Maznee Azmi . Pengedar Shaklee pilihan hati. Yakin . Mesra . Berpengalaman

Set Kurus Shaklee Lengkap 5 Cara Terbaik Kuruskan Badan

Set Kurus Shaklee Lengkap 5 Cara Terbaik Badan | Asas Kecantikan Sejati

Assalamu'alaikum Wrmbth, tak puas hati dengan hasil set kurus shaklee untuk kuruskan badan.
.
set kurus shaklee untuk kuruskan badan
.
Walaupun harganya murah, lebih kurang RM100 pun
.
Tapi apa yang dijanjikan tak sama dengan hasilnya.
.
.
Artikel Ini Akan Membantu Anda Menjawab Persoalan Tentang
1. Kenapa Ramai Rakyat Malaysia Jatuh Cinta Dengan Set Kurus Lengkap Shaklee?
2. Berapa Harga Set Kurus Shaklee. 
3. Perbezaan Set Kurus Shaklee Asas Dengan Set Kurus Shaklee Lengkap
.
Sepanjang pengalaman membantu ramai rakyat Malaysia kembali mendapatkan bentuk badan dan berat ideal.
.
Bermacam macam soalan telah terima.
.
Antara soalan yang selalu terima daripada Pelanggan Set Kurus Shaklee

Apakah khasiat yang penting untuk program diet dan mengurangkan berat?

Apakah perubahan cara makan dan aktiviti harian semasa menurunkan berat badan ? 

Apa Nasihat Doktor Untuk Mengurangkan Berat badan ?

Bagaimana wanita dan lelaki bekerja memenuhi keperluan Nutrisi yang diperlukan sepanjang usaha Kurangkan berat dengan Set Kurus Shaklee? 

Mengapa Set Kurus Shaklee Lengkap adalah pilihan Terbaik Produk kuruskan badan?

Kelebihan dan Kebaikan Set Kurus Shaklee Untuk kurangkan berat?

Berapa Harga Set Kurus Shaklee Asas dan Lengkap?



Set Kurus Shaklee berapa lama tahan ? 

Cara Makan Set Kurus Shaklee supaya hasil terbaik? 
.
Set kuruskan badan ni dikatakan mengurangkan berat badan dengan selamat.
.
Dan bagi ibu yang akan berpantang.
.
Cubalah set bersalin shaklee
.
Harga set bersalin shaklee memang berbaloi. Sebab sebenarnya ada set kurus dah dalam ni. Khas untuk tambah susu ibu dan kurangkan berat badan. Anak kenyang sebab susu ibu banyak dan ibu pula kembali langsing menawan.
.
Tapi apa ni, bukan saja berat badan berkurangan
.
Badan rasa makin cergas bertenaga.
.
Set Shaklee untuk Kuruskan Badan

Hello.. Saya rasa TERTIPUU!! Kenapa tak samaaa.......
.
Kenapa tak sama dengan hasil yang dijanjikan.
.
Terpaksalah tulis luahan hati yang tak puas hati
.
Supaya anda semua boleh baca dan buat penilaian.

tudung labuh online terbaru 2014
Siap lah akan ku siasat sampai lubang cacing. Menjaga kesihatan diri dan keluarga tanggungjawab muslimah moden bekerjaya

Apakah Tips Untuk Program Diet dan Mengurangkan berat?


suka dengan cara shaklee. Kuruskan badan secara semulajadi. Memang tiada bahan kimia.

Pun begitu, masih perlu jaga pemakanan juga. 

Antara makanan seperti buah buahan semulajadi yang sangat bagus digandingkan semasa menggunakan set kurus lengkap shaklee adalah seperti dibawah

ambil tips ni dari majalah mingguan wanita. Jom sama sama amalkan. Selim melim gitu

1. Limau nipis


Antara kebaikan limau nipis, ambil dan belah empat.



Kemudian perahkan jus limau nipis dan campurkan dengan secawan teh pahit yang pekat. Minum setiap malam sebelum tidur.



Elok juga minum air limau nipis panas selepas makan untuk mencairkan lemak dalam makanan.



dapat tips ni dari Chef Sabri di IKIM FM. Cuba bayangkan hasil gandingan set kurus shaklee dan jus limau.



Terbaik



2. Nanas



Pilih buah nenas yang tidak terlalu masak untuk kegunaan kita.



