Maznee Azmi . Pengedar Shaklee pilihan hati. Yakin . Mesra . Berpengalaman

Berkesan Set Kehamilan Shaklee | Tips Berharga Kekal Sihat Bertenaga Semasa Mengandung

Berkesan Set Kehamilan Shaklee | Tips Untuk Anda Pilihan Bijak



berkesan esp shaklee untuk ibu mengandung



khasiat esp shaklee untuk ibu bekerja kehamilan



berkesan esp shaklee untuk ibu berpantang

set gastrik shaklee berapa harga berkesan ibu hamil
Assalamu'alaikum Wrmbth, mengandung ni bestkan, saat anak bermain main dalam kandungan. Teruja rasa dihati lebih lebih lagi dengan set kehamilan shaklee

Hilang kerisauan dan rasa tak selesa kerana morning sickness.  

Sebenarnya pengalaman kena morning sickness yang teruk tu yang buatkan kita tak selesa.

Bila Mazni dapat tahu, ada kawan kawan lain yang makan set kehamilan shaklee dan tak de rasa pening pening dan muntah muntah, memang dah set dalam kepala. Nanti aku mengandung anak kedua mesti nak cuba, baru tahu betul ke tidak.

Alhamdulillah, Allah swt dah berikan nikmat untuk mengandung lagi, jadi niat yang dah lama simpan untuk pakai set mengandung tu terus dibuat. Tak nak tunggu tunggu lagi. 

Artikel Ini Akan Membantu Anda Mengetahui
1. Berkesan Ke Set Kehamilan Shaklee? Apa Tanda Tandanya Set ni Bagus? 
2. Macam Mana Nak Makan Dengan Berkesan

Kami suami isteri dah rancang untuk anak kedua ni lebih dari setahun, alhamdulillah lepas guna set kesuburan Shaklee dapat hasil positif. Sekarang ni sambung dengan set kehamilan Shaklee pula. Siapa2 nak baca review set kesuburan Shaklee BOLEH KLIK DISINI

Bagus Ke Set Kehamilan Shaklee?
Kalau kawan kawan kenang balik, ramai dari kita masa mengandung selalu MC. Sebab rasa mual dan loya yang terukkan. Ada yang selalu tak sihat, selesema dan dema dan macam macam lagi.

Jadi bila ada kawan makan set ni, die rileks je tak terbakar ke hati nak tahu rahsianya. Kerja macam biasa, tak de pening dan habiskan cuti pandang syiling rumah sebab terlantar atas katil sebab morning sickness.

Cuti tahun pun habis macam tu je sebab nak jumpa doktor dan sebagainya. Kerja kat pejabat banyak terbengkalai. Bos pun tak leh nak bagi banyak kerja. Masa appraisal dapat cukup cukup makan je.

Jadi, dari review kawan yang dapat hasil positif Mazni pun makan set kehamilan shaklee ni. Sebaik lepas disahkan mengandung.

Sekrang dah 3bulan mengandung. Dah melepasi trimester pertama. Kalau ikutkan, trimester pertama yang teruk morning sicknessnya. Sebab badan masih tak biasakan lagi dengan tahap hormon progesteron yang tinggi.

Itu yang teruk loya dan muntah tu. Habis tak lalu makan, kalau makan pun keluar balik.  Mana nak sihat bertenaga. Kalau kawan kawan nak tahu apa ada dalam Set Kehamilan Shaklee KLIK SINI

Ini pula cara Mazni makan set ni. Badan ok, tak loya, takde morning sickness. Dah 3 bulan pun ramai tak perasan dah berbadan dua.

PAGI
Sebelum sarapan: 

  1. Minum 1~3sudu ESP + minuman kegemaran anda. 
  2. Jangan guna air panas, berkafein dan bergas

Selepas sarapan:

  1. Makan vitamin B complex 1 biji. Kalau kerja banyak dan stress makan 2 biji.
TENGAHARI
Selepas lunch
  1. Makan vitalea with iron 1biji
  2. Vitamin C sustained release 1 biki
MALAM
Sebelum tidur
  1. Makan 4 biji Ostematrix
Mazni tak makan ostematrix waktu siang sebab kepala rasa pening lepas makan. Entah kenapa. Tapi bila baca baca, ostematrix memang elok ambil sebelum tidur untuk penyerapan kalsium optimum masa tidur.

Komen Akhir Saya Tentang Set Ni
Memang Mazni puas hati dengan hasilnya. Oklahkan, tak pening, takde MC. Kerja masih boleh buat macam biasa. Stress terkawal. Badan pun cergas je. Apa lagi Mazni nak. 

Keluar dalam RM300 untuk 3~4bulan makan. Kalau tengok kawan kawan yang tak sihat tu pergi klinik sekali cek dah berapa. Huhu. Berbaloi la.

Okla kawan kawan. Ada apa2 hubungi Mazni je. 

Call / Whatsupp: 019-2653791 atau  0192663791 
ID Shaklee: 963860
Email: maznizazmi@gmail.com
FB: Mazni Azmi  bagi sebarang pertanyaan lanjut.
Like kami di Facebook Page: Ibu bijak keluarga sihat
mendapatkan HARGA dan INFO PERCUMA

Apa pendapat anda tentang set kehamilan Shaklee? dibawah ya.