Ibu Bersalin Caeser | Set Shaklee Sesuai Ke?

Ibu Bersalin Caeser | Set Shaklee Sesuai Ke?
Assalamu'alaikum Wrmbth, kalau boleh dielakkan memang semua orang tak nak bersalin dengan pembedahan. Kesan jangka panjang pada badan kita memang besar. Nak mengandung seterusnya pun kena jarakkan.



Kawan kawan tahu kenapa? Sebab luka tu perlukan masa yang cukup panjang untuk pulih. Walaupun dimata kasar memang luka tu dah sembuh tapi, otot kita masih belum cukup kuat. Itulah kesan yang ditanggung ibu bersalin caeser.

Artikel Ini Akan Membantu Anda Untuk
1. Kenapa Set Bersalin Shaklee Sesuai Untuk Kelahiran Caeser? 
2. Produk Mana Perlu Dielakkan?
Bila bersalin secara caeser, secara automatik set yang menggunakan jamu tak boleh makan. Sebab panas. Bengkung pun bukan sebarangan kita boleh pakai. 

Kenapa Bersalin Secara Caeser? Ada keadaan tu menyebabkan doktor terpaksa melakukan pembedahan caeser walhal sebelum tu tak perlu pun. Ini semua takdir Allah swt.

Contoh keadaan luar kawal, proses bersalin sangat lambat dan baby dikuatiri akan lemas. Tali pusat terlilit pada leher baby dan kemungkinan untuk baby lemas juga tinggi.

Banyak lagi keadaan yang menyebabkan bersalin secara caeser ni. Mazni pernah kongsikan tentang punca punca lain dalam artikel sebelum ni. Boleh KLIK DISINI untuk Baca


Kenapa Set Berpantang Shaklee Sesuai Untuk Ibu Bersalin Caeser?
Set ini bukan berasaskan jamu. Bila makan jamu badan akan panas dan kita akan banyak berpeluh. Jadi luka lambat sembuh. Sakit kan kawan kawan. 

Bila kita makan set ni, tak perlu risau sebab semuanya makanan tambahan saja. Alfafa je yang kita kena elakkan makan sebab yang tu ada unsur herba. 

Zinc complex dalam set ini membantu luka sembuh lebih cepat luar dan dalam. Tak perlu makan ika haruan dan minum pati ikan haruan yang berbau hanyir. Hihi. 

Cara nak makan pun senang, dalam bentuk pil. Hanya Energizing Soy Protein ESP saja yang dalam bentuk serbuk. 

Harap maklumat ini membantu kawan kawan. Ada soalan boleh hubungi Mazni di


Call / Whatsupp: 019-2653791 atau  0192663791 
ID Shaklee: 963860
Email: maznizazmi@gmail.com
FB: Mazni Azmi  bagi sebarang pertanyaan lanjut.
Like kami di Facebook Page: Ibu bijak keluarga sihat
mendapatkan HARGA dan INFO PERCUMA

Anda ada pendapat sendiri? Jom kongsikan diruangan dibawah. Terima kasih kerana melawat blog kami ini.