Kemudian kupas dan cuci bersih. Potong mengikut keperluan, dan parut untuk diambil jusnya. Ambil pati nanas tadi dan minum dua kali sehari.



Boleh selang selikan dengan jus limau nipis. Hari hari minum benda sama pun jemu kan.
.
Buah nanas kaya dengan vitamin c untuk kesihatan & kecantikan. Bagus juga untuk detoks usus. Kalau kita susah nak makan nanas selalu, takut lidah jadi kebas, makan saja produk shaklee untuk kulit. Ada produk untuk kulit cantik luar dan dalam
.
Pilih saja yang mana suka
.


3. Buah delima



Antara makanan terbaik didunia. Ya, antara buah buahan yang disebut didalam alquran.



Dan buah delima sangat bagus untuk membantu mengurangkan berat badan.



Boleh ambil dua lembar daun delima muda. 



Cuci dan tumbuk sehingga halus, ramas dan tambahkan air panas sebanyak tiga gelas. 



Campurkan dengan sedikit garam,  dan tapis. Amalkan minum dua hingga dua hingga tiga kali sehari sebanyak setengah gelas.



Selamat mencuba.



4. Lobak merah dan timun



Nikmati jus yang sedap dan membantu mengurangkan berat badan dengan jus lobak merah dan timun.



Ambil dua atau tiga batang lobak merah dan sebiji timun berukuran sederhana. 



Parut dan perahkan jusnya. 



Bagi menambahkan rasa berbeza, boleh gunakan pati limau nipis bagi menambahkan rasanya dan minum dua kali sehari sehinggaanda mencapai berat badan yang diinginkan.

Cerita pasal lobak, dalam dunia ni ada lobak warna ungu tau. Kaya dengan antioksidan pencegah kanser. Dan Shaklee dah rumuskan lobak unggu ni dalam produk vivix shaklee. Harga vivix shaklee mahal tau.
.
Sedangkan kita boleh makan lobak dengan mudah. Lobak merah lah kan.
.
Kalau kita tak makan lobak kan rugi.
.
Banyak kebaikan tau

kurus dengan produk shaklee
Pengguna jenis susah turun berat badan. Alhamdulillah Berjaya kurus 2kg selepas makan produk kurus shaklee

kuruskan badan cepat set shaklee
Selain menggunakan set kurus shaklee untuk kurus, Mazneera akan berikan tips mudah untuk kurangkan berat. Hasilnya.. Memberangsangkan!

petua kuruskan badan dengan produk shaklee
Berjaya kuruskan berat badan dan gembira dengan hasilnya. 1bulan yang sihat dan bertenaga
testimoni kurangkan berat badan
Alhamdulillah, sudah turun 6kg setakat ini. Suami isteri semakin sihat bersama sama
Anda juga boleh kurus seperti mereka! Mahu Maznee bantu anda kurangkan berat badan?
.
SMS/ Whatsapp Maznee 019-265-3791

Set Kurus Shaklee Lengkap Boleh Tahan Berapa Lama?


Soalan yang selalu sangat dapat dari pelanggan.. Oleh sebab dah gunakan sendiri set kurus shaklee asas dan lengkap


boleh cerita dari pengalaman sendiri



Set Kurus Asas Shaklee terdiri daripada



1. Alfafa Complex 

2. Lecithin Shaklee


Berapa lama tahan ? Anggara 2 bulan



Bagi yang makan set asas ni, Kesan lebih baik jika tuan puan bersenam. Dari pengalaman sendiri dan pelanggan



Selepas makan set asas ni, badan kita akan lebih mudah berpeluh. Ada pelanggan kurang 5~6kg selepas makan set ini digandingkan dengan senaman.



Main bola. Puas hati katanya. 



Ok sangat kan, makan set kurus asas shaklee pun dapat hasil macam tu.



Set Kurus Shaklee Lengkap Terdiri daripada



1. Alfafa Complex anggaran 2bulan

2. Lecithin 2bulan
3. Omegaguard hampir Tahan 2 bulan
4. Cinch Shake atau ESP Tahan Sebulan
5. Cinch Tea Mix 1 bulan


Sebenarnya bergantung pada cara makan set kurus shaklee juga. Nak tahan lama lagi pun boleh.



Cermat sikit penggunaannya.



beri anggaran saja ya. Berdasarkan cara makan yang akak amalkan.



