Maznee Azmi . Pengedar Shaklee pilihan hati. Yakin . Mesra . Berpengalaman

Cara Makan Set Bersalin Shaklee? Ini step by step A to Z!

Cara Makan Set Bersalin Shaklee | Berpantang Dengan Produk Terbaik
Berpantang terbaik harga ahli
Assalamu'alaikum Wrmbth, Dah dekat masa bersalin ya? 


Mesti tengah survey 

set pantang mana yang terbaik

Contohnya set berpantang shaklee kan?


Mazni nak kongsikan pada mommies semua cara makan set selepas bersalin shaklee  yang sangat mudah, praktikal dan menjimatkan masa.



Macam mana? Minat nak tahu kan.. jom teruskan baca





cara makan set bersalin shaklee untuk pembedahan

Artikel Ini Mazni Kongsi Supaya Anda Mendapat 
1.  Cara Pengambilan Set Berpantang Shaklee yang betul untuk hasil Terbaik 
2. Harga Set Bersalin Shaklee Dan 2 Cara Mudah mendapat manfaat penuh dari produk shaklee
.
Masa berpantang memang mencabar, jadi pilihan anda menggunakan set bersalin akan menentukan samada badan anda cergas dan sihat atau lesu dan kepenatan.
. 
Bukan senang nak berjaga malam, dalam keadaan badan yang sakit dan menyusukan anak. Baby pula tak nak dengan hubby kan. Mazni dah rasa.
.
Anda boleh elakkan pengalaman menyeksakan ini.

Berpantang macam dalam penjara


Kenapa Mazni Pilih Set Shaklee? Semua produknya senang dimakan dan kesannya serta merta. 

.
Ini bukan ubat, semuanya vitamin dari sumber semulajadi. Bukan jamu. Lepas bersalin terus boleh makan.
. 
Betul, kalau ambil jamu susu badan anda akan panas. Anak akan cirit birit dan senang kena demam kuning. Set shaklee tak macam tu. Sebab tu Mazni dan kawan kawan lain sangat suka dengan produk ni.


Sekarang ni Mazni sedang hamil lagi, set kehamilan shaklee ni sama dengan set bersalinnya. Boleh bayangkan tak? Badan sangat cergas, rasa macam tak mengandung je. Syukur rezeki kesihatan Allah beri dengan amalan set hamil ni.

.
Makan dari awal mengandung sampai bersalin. Lepas tu pantang pun makan produk sama. Tak perlu tukar pun. Habis pantang, boleh ambil terus jadi set keluarga sihat. Makan dengan vivix shakleeProduk yang sama ni. Nak banyakkan susu pun makan produk sama.


Multipurpose tu. Cara makan set bersalin pun tak banyak beza dengan waktu biasa. Praktikal, mudah dan simple. Telan pil je, tak perlu reneh akar kayu dan minum pati haruan yang hamis tu. Uihh.. naik kembang tekak bile teringat.


Suka Mazni ingatkan, cara makan set berpantang shaklee dibawah adalah secara umum sahaja.

Keadaan ibu yang bersalin berbeza beza. Jadi, Mazni galakkan cari pengedar Shaklee yang boleh membantu ibu ibu dari awal ya. 

Bayangkan hasil terbaik dan pengalaman indah berpantang dengan panduan makan yang betul

Bukankah membazir jika anda makan dengan salah

Jika sahabat semua perlukan pengedar shaklee yang dipercayai

Memberikan tips penyusuan susu ibu yang berkesan dari pengalaman sebenar

Bakal bersalin secara normal atau pembedahan Czer dan mencari pengedar yang bertanggungjawab

SMS dan Wassap Mazni

langkah makan set

Cara Makan Set Berpantang ini dari A ke Z

Kenapa cara makan produk shaklee lebih penting dari vitamin itu sendiri?

