Nak Jadi Ahli Shaklee | Macam Mana Nak Join Dan Apa Kelebihan nya?

Nak Jadi Ahli Shaklee | Macam Mana Cara Dan Kelebihan

 Assalamualaikum Wrmbth, Kawan nak tahu cara daftar ahli Shaklee?

Alhamdulillah semakin hari semakin ramai yang menunjukkan minat menjadi ahli shaklee.


Bermula dengan makan sendiri untuk keluarga kemudian rasai sendiri kesan mengambil supplement.

Bila hati dah percaya dan jatuh cinta, tak perlu banyak tanya insyaallah jalan lebih mudah.
nak jadi ahli shaklee macam mana

Lagipun banyak kelebihan menjadi ahli Shaklee. Pendaftaran ahli Shaklee sangat mudah, sekarang online saja.

Sejak Mazni hamil dengan menggunakan GLA Complex Shaklee, dan kini menggunakan set hamil untuk zat diperlukan kandungan.

Semakin ramai yang perasan betapa bezanya orang mengandung makan shaklee dengan kawan kawan lain yang mengandung.

Kebetulan dalam office ni ada 4 orang hamil. Masing masing tengah mengalami simptom berbeza. 

Ada yang loya, morning sickness yang teruk dan terpaksa selalu MC.

Just nak share, semasa trimester pertama badan masih belum menyesuaikan diri dengan hormon mengandung (progesterone) yang tinggi dalam badan. Sebab tu rasa pening pening dan alami morning sickness.

Syukur sangat sangat sebab dari sebelum mengandung hingga sekarang hamil 2bulan, gejala morning sickness tu terkawal. Masih rasa sihat dan boleh p kerja macam biasa.

Belum MC lagi. Hihi. Ahli keluarga dan rakan yang makan ni pun beri feedback positif. Ramai juga yang repeat sales. 

Bila kawan kawan dan sedara dah repeat order, semua mintak diskaun. Hmm

Memang ada caranya nak diskaun tu. Macam mana tu?

Nak jadi ahli shaklee? Dapat harga kelebihan ahli yang banyak tu. Dan juga kelebihan lain

Oleh sebab ramai dah tanya, Mazni nak kongsi macam mana cara ek.

Senang, rujuk je disini lain kali



Macam Mana Nak Jadi Ahli Shaklee ?

Ada 2 cara untuk menjadi ahli. Cara free ataupun berbayar.
jadi ahli shaklee caranya

1) Cara pertama ialah dengan Yuran Pendaftaran hanya RM65 + RM10 kos pos. 

Dengan yuran ini, anda akan mendapat BUSINESS KIT yang mengandungi katalog, product guide dan sistem bisnes.

 ATAU

2) Cara percuma, buat pembelian dalam 1 RESIT sebanyak 200 point UV (Unit Value).

Ini bersamaan dengan RM650 anda akan mendapat KEAHLIAN PERCUMA (bernilai RM75) dan juga CASH BONUS (bernilai RM30+). 

Penjimatan sehingga RM100+.

Ok, lepas tu nak buat apa?

Anda boleh pergi sendiri ke Shaklee center untuk mendaftar dan gunakan ID Mazni 963860 sebagai SPONSOR .

ATAU

Hubungi Mazni, insyaallah saya akan uruskan bahagian pendaftaran ni.

Mudah dan senangkan nak jadi ahli shaklee.


SMS Mazni 019 2653791 atau 0192663791

Apa Perkara Yang Anda Boleh Buat Selepas Menjadi Ahli?

Ok, sekarang anda dah jadi ahli.

Anda ada pilihan, samada jadi ahli hanya untu menggunakan produknya dan nikmati harga ahli tanpa menjual pada sesiapa.

Tapikan, menurut pengalaman Mazni dan kawan kawan yang lain. Selepas anda amalkan produk ni

Mesti rakan rakan disekeliling anda akan perasan perubahan.

Contohnya kalau guna set kecantikan kulit shaklee, kulit akan semakin licin dan tiada lagi masalah jerawat.

Ataupun anda kerap MC sebelum ni dan gunakan Set Keluarga Sihat, rekod anda makin cantik dan produktiviti kerja meningkat.

Silap haribulan bos anda yang akan tanya, apa rahsianya. Ini kisah benar.

Lebih best, akhirnya bos tu pun join Shaklee bawah stafnya. Humble betul bos ni, dia pun nak jadi sihat dan luarbiasa. Hihi

Bukan itu saja, bila anda menggunakan produk shaklee anda akan dapat point. Sekiranya point terkumpul mencapai tahap tertentu anda layak dapat BONUS TUNAI.

