Maznee Azmi . Pengedar Shaklee pilihan hati. Yakin . Mesra . Berpengalaman

Berkesan Ke Set Kesuburan Shaklee | Komen Dan Review Ikhlas

Berkesan Ke Set Kesuburan Shaklee | Hasil Terbaik Saya Puas Hati

Assamu'alaikum Wrmbth, selalunya kalau orang nak promote sesuatu kena cuba sendiri baru. Sebab tu Mazni dan En suami beli set kesuburan Shaklee dulu dan makan untuk kesihatan suami isteri. Dah makan tu baru tahu elok ke tidak set kesuburan ni.

AMARAN: VIDEO INI BUKAN UNTUK MEREKA YANG TIDAK MAHUKAN ANAK. JANGAN KLIK



Jadi hari ni Mazni nak kongsikan kepada kawan kawan hasil eksperimen kami suami isteri tentang hasil dari set ni. Secara umumnya memang puas hatilah dan berkesan sebab alhamdulillah berkat gunakan set bersalin ni Mazni sekrang tengah hamil 3 bulan. Terjawablah sudah soalan berkesan ke set bersalin Shaklee.

Artikle Ini Akan Membantu Kawan Kawan
1. Menjawab Persoalan Elok dan Berkesan ke Set Kesuburan Shaklee? Menurut Pengalaman Kami Suami Isteri Sendiri 
2. Apa Dia Set Kesuburan Shaklee Ni? Berapa Harga Set Ni?

Sebelum tu nak kongsi sedikit, kami suami isteri pun pernah hadapi masalah sukar dapat anak kedua. Anak pertama dulu sebulan menikah syukur dah hamil. 

Kemudian kami cuba untuk dapat anak kedua, bila dah masuk setahun tak ada rezeki lagi memang kami sedar, ini ujian dari Allah. Bila kita baca dan buat kajian, sebenarnya ramai pasangan susah dapat anak kedua.

Jadi kami pun mula mengambil set kesuburan Shaklee. 

Komen Kami Tentang Hasil Penggunaan Set Kesuburan Shaklee
Kami memang dah makan produk Shaklee, cuma set yang digunakan untuk kesihatan keluarga optimum. Ada beza sikit. Kalau untuk isteri, nak tambah subur kena makan

  1. GLA complex - untuk stabilkan hormon dalam badan isteri
  2. Vitalea with iron - Bekalkan 12 vitamin dan 7 mineral diperlukan badan
  3. Vitamin B complex - Badan lebih cergas kerana bantu bebaskan tenaga. Kurangkan stress. Kawan kawan nak tahu? Stress ni merendahkan kesuburan tau
  4. Vitamin C - Tingkatkan daya tahan badan melawan penyakit

Kalau nak jimat makan GLA complex pun boleh. Mazni memang dah makan item 2,3 dan 4 tu. GLA complex tu tak terfikir nak makan. 

Tapi itu yang bagus untuk kitaran hormon dalam badan, Alhamdulillah tak sangka, semua kuasa Allah swt. Mazni makan tak sampai sebulan, sebotol pun tak habis dah disahkan mengandung.

Benarlah janji Allah, kita berusaha Allah yang menentukan samada diperkenankan atau tidak. Janji Allah didalam Aquran terjemahan surat Ar-Ra'd ayat 11
. ....إِنَّ اللَّهَ لا يُغَيِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى يُغَيِّرُوا مَا بِأَنْفُسِهِمْ .... 
Ertinya: “Sesungguhnya Allah tidak akan mengubah nasib suatu kaum kecuali kaum itu sendiri yang mengubah apa apa yang pada diri mereka ” 

Kita usaha je kawan kawan dan serahkan selebihnya pada Allah swt. Tawakal. Dan teruskan berdoa, Nabi Zakaria as pun masih berdoa walaupun usia diri dan isterinya sudah lanjut untuk zuriat setelah melihat Siti Mariam jagaannya yang solehah.


رَبِّ إِنِّي وَهَنَ العَظْمُ مِنِّي وَاشْتَعَلَ الرَّأْسُ شَيْباً وَلَمْ أَكُنْ بِدُعائِكَ رَبِّ شَقِيّاً * وَإِنِّي خِفْتُ المَوالِيَ مِنْ وَرائِي وَكانَتِ امْرَأَتِي عاقِراً فَهَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ وَلِيّاً * يَرِثُنِي وَيَرِثُ مِنْ آلِ يَعْقُوبَ وَاجْعَلْهُ رَبِّ رَضِيّاً


“Ya Tuhanku, sesungguhnya tulangku telah lemah dan kepalaku telah ditumbuhi uban, dan aku belum pernah kecewa dalam berdoa kepada Engkau, ya Tuhanku. 

Dan sesungguhnya aku khawatir terhadap mawaliku sepeninggalku, sedang istriku adalah seorang yang mandul

Maka anugerahilah aku dari sisi Engkau seorang putra, yang akan mewarisi aku dan mewarisi sebahagian keluarga Ya’qub; dan jadikanlah ia, ya Tuhanku, seorang yang diridai”.QS. Maryam [19]: 4 – 6.
رَبِّ هَبْ لى‏ مِنْ لَدُنْكَ ذُرِيَّةً طَيِّبَةً اِنَّكَ سَميعُ الدُّعاء
“Ya Tuhanku, berilah aku dari sisi Engkau seorang anak yang baik. Sesungguhnya Engkau Maha Pendengar doa”.Ali ‘Imran [3]: 38.

Akhirnya Allah swt perkenankan doa baginda dan dikurniakan mereka Nabi Yahya 
Kawan kawan Nak tahu, doa diatas ni sangat bagus untuk mohon zuriat dari Allah swt. Doa dari quran. Cubalah ya. Moga Allah mendegar doa anda yang ikhlas. Amin
Untuk lelaki dan suami pula, set kesuburan mereka digalakkan makan

  1. Zink complex - Tingkatkan kualiti sperma dan kuantitinya. Bagus untuk kesuburan lelaki
  2. Vitamin E - Pun sangat bagus untuk kesuburan lelaki. 
Sebenarnya dalam set isteri tu dah ada vitamin E, dalam GLA complex ada 15 IU. Tak banyak macam vitamin E set lelaki ni. Cukup untuk keperluan lelaki dan wanita.
Jadi sebab kami dah makan dan nampak sendiri hasilnya. Set Kesuburan Shaklee Memang Berkesan Untuk Kami. Alhamdulillah
Sekarang ni sedang gunakan set mengandung pula, setakat ni hasil positif. Takde mornig sickness yang teruk pun. Memang hampir takde. Nanti Mazni tulis review set hamil pula. Tungguu..
Harga Set Kesuburan Shaklee
Bagi Isteri / Wanita adalah seperti berikut
  1. Gla Complex RM 91.25
  2. Vitamin B Complex RM 53.75
  3. Vitamin C RM 92.50
  4. Vitalea With Iron RM 88.75
Bagi Suami / Lelaki
  1. Vitamin E Complex RM 149.00
  2. Zinc Complex RM 33.75
Harga ni untuk runcit. hubungi Mazni untuk pertanyaan harga produk shaklee dan konsultasi percuma

Call / Whatsupp: 019-2653791 atau  0192663791 
ID Shaklee: 963860
Email: maznizazmi@gmail.com
FB: Mazni Azmi  bagi sebarang pertanyaan lanjut.
Like kami di Facebook Page: Ibu bijak keluarga sihat
mendapatkan HARGA dan INFO PERCUMA
Kawan kawan ada sebarang soalan? Boleh isikan ruangan komen dibawah.