Cara Makan Set Bersalin Shaklee | Berpantang Dengan Produk Terbaik

Cara Makan Set Bersalin Shaklee | Berpantang Dengan Produk Terbaik
Berpantang terbaik harga ahliAssalamu'alaikum Wrmbth, Dah dekat masa bersalin ya? Mesti tengah survey 
set pantang mana yang terbaik. Contohnya set berpantang shaklee kan?

Mazni nak konngsikan pada mommies semua cara makan set selepas bersalin shaklee  yang sangat mudah, praktikal dan menjimatkan masa.

Macam mana? Minat nak tahu kan.. jom teruskan baca



cara makan set bersalin shaklee untuk pembedahan

Artikel Ini Mazni Kongsi Supaya Anda Mendapat 
1.  Cara Pengambilan Set Berpantang Shaklee yang betul untuk hasil Terbaik 
2. Harga Set Bersalin Shaklee Dan 2 Cara Mudah mendapat manfaat penuh dari produk shaklee
.
Masa berpantang memang mencabar, jadi pilihan anda menggunakan set bersalin akan menentukan samada badan anda cergas dan sihat atau lesu dan kepenatan.
. Bukan senang nak berjaga malam, dalam keadaan badan yang sakit dan menyusukan anak. Baby pula tak nak dengan hubby kan. Mazni dah rasa.
.
Anda boleh elakkan pengalaman menyeksakan ini.


Berpantang macam dalam penjara

Kenapa Mazni Pilih Set Shaklee? Semua produknya senang dimakan dan kesannya serta merta. 
.
Ini bukan ubat, semuanya vitamin dari sumber semulajadi. Bukan jamu. Lepas bersalin terus boleh makan.
. Betul, kalau ambil jamu susu badan anda akan panas. Anak akan cirit birit dan senang kena demam kuning. Set shaklee tak macam tu. Sebab tu Mazni dan kawan kawan lain sangat suka dengan produk ni.

Sekarang ni Mazni sedang hamil lagi, set kehamilan shaklee ni sama dengan set bersalinnya. Boleh bayangkan tak? Badan sangat cergas, rasa macam tak mengandung je. Syukur rezeki kesihatan Allah beri dengan amalan set hamil ni.
.
Makan dari awal mengandung sampai bersalin. Lepas tu pantang pun makan produk sama. Tak perlu tukar pun. Habis pantang, boleh ambil terus jadi set keluarga sihat. Makan dengan vivix shakleeProduk yang sama ni. Nak banyakkan susu pun makan produk sama.

Multipurpose tu. Cara makan set bersalin pun tak banyak beza dengan waktu biasa. Praktikal, mudah dan simple. Telan pil je, tak perlu reneh akar kayu dan minum pati haruan yang hamis tu. Uihh.. naik kembang tekak bile teringat.


Suka Mazni ingatkan, cara makan set berpantang shaklee dibawah adalah secara umum sahaja.

Keadaan ibu yang bersalin berbeza beza. Jadi, Mazni galakkan cari pengedar Shaklee yang boleh membantu ibu ibu dari awal ya. 

Bayangkan hasil terbaik dan pengalaman indah berpantang dengan panduan makan yang betul

Bukankah membazir jika anda makan dengan salah

Jika sahabat semua perlukan pengedar shaklee yang dipercayai

Memberikan tips penyusuan susu ibu yang berkesan dari pengalaman sebenar

Bakal bersalin secara normal atau pembedahan Czer dan mencari pengedar yang bertanggungjawab

SMS dan Wassap Mazni


langkah makan set

Cara Makan Set Berpantang ini dari A ke Z
1.Pagi

  • Bangun tidur, Masa perut kosong makan Zinc Complex untuk penyerapan maksimum. Elakkan makan bersama makanan dan minuman bersusu. 
  • Kemudian sebelum sarapan minum ESP 2 sudu besar dicampurkan bersama minuman kegemaran anda. Jangan gunakan air panas, bergas/berkarbonat dan berkafein (seperti kopi dan teh). Memang kenyang dan makan sarapan selepas tu.
  • Habis sarapan tunggu makanan hadam dalam 1jam, ambil vitamin b complex 1 biji. Jika badan anda berasa sangat letih baru ambil 2 biji b complex. Untuk mendapatkan kesan yang lebih cepat, patahkan pil b complex dan makan. 
  • Jangan lupa minum air 3 liter sehari ya.
Ada rahsia BESAR dalam set berpantang shaklee ni yang mungkin kawan kawan tak tahu. Nak tahu ke? Jom KLIK video ni sekarang
.
Wahh.. ini sudah bagus. Set Kurus Shaklee untuk ibu menyusu ada dalam ni secara tak sengaja. Alfafa, lecithin dan ESP

Sebenarnya tujuan ketiga tiga produk ni untuk kegunaan bersalin, tapi kalau dah ada sekali dalam tu, mudah la kawan kawan kembli gojes dan selim melim macam anak dara dulu.