Moga moga terjawaplah persoalan tuan puan tentang berapa lama set kurus shaklee ni tahan digunakan.


Cara Makan Set Kurus Lengkap Shaklee | Jadual Pengambilan Yang Betul Macam Mana?



Rasa rasa , ini soalan paling ramai orang tanya. Dari kawan kawan, saudara mara dan pelanggan. Memang ramai.



Syukur alhamdulillah hasil mengamalkan cara makan yang betul, berat akak dah kurang banyak. 



Makan set kurus shaklee dan kawal pengambilan makanan yang diambil, itu pun sudah mencukupi.



Nak lebih memberangsangkan, buat senaman.



Nak cerita disini panjang sangat, jadi jom baca artikel ni. tulis artikel berasingan khusus untuk anda semua.


KLIK SINI : CARA MAKAN SHAKLEE SET KURUS 

cara makan set kurus shaklee lengkap untuk kurangkan berat

.

Set Kurus Shaklee Untuk Lelaki


Ada beza ke set kurus shaklee untuk lelaki dan wanita? Ini soalan lazim dari kaum adam.

Mereka ingat Alfafa tu isteri saja boleh makan. Sebab selama ni isteri yang makan alfafa untuk menambahkan susu badan dan merapatkan organ peranakan.

set kurus shaklee untuk lelaki perkara suami
Lelaki sesuai makan alfafafa ok.

Nak tergelak juga dengar soalan ni. I love this bussiness. 

Sangat menyeronokkan dengan pelbagai soalan dari pelanggan. Memang patut orang bisnes jarang yang nyanyuk. 

Sebab selalu menggunakan minda mereka menyelesaikan masalah. 

Ok, Alfafa memang sangat bagus untuk wanita. Antara kebaikannya yang lain adalah cara membesarkan payudara dan menganjalkan punggung yang selamat.

Ya, suami pasti suka. Lelaki yang makan Alfafa tidak akan mengalami simptom simptom tersebut. wink wink ;)

Betul. Jadi jangan risau. Set kurus shaklee untuk lelaki tidak akan mengurangkan kekacakan dan keperkasaan para lelaki.

Gunakan tanpa was was.

Set Kurus Shaklee Ibu Menyusu

Ya, ramai ibu menyusu menghadapi masalah dengan berat badan mereka.
.
Mana tahu? Dulu pun sama macam tu. 
.
set kurus shaklee ibu menyusu 3m


Kasihan kasihan. Selalu jadi bahan jenaka rakan rakan. Dari situ juga akak dapat motivasi untuk kurus.



Antara cabaran besar untuk ibu menyusu menurunkan berat badan ialah rasa lapar dan dahaga yang amat sangat selepas menyusu.



Dan selepas pam susu kan?



Terpaksa makan banyak untuk hilangkan rasa lapar tu. Syukur Alhamdulillah sekarang ni dah amalkan Set Kurus Shaklee Ibu Menyusu.



Hmm.. Dan sebenarnya nama lain set ni ialah set menyusu lengkap shaklee.



Adoii... Ada yang pening kepala ya baca ni. Betul anda tak silap baca pun.



Memang betul. Set kurus shaklee untuk ibu menyusu dan set menyusu lengkap shaklee sama saja.



Tak kisahlah orang nak bagi nama apa.. Set 3M (Mother Miraculous Milk etc..) dan lain lain.



Isinya sama saja


Dalam kedua dua set ini

1. Energizing Soy Protein ESP Shaklee
2. Alfafa Complex
3. Omegaguard


Adalah produk wajib. Ada 3 ini dah boleh bantu kawal selera makan dan bakar lemak. Sambil menghasilkan susu yang banyak dan pekat.



Nak susu yang lebih pekat dan sedap lagi? Minum mealshakes. perasan susu jadi lebih pekat dan anak akan kenyang lebih lama.



Sungguh bagus. Dah lah mealshakes tu sedap


Set Kurus Shaklee Di Bulan Puasa

Alhamdulillah, ramai kawan kawan dan pelanggan yang makan set kurus shaklee prihatin dengan program diet mereka semasa puasa.

set kurus shaklee bulan puasa


Apa yang menjadi persoalan mereka ialah..

Macam mana nak makan set kurus shaklee bulan puasa ni? 
Dan juga soalan ni
Adakah Set kurus shaklee membantu saya lebih cergas di bulan puasa?
Kuncinya ada pada keberkatan semasa sahur. Ya, makan sahur seeloknya di lambatkan sehingga dekat waktu subuh.


