Maznee Azmi . Pengedar Shaklee pilihan hati. Yakin . Mesra . Berpengalaman

Harga Set Bersalin Shaklee Premium | Terbukti Yang Terbaik Untuk Anda Dan Simanja

Harga Set Bersalin Shaklee Premium | Apabila Anda Mahukan Yang Terbaik. Shaklee Ada Jawapannya
premium shaklee setAssalamu'alaikum Wrmbth, Mahukan produk terbaik dengan kualiti premium supaya anda bersalin dengan selesa?

Kini, lebih ramai ibu bekerjaya dan usahawan berjaya memilih Set Bersalin Shaklee Premium sebagai  teman berpantang mereka. 

Mengapa? Insyaallah Mazni akan kongsikan pada anda bukti dan rahsia nya
Set berpantang shaklee 2017 Artikel Ini Akan Membantu Anda Memahami
1. Mengapa Wanita Berjaya Memilih Set Berpantang Shaklee? Apa Peluang Yang Buatkan Mereka Tertarik Dengannya?
2. Berapa Harga Set Bersalin Shaklee Premium? Apa Produk Yang Ada Dalam Set Ini? Bagaimana Mendapat Lebih Nilai Untuk Wang Yang Anda Laburkan? Jawapannya Ada Hanya Disini 
3. Testimoni Dan Review Pengguna Set Premium ini. Hasil Terbaik

KLIK UNTUK VIDEO SET BERSALIN SHAKLEE


Macam mana ciri ciri orang berjaya. Mazni kongsikan karakter mereka
1. Semakin Tercabar, Semakin Kuat
Masa berpantang pun salah satu cabaran juga. Jadi untuk dapat yang terbaik, mereka jaga kesihatan dengan produk terbaik

2. Melihat Peluang Dalam Kegawatan
Daripada menunggu peluag, mereka cipta peluang. Mereka tahu badan kita takkan sihat tanpa usaha, jadi sekiranya masalah badan sakit sakit dapat diatasi segera, lebih banyak peluang akan muncul.

Ini kisah benar, seorang kenalan telah menemui produk Shaklee semasa berpantang. Badan terasa lebih cergas. Kemudian dia tekad untuk membuatkan ramai lagi ibu diluar sana menikmati waktu rehat berpantang dengan sihat bertenaga.

Beliau nampak peluang yang ada pada masalah ibu bersalin. Kemudian fokus berkongsi kebaikan Set Bersalin Shaklee pada ibu mengandung. Sekarang  dah jutawan pun orang tu. Betul.

3. Sentiasa Berusaha Bersungguh-sungguh
Supaya hasil yag diperolehinya setimpal dengan usahanya.

4. Tidak Menyalahkan Keadaan
Keadaan memang tidak akan pernah sesuai, pasti akan berlaku masalah. Contohnya, macam mana nak cergas selepas bersalin? Keadaan berpantang memang tak selesa. Jadi mereka berusaha cari set berpantang terbaik.

5. Mendengar Dahulu Pendapat Orang Lain
Cari testimoni rakan rakan lain yang telah bersalin. Set mana yang bagus dan mana tidak. Orang berjaya belajar dari kesilapan orang lain.

Kalau kawan kita dah pernah buat kesilapan, kita belajar dari mereka. Mazni pun gunakan produk Shaklee selepas lihat perbezaan kawan yang amalkannya semasa hamil dan berpantang.

6. Sentiasa Mencari Jalan Memperbaiki Diri
Jika pengalaman bersalin anak pertama kurang baik, jadi untuk anak kedua kena cari jalan lain supaya tidak berulang.

7. Sentiasa Bangun Apabila Terjatuh
Ramai ibu gagal menyusukan badan untuk anak pertama. Ini tak bermakna untuk anak kedua dan berikutnya pun mereka akan gagal juga.

Mengapa Ibu Berjaya Memilih Set Bersalin Premium?
  1. HALAL - Bahan halal digunakan untuk semua produk Shaklee. JAKIM dan Badan Halal Amerika telah mengakui kehalalan produk ini. 
  2. ASLI - 100% Bahan semulajadi dan asli saja digunakan. Tiada bahan kimia.
  3. CEPAT - Boleh digunakan seawal 2jam selepas bersalin. Tak macam produk jamu yang perlukan 2 minggu
  4. MUDAH -Ibu yang menyusukan badan boleh makan set bersalin shaklee walaupun anak sedang demam kuning / jaundice
  5. SELESA - Ibu bersalin pembedahan dan normal boleh makan terus produk Shaklee.
  6. PANTAS - Luka pembedahan semasa bersalin sembuh lebih laju.
  7. PRAKTIKAL - Membanyakkan susu ibu untuk simanja. Dengan syarat ibu tahu prinsip supply and demand
  8. CERGAS - Badan rasa lebih bertenaga
  9. CANTIK - Bagus untuk kesihatan kulit, gigi dan tulang

Berapa Harga Set Bersalin Shaklee Premium?

