Cara Makan Shaklee Slimming Set | Jimat Budget Dan Kurus Cara Sihat

Cara Makan Shaklee Slimming Set | Jimatkan Budget Untuk Kekal Kurus
Assalamu'alaikum Wrmbth, Ada masalah berat badan? Baju lama dah tak muat? Rasa tak selesa semasa berjalan?


cara makan shaklee slimming set
Panduan paling lengkap dan padat. Cepat klik sebelum terlambat

Maznira tahu anda sedang risaukan kesihatan. Mari Maznira kongsikan cara makan Shaklee Slimming Set. Produk kurus dari bahan semulajadi.
Jimat budget kurus

Kemungkinan besar anda baru lagi dengan produk Shaklee.

Jadi Maznira tulis artikel ini untuk membantu anda mendapat berat badan yang di idam dengan badan langsing ramping menawan.

Post Ini Akan Membantu Anda Untuk Menikmati
1. Hidup Yang Sihat Dengan Mendapatkan Berat Badan Ideal Cara Sihat
2. Cara Makan Set Kurus Shaklee Dengan Berkesan.
3. Harga Slimming Set ni dan Cara Mendapatkan Kelebihan Terbaik. Jom Jadi Ahli untuk Harga Dan Manfaat Bajet Bagus
ANDA TERPAKSA KURUS SELEPAS LIHAT VIDEO INI. SEBAB MUDAH SANGAT. KLIK UNTUK TONTON 



set kurus lengkap shaklee

Maznira teruja sangat berkongsi pengalaman menggunakan set kurus lengkap shaklee

Sebelum ni mommies mesti dah pernah diet kan.  Maznira boleh teka cara kawan kawan diet tu. Mesti salah satu daripada cara dibawah ni. Kan3
  1. Skip makan breakfast, lunch dan dinner ?
  2. Mommies gunakan produk diet yang kurangkan berat dengan cepat, tapi lepas tu badan naik balik cepat je. Macam yoyo. Turun naik.
  3. Makan sikit je dalam sehari.
  4. Tak makan lunch sebab meeting. Lepas tu waktu malam makan lebih banyak sebab lapar sangat.
Betulkan? Kalau YA, bermakna cara anda makan kurang berkesan untuk kurus. Sebab apa? Sebab badan kita ni Allah reka dengan fungsi istimewa untuk kurangkan berat.
Cara makan shaklee slimming set
Adoooyaaii Awat Naik Balik Berat Aku Nih

Pernah tak dengar riwayat Nabi SAW yang berbunyi
“Kami adalah kaum yang tidak makan sampai kami lapar dan jika kami makan maka kami tidak (sampai) kenyang.”

Makan sebelum lapar dan berhenti sebelum kenyang. Ya, menurut kajian sains, jika kita makan 5 kali sehari dalam kuantiti sedikit setiap hidangan, badan kita akan membakar lebih banyak lemak.



tanda awal kehamilan
Menjaga kesihatan dan penampilan dengan fesyen tudung  muslimah yang sopan perlu selari. Suami sayang Allah swt pun sayang

Sebab ini akan tingkatkan metabolisme badan. Wahh.. canggihnya kawan kawan. Nabi kita pun tahu cara makan yang betul.

Cara diet yang betul untuk kurus macam ni kawan kawan
1. Sarapan pagi
2. Santapan pagi
3. Lucnh
4. Minum petang
5. Dinner
Makin kerap kita makan, makin banyak tenaga dibakar. Betul, cuba tanya pakar diet atau dietition
Apa jadi dalam perut jika kita makan lebih kerap

  1. Bila makanan masuk sikit sikit, perut ada lebih ruang untuk hadamkan. Kalau makan sekali banyak, ada makanan yang terlepas tanpa sempat dihadam.
  2. Dengan makan kerap dan sedikit, kita takkan rasa lapar. Betul. Jadi nafsu makan dapat dikawal
  3. Bila kawan-kawan makan dengan kerap, ia menghalang kawan-kawan dari rasa lapar dan terdorong untuk makan dengan banyak pada hidangan seterusnya.
  4. Makan kerap ni akan, metablisme badan akan naik. Perut lebih cekap. Mommies cubela. Mesti rasa beza.

Kurus sihat bajet
Pilihan Ditangan Kita
Kawan kawan heran tak? Kenapa diet yang lepas tu, berat cepat je naik semula? Sebabnya ialah berat yang kurang tu bukan dari lemak, tapi pengurangan otot. 

Sebab kawan kawan kurang makan protein masa diet, badan kita akan ambil protein dari otot. Sebab tu badan rasa lemah je.

Walaupun protein ni bagus, tapi masih perlu ambil dengan kuantiti yang betul. 

Protein akan memberi beban lebih pada buah pinggang. Lebih banyak urea dihasilkan.

Akak pasti sangat, sahabat semua mesti selalu nampak produk kurus badan dengan cepat.

Ada yang spray saja pada badan berat pun turun. Ajaib. Selamat ke? Bahagian tu mesti selidik betul betul ya.

Jangan mudah terpedaya.

Diet yang sihat memerlukan cara hidup yang sihat. Ditambah dengan set kurus shaklee lebih mantap kesannya.

Jadi macam mana nak kurus dengan betul?

Maznira cadang kawan kawan cuba cara ni. Amalkan set diet shaklee paling berkesan ni. 