Dan, mengikut pengalaman akak sendiri, ESP Shaklee akan membantu perut kenyang lebih lama.



Jadi, minumlah 2 sudu ESP bersama secawan susu segar, dicampur dengan kurma.



Bukan saja sedap. Malah mudah disediakan. Cara makan dan Jadual pengambilan semasa puasa sedikit berbeza.



Boleh tanya dengan pengedar masing masing ya.



Bonus bulan puasa, bukan saja kita rehatkan sistem penghadaman, dapat kuruskan badan juga.



Psst.. Jangan lupa Alfafa dan ESP bantu anda dapatkan bentuk badan yang menawan untuk suami anda. 



Ya, cara membesarkan payudara dengan selamat dan semulajadi.


Review Set Kuruskan Badan Shaklee. Kenapa Saya Rasa Tertipu?

Set asas kuruskan badan shaklee ini terdiri daripada 2 produk. Lecithin dan Alfafa

Bukit Set Kurus Shaklee berkesan


Cara Makan Alfafa Untuk Kurus

Alfafa Shaklee



1. tak pernah makan Alfafa jadi kena mula dengan dos rendah



2. Makan 2 biji selepas makan sarapan



3. Makan 2 biji sebelum tidur malam ( kena sebut, nanti ada yang tido siang makan kang)



4. Lepas serasi dan takde kesan lain, boleh tambah kuantiti.



5. Paling banyak 5biji pagi dan 5 biji malam. Maksudnya 10 biji sehari



Bagi ibu yang sedang berpantang, pastikan anak tiada demam kuning sebelum makan alfafa ya.



Memang benar alfafa mempunyai khasiat untuk menambah susu ibu. Milk booster atau penggalak susu.



Sebab itu, alfafa terkandaung dalam set kurus shaklee untuk ibu menyusu



Senang je nak makan Set Kurus Shaklee ni kan
Kemudian Cara Makan Lecithin Untuk Set Kurus

Lecithin Shaklee


1. Makan 6 biji sehari selepas makan


2. Contohnya makan 3 biji lepas lunch dan 3 biji lepas dinner



Makan kena ikut aturan. Dan jangan lupa minum banyak air.




Apa yang akak tak puas hati, bukan je berat badan berkurangan, Rambut pun makin cantik dan otak makin cerdas sebab kurang lupa. 



Badan cergas tak hengat la



Perut pun makin lawas. Senang nak ke tandas.



Kawan akak pulak, makan set kuruskan badan ni selepas bersalin. Nak jaga badan bagi menarik semula. 



Selepas amalkan Set Kurus Shaklee ni suaminya pula yang terlebih gembira dengan hasilnya. 


Kurus dan cantik menawan dengan fesyen tudung terkini
Apa lagi yang saya tak tahu pasal produk shaklee ni? 


Yelah anak dah ramai. Allignment pun dah lari



Tapi lain pulak jadinya. Berat badan memang turun.

Badan makin slim. Susu badan pula makin banyak. Kenyang anaknya. Ibu yang lepas berpantang elok makan Alfafa dengan ESP Shaklee untuk ibu menyusu berterusan.


Memang dia menyesal sangat2. Sebab apa yang dia dapat tak sama dengan hasilnya. 



Dah lah harganya murah je. Lecithin plus Alfafa lebih kurang 

RM100 pun.


Sebab dia kerja di pejabat dan perlukan set kurus shaklee untuk bantu kembali langsing.Faham fahm je lah kerja pejabat macam mana. Tertekan dan makan pun tak berapa terurus.


Tak percaya dah kurus


Menyesal sangat sebab tak makan dari awal. Susu badan kini meriah. Anak pun kenyang sebab susu badan bertambah.



Disebabkan cakap tak serupa bikin ni, buat kajian

Nak bongkarkan muslihat disebalik semua ni.


