Maznee Azmi . Pengedar Shaklee pilihan hati. Yakin . Mesra . Berpengalaman

Cara Makan Lecithin Dan Alfafa Shaklee | 3 Cara Magik Terbukti Berkesan Makan Slimming Set

Cara Makan Lecithin Dan Alfafa Shaklee | 3 Cara Magik Terbukti Berkesan Makan Slimming Set

Assalammualaikum Wrmbth, Ramai menyesal tak kurus kurus lepas makan macam macam produk. 

Mungkin sebab kawan kawan tak berapa faham cara makan produk shaklee untuk kuruskan badan.
.


cara makan lecithin set kurus shaklee
Panduan paling lengkap dan padat. Cepat klik sebelum terlambat


Set Shaklee untuk Kuruskan Badan
Nak tahu kombinasi set kurus terbaik?? Sama tak dengan yang dibeli? Klik gambar ya
.

Pengalaman Mazneera menggunakan Set Kurus Shaklee membuahkan hasil luar sangkaan. Sakit kulit ekzema juga pulih
.
Aturan dan cara pengambilan mesti betul supaya berkesan.
.
Sebelum makan tu kena ambil perhatian ya, walaupun kita dah makan slimming set Shaklee ni, kesannya takkan ada selagi anda tak amalkan cara hidup sihat.
.
Sehingga ramai yang bertanya.. Kenapa makan lecithin dan Alfafa Shaklee tapi berat badan makin naik
.

Artikel Mazneera Ni Akan Membantu Anda 
1. 5 Sebab Utama Yang Anda Tak Perasan Menyebabkan Berat Tak Turun 
2. Memahami Cara Paling Berkesan Makan Lecithin dan Alfafa untuk hasil terbaik 
3. Contoh jadual Pemakanan Slimming Set Shaklee Yang Boleh Anda Amalkan Semudah ABC 
4. Kelebihan dan Manfaat Lain Yang Tak Sengaja Anda Dapat 
.
Semoga ilmu yang dikongsi ini akan membantu anda mendapat impian yang lama terkubur, iaitu bentuk tubuh badan yang cantik untuk menambat hati suami anda dan menyarung kembali gudang baju zaman anak dara yang kini terlalu kecil untuk tubuh anda.
.
Berat badan kita banyak sangat naik masa mengandung kan. Tapi jangan risau bonda. Makan set mengandung shaklee, insyaallah berat maintain. 
.
Badan cergas
.
Dan selera terkawal. Jadi boleh kurangkan risiko kencing manis
.
Ramai dari kita tak sedar, Set lepas bersalin shaklee mengandungi set kurus di dalamnya. Kombinasi Alfafa dan Lecithin ataupun Alfafa dan Omegaguard



5 Sebab Utama Berat Badan Anda Tak Turun Semasa Diet. Terr Lepas Pandang

.

1. Anda Skip makan breakfast/sarapan. 

.
Kajian menunjukkan jika anda tak makan sarapan, anda akan makan jauh lebih banyak semasa lunch dan dinner. Betul. Breakfast is King tu.
.
cara makan lecithin alfafa shaklee
Walaupun dah makan produk Shaklee, mesti kena ada usaha berterusan. Makan dengan sihat dan bersenam


2. Kawan kawan kurangkan masa makan. 

.
Daripada 5 kali makan dalam sehari kepada 2 kali saja. Tapi.. Anda lupa kurangkan kuantiti makanan semasa makan 2 kali tu. 



Lebih baik makan 5 kali sehari dalam kuantiti sedikit berbanding 2 kali makan dinosour. Aummm..


3. Amalkan diet yang tinggi karbohidrat seperti nasi.

.
Karbohidrat akan ditukarkan kepada lemak sekiranya diambil berlebihan. Jadi kurangkan makan nasi dan ganti dengan protein pada kuantiti yang sihat. Supaya otot badan terpelihara semas berat badan turun. 



Pernah kena diet yoyo? Berat dah turun, tapi naik semula dengan cepat. Kenapa? Sebab berat yang turun tu dari otot yang hilang semasa diet kerana kekurangan protein. 



Kawan kawan nak tahu, lemak yang banyak dalam badan akan menyebabkan kita sukar mendapat anak. Betul.. Sebab tu sebelum makan Set Kesuburan Shaklee untuk suami isteri, adalah elok untuk kita dapatkan berat badan ideal.



4. Kurang atau tak bersenam langsung.  

.
Berat lebih cepat turun jika kawan kawan bersenam. 
.

5. Makan salad semasa diet tapi campur dengan mayonais dan sos thousand island. 

.
Banyak lemak dan gula dalam tu. mana nak kurus
.