Daripada makan sendiri, kemudian tolong belikan kawan kawan dan adik beradik tiba tiba dapat jana pendapatan.

Dari bonus tersebut anda gunakan untuk beli produk shaklee untuk kegunaan sendiri. Kan dah PERCUMA tu.

Semua ni kisah benar. Mazni dah nampak banyak kes. Sampaikan terpaksa berhenti kerja sebab permintaan banyak sangat.


Dan yuran yang anda keluarkan tu untuk SEUMUR HIDUP. Takde tarikh luput. No expiry date.

Selagi syarikat Shaklee ni masih ada insyaallah kita boleh gunakan keistimewaan sebagai ahli.

Lagipun syarikat ni berstatus antarabangsa. Banyak cawangan di serata dunia. Di Malaysia ni saja dah berapa banyak. Seluruh semenanjung dan borneo ada.

Maksudnya, jika anda dah suka dengan produk Shaklee ni, lebih bermanfaat anda masuk jadi ahli.

Kerana setiap bulan anda repeat order.

Ataupun apabila anda nampak potensi bisnes ni dan nak buat dengan serius, barulah anda perlu kekalkan point setiap bulan.

Tiada paksaan. Pilihan ditangan kita.

KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE
kelebihan jadi ahli

1) Nikmati rangkaian produk shaklee yang berkualiti pada harga lebih rendah daripada harga runcit

2) Berpeluang mendapat bonus bulanan dalam julat 5~21% daripada jumlah jualan bulanan. 

3) Pengalaman memulakan bisnes yang MENYERONOKKAN kerana segalanya telah tersedia. Mentor, sistem perniagaan dan strategi menjalankan perniagaan. 

Tiru saja jalan mereka yang telah berjaya insyaallah anda  juga TERPAKSA berjaya. 

4) Pas masuk ke dalam SPECIAL GROUP di dalam facebook untuk 

5) Bagi kwan kawan yang jadi ahli shaklee dengan Mazni, Anda semua akan dimasukkan kedalam special group Facebook. 

Ada apa dalam Special Group ni? 

Anda akan didedahkan tentang cara menjalankan bisnes online dengan betul. Banyak strategi marketing / pemasaran yang anda tak pernah fikir seblum ni.

Semua ni tunjuk ajar daripada MENTOR yang dah berjaya dan rakan rakan lain yang sudah nampak hasilnya.

Dan anda akan dapat khazanah harta karun untuk memulakan perniagaan. Testimoni dan sumber semua dah ada.

Sekiranya anda perlukan bantuan dan nasihat selepas terlanggar dinding dalam berniaga, ramai kawan kawan dan mentor ada didalam group untuk bertanya.

Tak sempat nak bersedih melayan blues dah ada sahabat untuk tunjukkan jalan. Sebab mereka pun pernah lalui perkara yang sama.

Insyaallah, dengan adanya rakan rakan yang positif disekeliling lebih mudah untuk anda membina asas yang kukuh dan membina nama.

Umpama masuk dengan langkah kanan ni. Hihi

Ramai yang kata, berniaga ni susah. Itu sebab mereka tiada mentor dan rakan untuk bertanya. Bergerak solo memang banyak risikonya.

Sebab tu bergerak dalam group atau jemaah digalakkan dalam islam. Sembahyang jemaah pun 27 kali ganda lebih afdal dari bersendirian kan.


SELAMAT DATANG KE ALAM BARU


Mazni ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan selamat datang kepada ahli baru. Moga Allah swt bukakan pintu kesihatan dan rezeki dalam hidup kalian dengan langkah ni.

Untuk mencuba produk ini,sila hubungi saya di:


Jika anda mempunyai soalan, insyaallah sekiranya mampu Mazni akan bantu anda. Boleh hubungi Mazni di

Call / Whatsupp: 019-2653791 atau  0192663791 
ID Shaklee: 963860
Email: maznizazmi@gmail.com
FB: Mazni Azmi  bagi sebarang pertanyaan lanjut.
Like kami di Facebook Page: Ibu bijak keluarga sihat
mendapatkan KHIDMAT NASIHAT TERBAIK dan INFO PERCUMA

Jadi apa pendapat anda tentang menjadi ahli Shaklee? Saya sangat berminat dengan perkongsian anda semua. Kongsikan di ruangan komen dibawah ya.