Kenapalah macam ni hasilnya makan Set Kurus Shaklee. Sepatutnya untuk kurangkan berat je. Ini dah lebih dari yang sepatunya


Terbongkarlah Helah Set Kurus Shaklee ni
Ini hasilnya.
Habislah. Kantoi Semuanya

Habislah, Kantoi Akhirnya


Manfaat Alfafa

1.    Membantu merawat gangguan pencernaan
2.    Mengawal kolestrol dalam darah
3.    Menghapuskan kolestrol buruk 'LDL' dari tubuh
4.    Mengurangkan risiko penyakit jantung dan strok
5.    Bagus untuk pesakit diabetes kerana mengurangkan paras gula dalam darah
6.    Mencegah edema - Pengumpulan air dalam badan
7.    Mengurangkan simptom menopous
8.    Merawat asthma dan lain-lain masalah pernafasan
9.    Merawat masalah sembelit
10.  Menyahkan toksik dalam tubuh
11.  Mengurangkan kesakitan otot dan sendi
12.  Meningkatkan sistem pertahanan tubuh
13.  Membantu masalah penghadaman
14.  Membantu memperbanyakkan susu ibu
15.  Mengurangkan masalah pundi kencing
16.  Mengurangkan masalah gastrik dan gangguan hati
17.  Meningkatkan kesihatan prostat
18.  Bertindak seperti kacip fatimah kepada wanita
19.  Menghangatkan hubungan suami isteri
20.  Membantu tingkatkan kesihatan lelaki


Ini pula manfaat Lecithin

Kuruskan badan
1. Membantu bersihkan saluran darah

2. Membantu otak kita cerdas. Kuatkan memori

3. Mengurangkan nyanyuk pada org berusia

5. Ia mengekalkan kandungan air dalam kulit. Pelembap kulit

6. Membantu penyerapan vitamin larut dalam lemak. Vitamin ADEK

7. Membantu memecahkan lemak dalam badan

8. Membantu pengaliran lemak

9. Membantu membakar lemak dalam badan

Ambik kau. Ini semua berlaku sebab ambil Set Shaklee untuk kuruskan badan. Ini dah kurus, kalau nak tambah berat camne? Nasib baik ada Set gemuk shaklee


Selain Lecithin, Omegaguard juga memberikan kesan untuk membakar lemak dalam badan. Memang elok untuk kurus dan kesihatan sendi.



Sebab tu Omegaguard ada dalam Set Sendi Shaklee. Badan dah berat, kaki selalu sakit bahagian lutu kan.



Sebenarnya banyak lagi kesan sampingan Set Kurus Shaklee ni, tapi cukuplah setakat ni. Nanti panjang berjela artikel ni.


Saya memang rasa tertipu. Kenapalah saya tak tahu semua ni.
Set Kurus terbaik

Yeyy.. Kami Happy Walau Tertipu. Serius Overdelivered

Apa salahku untuk dapat semua ini. Saya cuma nak kurus je.

Memang insaf dan kawan2 sebab insiden ni.

Pesan Akak, kalau anda nak kuruskan badan disamping menjadi lebih sihat

Luar dan dalam badan. Pada harga set kurus shaklee yang sangat rendah lebih kurang RM120


Oklah kan, ini set kurus asas shaklee



Dan selepas itu, Teruskan pula dengan Set Kurus Shaklee Lengkap yang lebih banyak kesan baiknya.



Lebih pantas dan selesa semasa diet dan puasa.



SET KURUS SHAKLEE LENGKAP


1. OmegaGuard



Mazneera menyusu badan. Sambil membakar lemak, omegaguard juga membekalkan DHA kepada anak Mazneera dari susu ibu.



DHA untuk pembentukan minda yang sihat dan pintar insyaallah. Wajib ada dalam set kurus shaklee untuk ibu menyusu



Selain itu, kelebihan omegaguard ialah


  1. Agen pemecahan lemak sekitar salur darah dan hati. 
  2. Bantu rendahkan paras kolesterol 
  3. Kesihatan jantung.
  4. Kesihatan sendi dan tulang
  5. Mengurangkan selera makan

SET KURUS SHAKLEE LENGKAP



Nak lagi bagus.. makan omegaguard shaklee bersama 2 kawan baiknya. Ostematrix dan advance joint health tablet aka AJHT.



Memang sangat bagus untuk kesihatan sendi dan tulang. Sebab tu ketiga tiga ini disebut dalam set sendi shaklee.



Memang menyeluruh, sebab itu omegaguard sesuai untuk set menyusu dan kurus shaklee




2. Cinch Energy Tea


set kurus lengkap shaklee


Selepas minum cinch energy tea mix, badan terasa sangat bertenaga. 



