit pun cepat nak serap khasiatnya. Memang berbaloi. Lebih lebih lagi masa kita muda ni. Senang sikit nak repair. 
.
Sistem badan masih cergas.

.
Kolagen Shaklee memang berkualiti tinggi. 
.
Siapa rasa kulit dah kurang anjal dan ada parut jeragat.

.
Jangan putus harapan. 
.
Makan Collagen powder Shaklee ni untuk mengembalikan kulit yang flawless

.

5. Vivix Shaklee


Ini produk kecantikan premium dan super power untuk awet muda dan kesihatan. 
.
Membantu lawan kanser dan sebagainya. 
.
Naik bula roma nak cerita. 
.
Kalau anda ada budget lebih mesti cuba ni.
.
Vivix Awet Muda
.
Ok kawan kawan, ini semua untuk kegunaan dalaman. 
.
Kita cantikkan kulit dengan bekalkan badan zat zat yang wajib.

.
Bila dalam dah jaga, ada juga faktor luaran yang kita wajib ambil kira. 
.
Cuaca yang panas dan terik.

.
Kalau kita nak produk yang halal, selamat dan dari sumber semula jadi pada harga yang berpatuan dan murah  dengan kualitinya... jom guna Set Nutriwhite Shaklee


Sekarang ni set nutriwhite dah tak ada dah. SOb sob sedih. 
.
Sebab Shaklee dah ganti dengan produk lain yang lebih bagus.


.
Produk ini ialah Set youth shaklee. Kajian menunjukkan pengguna youth akan kelihatan 10 tahun lebih muda


.
Dan produk ini 100% semulajadi.


.
100% bebas daripada bahan kimia berbahaya
.
Selamat dan tahan lama. Sebab Mazni sendiri pun pakai set pencuci muka nutriwhite

.
Nak bagi kulit wajah bersih dan segar

.
Pakai sikit je.
.
Buih punyalah banyak. Besar pula tu bekasnya.

.
Mazni pun mula menggunakan Set pencuci muka shaklee nutriwhite dengan produk yang paling murah.

.
Kita nak beli set penuh awal awal ni takut tak berkesan kan, jadi Mazni beli set asas nutriwhite shaklee yang terdiri dari pencuci muka gentle deep foaming cleanser.

.
Sekarang memang dah tak pandang belakang lagilah, memang puas hati.

.
Jika anda mempunyai soalan, insyaallah sekiranya mampu Mazni akan bantu anda. Boleh hubungi di

.

Call / Whatsapp: 019 2653791
ID Shaklee: 963860
FB: Mazni Azmi bagi sebarang pertanyaan lanjut untuk
mendapatkan KONSULTASI TERBAIK dan INFO PERCUMA

Apa pendapat kawan kawan tentang Set Shaklee untuk Kulit
Isikan diruangan dibawah. Terima kasih kerana singgah ke blog ini.