Hari ni Maznee nak kongsi

Apa beza makan 

Produk shaklee

Dengan betul

Dan 

Tanpa panduan

  • Pengalaman kawal paras gula dalam darah semasa mengandung dengan bantuan set hamil shaklee

Beberapa bulan lepas, Maznee dihubungi oleh seorang ibu. Kak Zah
.
Kak Zah ni ibu bekerja yang sibuk
.
Anak lasak 
.
Biasalah
.
Hero
.
Hehe.
.
Jadi bila usia dah meningkat, dan mengandung lagi
.
Bekerja pulak tu
.
Masa Kak Zah Whatsap Maznee
.
Ada masalah darah rendah. Dan juga ada kencing manis masa mengandung
.
Jadi apa lagi
.
Nak bagi yang terbaik
.
Dapat no Maznee. Whatsap saja. Masa ni 18 feb 2017
.
shaklee klang maznee
.
Satu perkara penting Maznee nak kongsi. Sebenarnya
.
Tak makan shaklee pun boleh je sihat
.
Betul
.
Asalkan kita pandai jaga makan
.
Dan amalkan cara hidup sihat. Tapi itulah kan
.
Langit tak selalu cerah. Kita ni dah lah sibuk di pejabat.
.
Balik rumah je anak anak dah berlari berkejaran 100 m acara pecut
.
Nampak pula rumah macam medan perang
.
Tak ke naik temperature kepala tu
.
Mendidih macam air masak
.
Kat dapur
.
Hehe
.
Mana lah sempat nak jaga kan
.
Sebab itu kita perlukan bantuan. Bantuan dari suplemen
.
Dan juga bantuan dari Maznee. Ehem ehem
.
Cara makan Maznee guide ok
.
Buka sekali dapat
.
Terus senyap
.
Tak 
.
Maznee guide sampai 
.
Sampai bila bila. Asalkan puan nak dengar
.
Maznee akan kongsi pengalaman. Asalkan makan ikut sukatan
.
Dan ikut keperluan. Tak ada masalah
.
Sedangkan
.
Makan nasi berlebihan pun boleh kena kencing manis kan?
.
Apa jadi lepas Maznee guide Kak Zah makan
.
Selepas fikir masak masak
.
Kak Zah setuju
.
Tempah awal bulan Mac. Maznee hantar terus sampai depan rumah di Klang

pengedar shaklee rantau panjang klang
.
Lepas beberapa hari
.
Satu ketika pada jam 2.22pm. Lepas Kak Zah makan lunch.
.
Hehe
.
Dah sendawa agaknya
.
Dapat berita gula dah turun. Tapi masih belum bawah 5.
.
Adjust lagi cara makan ikut jadual kerja Kak Zah
.
Dan kongsi beberapa tips
.
Esoknya Maznee "menyibuk" lagi
.
(Menyibuk macam ni tak apa. Allah sayang! Itqan dalam bekerja ok. Hehe)
.
cara makan kak zah
.
Esok tu gula turun lagi
.
Tambah semangat Kak Zah. Sebab belum buat lagi semua tips yang Maznee bagi
.
Nak di jadikan cerita
.
Atas sebab masing masing sibuk kerja. 
.
Ada 1 minggu lebih kami buat urusan masing masing
.
Lepas tu Maznee tanya khabar lagi
.
Jeng jeng jeng
.
Suspen
.
bacaan dah cantik
.
Dapat berita gembira tau
.
Dah 1 minggu bacaan gula cantik & mulus. Atas kad laporan tu
.
Dapat markah baik
.
Kalau kat sekolah dulu, tak adalah cikgu merotan kan
.
Hehe
.
Nak di jadikan cerita
.
Sampai lah ke tarikh akhir mengandung. Kami saling bertanya khabar
.
Bersalin pun akak ni pakai set bersalin shaklee
.
makan set berpantang pula
.
Selain kak Zah
.
Maznee bagi contoh kedua.
.
Kak Rohani ni lagi teruk kencing manis ketika hamil nya. Tinggi bacaan gulanya. Sampai 14. Siap kena cucuk insulin!
.
Tapi lepas makan dengan betul.
.
Dan ikut panduan diberikan Maznee
.
Gula turun ke 5.3.
.
Dan baru makan 1 minggu, pernah terturun sampai 2.8
.
Rendah sangat pun tak elok.
.
Nanti hypo (gula rendah dalam darah)
.
Dah tak payah suntik insulin
.

kak rohani makan set mengandung shaklee untuk kencing manis
Lega sangat hati Kak Rohani. Tak payah suntik insulin lagi

