Maznee Azmi . Pengedar Shaklee pilihan hati. Yakin . Mesra . Berpengalaman

Bila Perlu Makan Shaklee Selepas Bersalin | Makan Terus Tak Perlu Tunggu

Bila Perlu Makan Shaklee Selepas Bersalin | Makan Terus Tak Perlu Tunggu
Assalamu'alaikum Wrmbth, soalan sensasi para wartawan setiap kali nak  beli set bersalin shaklee
Boleh ke Makan Terus Produk Shaklee Ni Lepas Bersalin?
Bila perlu makan shaklee selepas bersalin

Alhamdulillah semakin ramai ibu ibu yang mengambil tahu menjaga kesihatan badan mereka. Syabas dan tahniah Mazni ucapkan. Anda adalah tunjang keluarga, suami dan anak anak mengharapkan anda mengharungi sesi berpantang dengan selamat dan bertenaga.


KLIK UNTUK VIDEO SET BERSALIN SHAKLEE


Artikel Ini Akan Membantu Kawan Kawan
1. Mengetahui Masa Yang Sesuai Untuk Makan Set Bersalin Shaklee 
2. Perbezaan Diantara Set Bersalin Berasaskan Jamu dan Moden

Produk yang berkualiti boleh digunakan bila bila masa tanpa kesan sampingan kan. Anda setuju? 

Bila Perlu Makan Produk Shaklee Selepas Bersalin?
Set bersalin ni boleh dimakan sebaik sahaja selepas bersalin. Seawal 2 jam. Apa yang menjadi masalah ialah apabila kawan kawan bersalin di klinik dan hospital kerajaan.

Polisi hospital kerajaan tak membenarkan pesakit dan mommies semua makan pil selain daripada yang diberikan jururawat, Kenapa?

Sebab sekiranya anda makan ubat ubatan dari luar dan menimbulkan masalah kesihatan, mereka akan bertanggungjawab kerana ia berlaku di dalam hospital.

Jururawat sudah pun berpengalaman dengan ragam pesakit macam kita ni, maklumlah dah bertahun tahun jaga ibu bersalin, mereka akan duduk dan paksa kita makan pil yang diberikan pada masa itu juga.

Kalau mommies makan ubatan luar, hehe bersedialah untuk dimarahi. Mazni dah pesan ya. Jadi jika anda bersalin di general hospita; makan dulu ubat hosptital.

Apabila dah keluar dari wad bersalin baru makan set bersalin Shaklee. Faham ya?

Hospital swasta tak strict sangat soal ni. So siapa ada duit lebih bolehlah masuk swasta ya.

Apa Perbezaan Antara Set Bersalin Jamu dan Moden?
Set berasaskan jamu dibuat daripada herba dan akar kayu yang kandungannya tidak 100% dijamin selamat. Mazni dah tanya sendiri dengan Doktor pakar perbidanan, anak pertama dulu deliver dengan dia.

Mazni ada kongsi kisah ni sebelum ni, tak ingat artikel mana. Dr Khairiah ada kongsi kisah sepanjang beliau bertugas menyambut kelahiran, ada kes kerana makan set berasaskan jamu patient tersebut mengalami pendarahan yang teruk dan meninggal.

Jadi bila mazni tanya tentang set bersalin shaklee, beliau tanya tentang kandungan set ni, semua vitamin dan mineral saja. Alhamdulillah dapat greenlight dari beliau. Lega.

Set ni boleh dimakan sejak awal bersalin kecuali Alfafa Shaklee yang dibuat dari herba.  Harap kawan kawan ambil perhatian ya.

Kalau nak makan juga set jamu, Doktor pasti akan nasihatkan supaya makan selepas 2 minggu bersalin.

Jika anda mempunyai soalan, insyaallah sekiranya mampu Mazni akan bantu anda. Boleh hubungi Mazni di


Call / Whatsupp: 019-2653791 atau  0192663791 
ID Shaklee: 963860
Email: maznizazmi@gmail.com
FB: Mazni Azmi  bagi sebarang pertanyaan lanjut.
Like kami di Facebook Page: Ibu bijak keluarga sihat
mendapatkan HARGA dan INFO PERCUMA

Apa pendapat anda tentang artikel ini? Suarakan pandangan anda dibawah. Terima kasih banyak banyak ya