Slimming cara Shaklee yang mudah dan menyeronokkan.


Koleksi Tudung Labuh Online Terkini untuk pilihan anda . 
Cara Makan Shaklee Slimming Set Membuatkan Badan kita mengalami 3 peringkat untuk kurus iaitu

1. Pembakaran Lemak
Bakar lemak kurus

Lemak degil dalam badan dipecahkan kepada butiran kecil

2) Membuang Toksin atau Detox

Buang lemak yang dipecahkan tadi. Usus juga akan dicuci dengan menggalakkan pembersihan dinding usus dari sisa makan yang dah bertahun melekat di dinding. Kalau tak dibersihkan boleh sebabkan penyakit tau.

3) Membina sel dan tisu baru

Bila lemak dah dibuang, kulit akan mula nampak londeh. Kita ganti semula dengan membina otot baru.


Diet Yoyo
Naik turun Naik Turun. Itulah Diet Yoyo
Haa.. ini cara diet yang betul. Insyaallah diet ni takkan ada kesan yoyo. Tun cepat naik lagi cepat.

Jom mommies kita berkenalan dengan hero hero penghapus berat ni. Hihi

Hero Pemecah lemak


Lecithin slimming set

En Lecithin

Omega guard slimming set

Abang Omega Guard

Hero berdua ni mempunyai otot perkasa memecahkan lemak degil ditubuh kita. Contoh lemak di pinggang dan dan punggung. Daaannn.. kawan kawan akan dapat banyak manfaat lain dari hero berdua ni. Pengemulsi lemak yang superb.

Lecithin ni penguat memori tau. Omega guard pun menguatkan ingatan sebab kaya dengan DHA.

Pegawai Penghapus Lemak Dan Toksin
Herb lax set kurus
Alfafa complex set kurus



Herb lax dan Alfafa akan sambung kerja memecah lemak. Tugasnya membuang semua racun toksin dan sisa makanan yang terlekat didinding usus. Semua racun ni dibuang bersama air besar. Herb lax tidak boleh diambil oleh ibu menyusu sebab baby moleh kena cirit birit.

Selesai proses kedua. Masuk peringkat terakhr pulak ya kawan kawan

Kontaktor Pembinaan Otot


Cinch Shake Mix Shaklee

Energizing Soy Protein Shaklee



Dalam diet yang sihat, protein amat diperlukan untuk menjaga otot daripada ditukarkan kepada tenaga. Lemak yang disingkirkan akan tinggalkan ruang untuk diisi dengan membina otot baru. Supaya kulit akan kelihatan tegang dan nampak lebih cantik.

Protein boleh dibina dengan Cinch Sake Mix dan Energizing Soy Protein Shaklee. Makan ESP akan buatkan kita kenyang lebih lama, jadi nafsu makan akan dapat dikawal.

Best betul makan set slimming shaklee.

Apa Beza Slimming Set Shaklee Dengan Produk Lain?

Set kurus shaklee premium ni BEBAS BAHAN KIMIA. Semua produk shaklee dari bahan semulajadi. 

Semalam Maznira mendengar dari Presiden FOMCA, Persatuan gabungan Pengguna Malaysia, Produk kurus yang mempunyai kesan cepat MESTI bercampur dengan bahan kimia.

Kalau guna sumber semulajadi mesti kesannya lambat tapi berterusan. Kawan kawan mesti dah pernah tengok sendiri kan, produk yang beri kesan cepat tapi hasilnya sementara.

Set Shaklee untuk slim tak macam tu. Lemak dihapuskan perlahan lahan dan semulajadi. Hasilnya pula tak de kesan yoyo. Turun memang lambat, naik berat pun lambat juga.

Kawan kawan masih perlu bersenam dan kurangkan makanan berlemak untuk hasil yang lebih cepat. Air pun kena minum banyak supaya proses detox berlaku dengan lancar. 3 liter ya.

Ataupun sama dengan 2 botol besar air mineral.

"Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit"

Dannn.. ada cara nak dapat  Kelebihan dan Kebaikan Pakar Ekonomi Keluarga. Banyak tu..
Set bersalin

  1. Mendaftar sebagai ahli. Anda akan dapat diskaun bagi setiap produk. Macam Mana Nak Jadi Ahli ShakleeBoleh Baca DISINI. Atau Call Maznira
  2. PM Maznira sekarang. Harga Jadi Ahli Shaklee sangat murah. Bayar sekali seumur hidup je
Perlukan nasihat dan pandangan? Call/SMS je Maznira:


*Setelah produk sampai Maznira akan guide tatacara pengambilan
  set ini.
* sila hubungi Maznira OK untuk membeli set kurus shaklee ini boleh SMS dan hubungi Maznira:

Call / Whatsupp: 019 265 3791
Email: fairulazmi@gmail.com
FB: Mazni Azmi bagi sebarang pertanyaan lanjut.



@ boleh pergi sendiri ke Cawangan Shaklee berdekatan dan order produk menggunakan id Mazni :
ID Shaklee: 963860

Like kami di Facebook Page: Ibu bijak keluarga sihat
mendapatkan KONSULTASI TERBAIK dan INFO PERCUMA
Maznira sangat menghargai pandangan anda. Jom kongsikan untuk manfaat bersama ya