Sampai duduk wad sebab gula tinggi sangat

Sedangkan 1 minggu sebelum mula makan, kena insulin dos 14. Kita makan shaklee kena ada orang guide baru nampak hasil. Maznee boleh guide step by step

kak rohani ikut pandangan maznee untuk vitamin shaklee
Maznee bukan doktor & pakar pemakanan. Nasihat doktor kena ikut. Itu paling penting
 .
Sekali lagi Maznee nak kongsi
.
Kak Zah & Kak Rohani ni sihat bukan sebab makan Shaklee. Tapi sebab cara makannya betul
.
Dan badan cukup nutrien yang diperlukan untuk sihat
.
Boleh berfungsi dengan lebih baik
.
Kalau tak nak makan shaklee
.
Dan
.
Boleh amalkan makanan berkhasiat & sihat
.
Tak perlu lah makan Shaklee. Kecuali kalau sibuk & nak shortcut.
.
Dan malas nak pening kepala nak masak apa
.
Menu apa sesuai
.
Makanlah Shaklee dengan bimbingan Maznee
.
Kalau makan sendiri
.
Tak ada orang guide
.
Salah makan kita tanggung sendiri. Bahaya kan
.
Whatsap Maznee 019-2653791 untuk dapatkan set bersalin shaklee dari Maznee beserta panduan makan yang betul

Ada rahsia BESAR dalam set berpantang shaklee ni yang mungkin kawan kawan tak tahu. Nak tahu ke? Jom KLIK video ni sekarang
.
Set bersalin shaklee sesuai untuk kuruskan badan. Set Kurus Shaklee untuk ibu menyusu ada dalam ni secara tak sengaja. Alfafa, lecithin dan ESP
.
Ikut je cara makan ni, insyaallah badan anda akan cergas bertenaga. Luka jahitan semasa bersalin pun cepat sembuh luar dalam keran zink diserap dengan maksimum.


Mazni prefer Set Bersalin Shaklee sebab tak perlu pakai pilis dan param masa berpantang. Ada set lain yang pakai param n pilis ni. Takdelah habis kotor bantal dan tilam. Malas nak basuh. Heheh.



Ada kawan Mazni beli set mahal mahal tapi last2 tak pakai pilis tu. Membazir kann..



Dalam set bersalin lengkap shaklee ada set kurus asas shaklee. ESP Alfafa Lecithin.

. Jika nak lebih cepat kurus boleh cuba set kurus lengkap shaklee.
.
Berapa Harga Set Berpantang ni?
Harga Set Bersalin Shaklee
Harga Set Bersalin Basic (Vitalea+ B Complex+Vita C+ Zinc+Pos) RM269
Harga Runcit Set Bersalin / Berpantang  Shaklee untuk full set mengandungi semua diatas adalah RM469

Dannn.. ada cara nak dapat lebih nilai untuk wang anda. Banyak tu..
    Set bersalin
  1. Mendaftar sebagai ahli. Berbalo dapat diskaun. Macam Mana Nak Jadi Ahli Shaklee. Boleh Baca DISINI. Atau Call Mazni
  2. PM Mazni sekarang dan Mazni akan kongsikan cara mendapat kelebihan terbaik dengan menjadi pengedar shaklee
Perlukan nasihat dan pandangan? Call/SMS je Mazni:


Call / Whatsupp: 019-2653791 atau  0192663791 
ID Shaklee: 963860
FB: Mazni Azmi  bagi sebarang pertanyaan lanjut.
Like kami di Facebook Page: Ibu bijak keluarga sihat
mendapatkan KHIDMAT NASIHAT TERBAIK dan INFO PERCUMA


Banyak banyak produk dalam set pantang ni, Mazni paling suka ESP. 



Apa kebaikan ESP yang sangat menjimatkan duit masa dan tenaga tu? Jom klik gambar dibawah ni. Ruginya Mazni tak makan masa anak pertama dulu


khasiat esp shaklee untuk ibu berpantang
Pssstt.. Jangan jadi macam Mazni. Rugi tak makan ESP awal awal dulu
Mazni sangat menghargai pandangan anda. Jom kongsikan untuk manfaat bersama ya