Memang cergas, walaupun semasa diet dan puasa. Elok minum untuk bulan ramadhan dan ganti puasa.



Elok sangat untuk set kurus shaklee di bulan puasa.



Teh ini adalah gabungan 3 jenis teh - teh hijau, teh merah dan teh hijau bayi (white tea) menjadi penggalak untuk membekalkan tenaga secara semulajadi.  


set kurus asas shaklee


Boleh menjadi pengganti kopi, soda atau minuman manis untuk mengekalkan kecergasan tubuh.



3. Herblax Shaklee



Dari pengalaman peribadi Mazneera, Herblax ni kesannya lebih baik dari alfafa untuk membuang toksin.


set kurus shaklee harga ahli


Tapi Alfafa lebih menyeluruh kesannya pada kesihatan wanita.



Lepas makan herblax, memang akan berlarian ke tandas. Hehe. Satu peringatan ya..



Sesiapa baru pertama kali cuba makan herblax... Suka Mazneera ingatkan.. makan masa hari cuti kerja.



Pastikan tandas berada berhampiran. 



Dan yang lebih terbaik.. Tak perlu makan sebanyak alfafa setiap hari. 4 biji pun dah boleh bantu anda yang selalu sembelit kembali melawat tandas 2 3 trip dalam sehari.


Dann.. herblax juga dari sumber herba. Jadi jangan makan sebarangan ya.



Tanya betul betul sebelum beli dan makan. Nak jual Shaklee memang mudah, yang susah tu nak terangkan cara makan set kurus shaklee lengkap yang betul



Lebih baik beli dengan pengedar yang makan sendiri produk tu. Bukan jual saja tanpa pengalaman sendiri.



Umpama ketam mengajar anaknya berjalan lurus.



4. Cinch Mix Shake



Siapa yang tak suka soya.. cadangkan makan Cinch shake



Sedap... Ada macam macam rasa. Vanila... Coklat.. latte.. Err.. Ok 3 perasa je

cara makan set kurus shaklee lengkap
Sedap cinch ni untuk lidah orang diet. 


Minuman Cinch shake Shaklee yang rendah kalori dan diperkaya asid amino Leucine yang mampu membina otot-otot yang telah kendur.



Rasanya lebih sedap daripada ESP Shaklee. Kelebihan Cinch ialah ianya rendah kalori.



Lagi rendah dari ESP Shaklee. Jadi memang sesuai sangat untuk diet. Bantu kita rasa kenyang lebih lama.



Kelebihan ESP Shaklee untuk set kurus shaklee pula lebih menyeluruh.



Sebabnya ESP mempunyai 20 jenis asid amino untuk keguna badan. 7 jenis dari 20 ini pula tidak dapat dihasilkan sendiri oleh tubuh.



5. Energizing Soy Protein ESP



Susu soya kegemaran ramai. Banyak kegunaan. suka makan ESP Shaklee sebab badan rasa cergas. 



Bila sekali sekala terlupa makan atau habis stok, badan ni rasa cepat penat.Tak macam selalu.
.
ESP boleh dimakan bila bila masa. 
.
Contohnya minum esp shaklee untuk ibu hamil akan bantu kenyang lama, kawal alahan mengandung & kawal gula dalam darah. Boleh rendahkan risiko GDM aka kencing manis masa mengandung.
.
Best kan?


set kurus shaklee esp

Sangat sesuai digunakan semasa ibu berpantang yang baru bersalin


Susu ibu akan lebih pekat dan buat anak lebih puas minum susu.



Protein dalam esp akan membantu badan menyembuhkan luka dan membina tisu baru.



Bagi kawan kawan yang menghidap gastrik, sesuai makan ESP semasa diet sebab sifatnya yang alkali akan membantu mengurangkan keasidan dalam perut.


Set kurus asas shaklee
Tak perlua makan berguni guni soya untuk mendapat protein harian, satu canister ESP bersamaan dengan berapa kg soya? Cuba teka.. 20kg
Sekali lagi Mazneera berkongsi ya.. Makan ESP jangan berlebihan, Rujuk pengedar shaklee anda ya.


Kasihan buah pinggang kalau makan protein banyak sangat sehari. Boleh memudaratkan.



Sama macam nasi, Makan nasi tiada masalah. Tapi kalau berlebihan, nasi menyebabkan kegemukan dan boleh membuat kita menghidap kencing manis.