Harga Set Bersalin Shaklee


Set Ibu Bersalin Shaklee
Saiz Per Botol
Harga (RM)
Multivitamin Vita-Lea dengan Iron
120 biji
 RM87
Vitamin B-Complex
120 bji
 RM52
Vita-C Plus Sustained Released
120 biji
 RM90
Ostematrix
120 biji
 RM60
Energized Soy Protein
1 jar
 RM140
Zinc Complex
120 biji
 RM30
Jumlah + Pos (RM10) = RM469
 SMS/Call Mazni untuk mendaftar dan mengetahui kelebihan dan manfaat terbaik menjadi ahli shaklee

1) Vitamin B Complex bersama A. Folik
Set Bersalin Shaklee

Fungsi B Complex Shaklee adalah Anti Stress pada ibu berpantang. 

  • Si ibu lebih tenang 
  • Membantu tubuh ibu hasilkan sel darah merah baru selepas kehilangan banyak darah semasa melahirkan anak. 
  • Seluruh tubuh lebih bertenaga dan cergas
  • Membantu kekalkan kelembapan kulit

Set Bersalin Shaklee

2) Vitamin C
Harga Set Bersalin Shaklee

Peranan Vitamin C dalam set ini
  • Membantu meningkatkan daya tahan melawan penyakit 
  • Membantu  penyembuhan luka jahitan 
  • Bagus untuk kulit yang cantik. Terlibat dalam pembentukan kolagen bawah kulit.
  • Anti oksidan yang bagus penghalang kanser

3) Vitalea / Multivitamin Dengan Zat Besi
Harga Set Bersalin Shaklee

Fungsi Vitalea dalam set Shaklee

  • Melengkapkan keperluan vitamin harian tubuh dengan  23 jenis mineral dan vitamin 
  • Membekalkan zat besi untuk pembentukan sel darah merah yang berkualiti supaya badan lebih bertenaga. 
  • Mengelakkan berlakunya anemia

4) Zink
Harga Set Bersalin Shakle

Apa kelebihan Zink untuk ibu berpantang?

  • Mempercepatkan penyembuhan luka bersalin dari luar dan dalam
  • Tidak perlu makan pati ikan haruan yang  hanyir untuk khasiat yang sama. 
  • Membantu menguatkan memori. Selepas bersalin ramai dari ibu cepat lupa
  • Mengurangkan keguguran rambut
  • Membantu pengaktifan enzim dalam badan

5) Shaklee ESP (Energizing Soy Protein) 

Set Bersalin Shaklee

Kelebihan ESP Shaklee


Ostematrix dan gigi

6) Shaklee Ostematrix 

Kelebihan Ostematrix Shaklee 
Ostematrix shaklee harga ahli
  • Membekalkan Kalsium, Magnesium dan vitamin D untuk kesihatan tulang dan gigi
  • Komponen utama susu ibu selepas protein. 
  • Mencegah sembelit dan stress pada ibu. 
  • Membantu mencegah sakit sendi dan hilang gigi selepas anak dilahirkan kerana menyusu badan.



7) Shaklee Lecithin
  • Membantu elakkan bengkak susu
  • Menguraikan lemak dan kolestrol dalam badan
  • Baik untuk kesihatan saraf
  • Meningkatkan memori dan ingatan

Harga Set Bersalin Shaklee
8) Alfalfa Shaklee
Set Bersalin Shaklee
Peranan Alfafa Complex ialah
  • Merangsang pengeluaran susu 
  • Berfungsi sebagai DETOX untuk menyingkirkan lemak yang pecahkan oleh Shaklee Lecithin.

TESTIMONI PENGGUNA SET INI



set berpantang premium
set berpantang premium
macam mana nak jadi ahli shaklee
cara macam mana nak jadi ahli shaklee
testimoni Dr Hamid Arshat

Jika anda mempunyai soalan, insyaallah sekiranya mampu Mazni akan bantu anda. Boleh hubungi Mazni di


Call / Whatsupp: 019-2653791 atau  0192663791 
ID Shaklee: 963860
Email: maznizazmi@gmail.com
FB: Mazni Azmi  bagi sebarang pertanyaan lanjut.
Like kami di Facebook Page: Ibu bijak keluarga sihat
mendapatkan KHIDMAT NASIHAT TERBAIK dan INFO PERCUMA

Apa pendapat anda tentang Set Bersalin Premium ini? Suarakan pandangan anda dibawah. Terima kasih banyak banyak ya