Kenapa Makan Lecithin Alfafa Berat Naik | Dilema Pengguna Set Slimming Shaklee

Kenapa Makan Lecithin Alfafa Berat Naik | Dilema Pengguna Set Slimming Shaklee

Assalamu'alaikum Wrmbth, Sejak ramai kawan kawan makan set Slimming Shaklee ni, alhamdulillah banyak feedback positif dari mereka. 


SET KURUS SHAKLEE PREMIUM
Betul ke set kurus yang anda beli tu?? Cuba cek dan bandingkan. Klik gambar ya


set kurus lengkap shaklee

Kak Zu sangat berpuas hati dengan Set Kurus Shaklee dan kini teruja berkongsi dengan sahabat manfaatnya.


Kepada ibu berpantang yang baru membeli Set Bersalin lengkap Shaklee, fahamkan artikel ni ya supaya anda kembali langsing dan menawan.

JOM KLIK VIDEO DAN TONTON TIPS MUDAH KURUSKAN BADAN. BEST.. 

Tapikan, ada juga yang dapat kesan sebaliknya.


kenapa makan lecithin alfafa berat naik
Dr Zubaidi pun sebut pasal ni.
Ini soalan yang diterima Kak Zura beberapa kali
Kenapa Makan Lecithin Alfafa Berat Naik ? Selera Makan Menjadi Jadi
Hehe, kenapa jadi macam tu pulak? Musykil je. Kalau bukan sebab produk yang tak berkesan, ini mesti ada kaitan dengan cara hidup pelanggan tu.

Kawan kawan tahu ke Cara Makan Lecithin dan Alfafa Yang Betul?

Artikel Ini Akan Membantu Kawan Kawan
1. Mengetahui Sebab Berat Badan Bertambah Walaupun Mengambil Set Slimming  
2. Cara Makan Yang Betul Untuk Kurus
Misteri bakal terjawab sekejap lagi. Hihi. Oleh sebab cara kita makan ni berlainan, hasil pun boleh jadi berbeza. Contoh mudah, makan buah.

Apa jadi kalau kita ikut cara nabi Muhammad SAW, sunnah makan buah dulu sebelum makan berat? Pertama dapat pahala. Kedua, penghadaman makanan akan jadi lebih cekap. Betul, boleh tanya pakar diet.



set kurus shaklee berkesan ke?
Panduan cara makan terlengkap dan padat. Cepat klik sebelum terlambat
Orang putih baru tahu benda ni, saintis mereka buat kajian. Sekarang ni dah ramai makan buah dulu sebelum makan main course. Cara Sunnah nabi tak pernah merugikan, walaupun nampak janggal mula2 tu.

Butik jubah dan tudung muslimah labuh patuh syariah


Kenapa Makan Lecithin Dan Alfafa Berat Badan Naik?
Ada beberapa kemungkinan, cuba kawan kawan fikir semula. Ada tak anda buat perkara dibawah ni?

  1. Makan lecithin dan alfafa semasa perut kosong sebelum selesai makan?
  2. Makan lebih dari sukatan dicadangkan?
  3. Makan set slim ikut dos, tapi masih makan makanan berminyak macam nasi lemak dan roti canai tengah malam dan tak bersenam langsung?
Bila anda makan lecithi dan alfafa semasa perut kosong, makanan akan cepat dihadam dalam perut dan membuatkan perut cepat lapar. 

Kalau kita makan ikut peraturan, masa perut dah kenyang (lepas makan) perut akan terasa kenyang lebih lama dan selera makan akan turun. Takde rasa nak makan sangat. Baru berat boleh turun.

Lagipun lecithin akan menghalang pembentukan lemak dalam perut dengan pecahkannya jadi titisan kecil. Cara Makan Lecithin Pun Kene Betul

Alfafa pula akan membantu pembuangan lemak ini dan toksin dalam badan. Kalau kawan kawan faham ni, insyaallah akan mudah proses diet tu.

Apa jadi kalau kawan kawan ambil lecithin dan alfafa lebih dari patut? Makanan akan cepat dihadam dan perut cepat lapar. Selera makan naik, apalagi? Makan lagi. Hehe.


tanda awal kehamilan
 Kekal jelita disebalik Koleksi fesyen tudung muslimah terkini dengan pilihan fabrik kain berkualiti tinggi pada harga menakjubkan

Satu lagi kemungkinan ialah, anda selalu skip breakfast kan? Ikut kajian kalau kita skip breakfast, hari tu kita akan makan lebih dari biasa. Sebab tu orang putih kata
 "Eat breakfast like a king, lunch like a prince and dinner like a pauper
Cara makan yang baik adalah makan lebih kerap tapi makan sikit setiap sesi. Makan 5 kali sehari dalam kuantiti sikit lebih baik daripada makan 2 kali sekali tapi banyak. Boleh baca sendiri tentang ni.

Kalau kawan makan ambil set pantang shaklee dan set menyusu shaklee premium.. memang ada alfafa dan lecithin ni.

Pastikan pengedar shaklee dah terangkan betul betul cara makan ya. 

Ingat sunnah nabi, Makan sebelum lapar, berhenti sebelum kenyang. Maksudnya mendalam tu. Makan sikit tapi kerap kan. Nabi kita Muhammad SAW dah ajar perkara ni lebih 1000 tahun lepas. Baru sekarang penyelidik barat bukan islam buktikan benda ni.

Dan akhir sekali, kalau kawan kawan makan banyak sangat, semua makanan berlemak dan berminyak, tak bersenam dan harapkan makan lecithin dan alfafa untuk kurus mana boleh jalan. Input lebih dari output.

Cara Makan Lecithin Dan Alfafa Yang Betul Untuk Kurus

Sebelum ni Kak Zura dah kongsikan cara makan yang betul bagi set slimming Shaklee. Dalam artikel tu,siap ada contoh jadual makan set ni.


cara makan lecithin set kurus shaklee
Panduan paling lengkap dan padatCepat klik sebelum terlambat
Kawan kawan tinggal tiru je dan amalkan cara hidup sihat. Insyaallah dengan kesungguhan dan tindakan berterusan, berat akan turun juga. Nak cepat lagi, banyakkan aktiviti naik tangga dan kurangkan penggunaan lif.

Lagi best, dukung anak kesana kemari pun boleh bakar kalori tanpa disedari. KLIK DISINI UNTUK BACA ARTIKEL BEST TU


Apa yang Kak Zura kongsikan adalah sedikit berbanding dengan khidmat nasihat terbaik diberikan kepada pelanggan.
Setiap pelanggan akan diberikan panduan menggunakan produk Shaklee Ekslusif untuk mereka sahaja.

*Setelah produk sampai Kak Zura akan guide tatacara pengambilan
  set ini.
* sila hubungi Kak Zura OK untuk membeli set kurus shaklee ini boleh SMS dan hubungi Kak Zura:


Call / Whatsupp: 011 17749161 or 013 7720505
Email: zurainialiman@gmail.com
FB: Zuraini Aliman bagi sebarang pertanyaan lanjut.


@ boleh pergi sendiri ke Cawangan Shaklee berdekatan dan order produk menggunakan id Kak Zura :
ID Shaklee: 1083085

Apa pendapat kawan kawan tentang artikel ni? Komen anda amat dialu alukan. Jom isi diruangan dibawah