Sebelum kita bongkarkan cara makan lecithin dan alfafa Shaklee yang betul, Kawan kawan mesti

  1. Minum air 3 liter sehari
  2. Jangan makan Alfafa bersama Vitamin E (Selalunya pelanggan makan set kurus shaklee bersama set kecantikan shaklee). Kesannya akan terbantut. Alfafa akan ganggu penyerapan vitamin E.
  3. Tiada penyakit auto imun dan SLE. Alfafa tak sesuai untuk mereka dengan penyakit ini
  4. Sekurang kurangnya sudah 2 minggu lepas bersalin. Alfafa ni herba, ada sifat jamu dan tak elok diambil semasa 2 minggu pertama bersalin.
  5. Tahu Alfafa tak boleh diambil lebih daripada 10biji sehari.
  6. Mulakan makan dengan kuantiti sedikit untuk pengguna baru. Ini supaya badan anda tidak terkejut
.

Cara Makan Slimming Set Shaklee Terbaik Untuk Kesan Maksimum

.

Alfalfa Complex


  1. Tentukan berapa biji anda nak makan sehari? 4 biji? 6, 8 atau 10?
  2. Berapa kali anda nak makan dalam sehari. 1, 2 atau 3 kali? Ambil 3 biji selepas sarapan
  3. Mesti diambil selepas makan ya, semasa perut berisi. Bukan perut kosong
Contoh cara makan alfafa (kita ambil sukatan 6biji)
1 Kali Sehari
  • Makan 6biji selepas sarapan pagi
2 Kali Sehari 
  • 3biji selepas sarapan
  • 3biji selepas makan malam
3 Kali Sehari
  • 2biji selepas sarapan
  • 2 biji selepas lunch
  • 2 biji selepas makan malam
Semua ikut kesesuaian anda.  Fleksibel.

Kemudian Mazneera nak share cara makan lecithin shaklee dengan betul. Lecithin ni kita makan 2 kali sehari. Tak boleh makan sekali dengan Alfafa ya. Jarakkan pengambilan.

  1. Makan 3 biji lepas makan tengari
  2. 3 biji selepas makan malam
Ok... Ingat lagi tak kenapa  diet kita selalu tak berjaya? Sebabnya ialah kita kurangkan masa makan. Lebih baik makan sikit tetapi kerap. Ini cara terbaik untuk anda kurangkan berat
  1. Makan 5 kali sehari dalam kuantiti sikit
  2. Jadi anda boleh makan Alfafa complex 3 kali dalam sehari
  3. Dan lecithin 2 kali. Faham kan? Contohnya

JADUAL PEMAKANAN TERBAIK HANYA DISINI

Sarapan: Alfafa
Minum pagi: Lecithin
Makan tengahari:Alfafa
Minum Petang: Lecithin
Makan Malam: Alfafa

5 kali sehari. Cuba amalkan ya campur gaya hidup sihat. Tips ini anda hanya boleh jumpa disini. Kalau ada ditempat lain, hehehe.. 

Akak ada tulis artikel khas tentang Set shaklee untuk kurus. KLIK untuk baca. Kita sental lemak jahat tu

Pssstt.. ada rahsia besar ni. Korang jangan tak tahu, slimming set shaklee ni ada kesan sampingan. 
.
Betul, korang nak slim je kan. Ada kesan lain yang terpaksa datang lepas makan. Contohnya makin kuat memori dan susu badan untuk anak bertambah. 

.

Ada satu produk shaklee ni. Kita panggil vivix shaklee. Ada pelanggan yang makanrasa badan tu cergas bertenaga. Tak boleh duduk diam. Akhirnya berat badan turun. KLIK ye. Jangan terkejut ya. Mazneera dah cakap. Insyaallah



Maznee ada kongsikan pengalaman dan cara makan set kurus shaklee untuk tatapan sahabat semua.


BONUS: Kenapa Berat Saya Makin Naik Lepas Makan Alfafa Dan Lecithin?



Ada ke kes macam ni. Adaaa.. Nak tahu kenapa jadi macam ni? 



Jika anda mempunyai soalan, insyaallah sekiranya mampu Mazneera akan bantu anda. 


Apa yang Mazneera kongsikan adalah sedikit berbanding dengan khidmat nasihat terbaik diberikan kepada pelanggan.
Setiap pelanggan akan diberikan panduan menggunakan produk Shaklee ekslusif untuk mereka sahaja.
*Setelah produk sampai Mazneera akan guide tatacara pengambilan
  set ini.
* sila hubungi Mazneera OK untuk membeli set kurus shaklee ini boleh SMS dan hubungi Mazneera:


Call / Whatsupp: 019-265-3791 
Email: maznizaazmi@gmail.com
FB: Mazni Azmi bagi sebarang pertanyaan lanjut.



Atau boleh pergi sendiri ke Cawangan Shaklee berdekatan dan order produk menggunakan id Mazneera :
ID Shaklee: 963860

Apa pendapat anda tentang artikel ini? Suarakan pandangan anda dibawah. Terima kasih banyak banyak ya