Baju zaman bujang pun dah boleh keluar semula dari almari. Suami pasti suka. Tak payah keluar belanja pergi slimwel (dunia kurus)

2. Tengahari (Lunch)
  • Tengahari selepas makan lunch, makan vitamin c ikut sukatan atas botol. 1biji (untuk sustained released vita c. Sekiranya anda nak tambahkan susu badan, selepas 2 minggu bersalin baru makan Alfafa complex. 
  • Vitalea 1 biji juga (Perhatian: Vitalea jangan diambil bersama produk tenusu)
  • Kenapa? Sebab Alfafa ni ada unsur herba seperti jamu. Jadi elakkan makan selepas bersalin ya. Ingat tunggu 2 minggu.
  • Alfafa makan 3~6biji sehari ya.
3. Malam (Dinner)
  • Ambil Ostematrix 4 biji untuk keperluan harian kalsium. Pengeluaran susu badan akan ambil kalsium dari tulang dan gigi. Mommies kena makan ostematrix ni tau. Kalau tak gigi akan rosak dan tulang akan sakit. 
  • Boleh kena osteoprosis (sakit tulang reput). Ostematrix ni sangat bagus untuk atasi masalah sembelit. Memang best sangat. Dari masa hamil ke berpantang memang patut makan ya. Senang je ke tandas.
  • Kenapa kita sembelit masa hamil dan selepas bersalin ya? Hormon progesteron akan buatkan usus kita berooperasi lebih cekap. Air dan zat semua diserap dalam usus untuk bekalan ibu dan anak dan penghasilan susu badan.
  • Bila cekap sangat pun payah juga. Jadi sembelit sebab air habis diserap. Macam batu. Hihi.
.
Ikut je cara makan ni, insyaallah badan anda akan cergas bertenaga. Luka jahitan semasa bersalin pun cepat sembuh luar dalam keran zink diserap dengan maksimum.

Mazni prefer Set Bersalin Shaklee sebab tak perlu pakai pilis dan param masa berpantang. Ada set lain yang pakai param n pilis ni. Takdelah habis kotor bantal dan tilam. Malas nak basuh. Heheh.

Ada kawan Mazni beli set mahal mahal tapi last2 tak pakai pilis tu. Membazir kann..

Dalam set bersalin lengkap shaklee ada set kurus asas shaklee. ESP Alfafa Lecithin.
. Jika nak lebih cepat kurus boleh cuba set kurus lengkap shaklee.
.
Berapa Harga Set Berpantang ni?
Harga Set Bersalin Shaklee
Harga Set Bersalin Basic (Vitalea+ B Complex+Vita C+ Zinc+Pos) RM269
Harga Runcit Set Bersalin / Berpantang  Shaklee untuk full set mengandungi semua diatas adalah RM469

Dannn.. ada cara nak dapat lebih nilai untuk wang anda. Banyak tu..
    Set bersalin
  1. Mendaftar sebagai ahli. Berbalo dapat diskaun. Macam Mana Nak Jadi Ahli Shaklee. Boleh Baca DISINI. Atau Call Mazni
  2. PM Mazni sekarang dan Mazni akan kongsikan cara mendapat kelebihan terbaik dengan menjadi pengedar shaklee
Perlukan nasihat dan pandangan? Call/SMS je Mazni:

Call / Whatsupp: 019-2653791 atau  0192663791 
ID Shaklee: 963860
Email: maznizazmi@gmail.com
FB: Mazni Azmi  bagi sebarang pertanyaan lanjut.
Like kami di Facebook Page: Ibu bijak keluarga sihat
mendapatkan KHIDMAT NASIHAT TERBAIK dan INFO PERCUMA

Banyak banyak produk dalam set pantang ni, Mazni paling suka ESP. 

Apa kebaikan ESP yang sangat menjimatkan duit masa dan tenaga tu? Jom klik gambar dibawah ni. Ruginya Mazni tak makan masa anak pertama dulu


khasiat esp shaklee untuk ibu berpantang
Pssstt.. Jangan jadi macam Mazni. Rugi tak makan ESP awal awal dulu
Mazni sangat menghargai pandangan anda. Jom kongsikan untuk manfaat bersama ya