Jadi, makan secara betul ya. Mazneera akan kongsi dengan pelanggan sendiri cara makan ekslusif yang terbukti berkesan.



Dari pengalaman Mazneera menggunakan semua produk ni.



Satu lagi.. Tak perlu makan semua produk ni. Bergantung pada keperluan sendiri ya. 



Hubungi Mazneera untuk khidmat nasihat terbaik kombinasi produk shaklee untuk kuruskan badan



Dan semestinya.. Cara makan yang berkesan. Ekslusif hanya untuk pelanggan Mazneera

Jangan beli Set Kuruskan badan ni. 

Percayalah anda mesti rasa pelik sebab hasilnya lebih dari itu. Terbaik tu.
Jika anda mempunyai soalan, insyaallah sekiranya mampu akan bantu anda. Boleh hubungi Akak di

SMS/ Whatsapp Maznee 019-265-3791

Atau boleh pergi sendiri ke Cawangan Shaklee berdekatan dan daftar sebagai ahli menggunakan id Shaklee  :963860

Like kami di Facebook Page: Ibu bijak keluarga sihat
mendapatkan KONSULTASI TERBAIK dan INFO PERCUMA

Apa pendapat anda tentang Set Shaklee Untuk Kuruskan Badan ini? Adakah anda masih rasa tertipu? 
Terima kasih kerana datang ke blog ini. Datang lagi ya

16 Responses to "Set Kurus Shaklee Lengkap 5 Cara Terbaik Kuruskan Badan"

  1. Assalamualaikum Puan,

    Saya sedang berusaha untuk kuruskan badan selepas raya ni.

    Sangat berminat dengan set kurus shaklee

    Lepas baca tentang cara makan set kurus shaklee, saya nak bimbingan terus dari puan boleh?

    Kalau tak ada orang bimbing, macam susah sikit nak kurus

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insyaallah, memang betul kena ada orang guide dengan betul baru nampak hasil. πŸ˜ƒ Barulah berbaloi dengan pelaburan yang dikeluarkan πŸ˜‰

      Padam
  2. Memang punkan Mazni nak kurus cepat kenalah makan supplement bantuan mcm produk Shaklee ni... tapi tulah bagai orang orang kelas pertengahan mcm hakak ni eloknya puasa ajelah kot....maklumlah suri rumah je

    BalasPadam
    Balasan
    1. Makan supplement tu pilihan je kak πŸ˜ƒ kalau dapat konsisten puasa setiap minggu isnin khamis pun dah bagus sangat

      Padam
  3. Makan lecithin ni confirm g bilk air leaps tu :p Sape2 nak cuba kuruskan badan boleh start amek set ni kurus shaklee ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe. Ibu mengandung, isteri dan mak mak semua boleh makan set kurus shaklee untuk kuruskan badan πŸ˜ƒ
      .
      Sihat dan berkesan

      Padam
  4. kurus dan sihat adalah idaman semua orang ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu cik hazreen. Kurus yang sihat memang idaman semua 😍

      Padam
  5. Guna alfafa jgk skrg.mmg bgus. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah, alfafa memang komponen penting dalam set kurus shaklee. Sebagai detoks dan menyingkirkan lemak berlebihan dalam badan 😍😍

      Padam
  6. saya minum esp je tiap2 hari sebelum pegi keje..sedap..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wah tuan Nick Nashram makan set kurus shaklee setiap pagi ya? πŸ˜„

      Mesti badan maintain sihat dan berat badan terkawal

      Antara Produk kuruskan badan yang di yakini & terbaik di pasaran 😍

      Padam
  7. kalau pesakit tiroid boleh consume ke set ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh makan set produk kurus shaklee yang tak berasaskan soya πŸ˜ƒ

      Padam
  8. saya berminat nak cuba n saya juga ahli shaklee baru.. jadi mohon bimbing..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nak kuruskan badan dengan produk melangsingkan badan shaklee memang perlukan ilmu
      .
      Dan bimbingan yang berterusan 😍
      .
      Barulah badan boleh kurus. Haha

      Padam

⛔⛔TERIMA KASIH KERANA MENINGGALKAN KOMEN ⛔⛔

🌼🌺🌸 Maznee memang rajin membalas komen bonda semua. πŸ˜‰ Insyaallah akan lawati blog cik puan & bonda semula.🌸🌺🌼
.
Selamat bersilaturahim πŸŒ„