Maznee Azmi . Pengedar Shaklee pilihan hati. Yakin . Mesra . Berpengalaman

Nutriwhite Shaklee | Gentle deep foaming cleaser | Apa Kata Mereka?

Nutriwhite Shaklee | Gentle Deep Foaming Cleanser | Apa Kata Mereka?
gentle deep foaming cleanser set nutriwhite shaklee
gentle deep foaming cleanser nutriwhite shaklee pencuci muka
Pencuci muka shaklee

Assalamu'alaikum Wrmbth, Jom jawab teka teki ni. Ada tak produk kualiti tinggi pada harga berpatutan?

Ada ke? Zaman sekarang ni semua mahal. Memang ada, antaranya Nutriwhite Gentle deep foaming cleanser dan setnya yang lain.


Kenapa Mazni berani cakap macam tu? Sebab dalam banyak banyak produk Mazni guna, semua ada bahan kimia. Memanglah wangi dan banyak buih.


Tapi bila tengok kandungan semua bahan kimia. Brand dah gah. iklan selalu keluar tv.


Rupa rupanya indah khabar dari rupa. Cuba korang baca sendri. Seram tu



Nutriwhite Shaklee cancer


Nutriwhite Shaklee kulit


Meremang bulu roma kan. Setiap bulan kita cuci muka nak bersih dan sihat. Rupa rupanya diam diam kita sedang racun diri sendiri. Macam mazni belikan pencuci muka untuk encik suami.


Mazni percaya, kita semua nak yang terbaik untuk keluarga kan.

Niat dah baik, tapi rupa rupanya mazni secara tak sengaja telah berikan racun pada suami sendiri.


Tak boleh jadi macam ni. Kena berubah, cari alternatif. Pencarian Mazni berbaloi Alhamdulillah kini lebih yakin denga produk halal dan 100% natural shaklee.


Mazni memang sarankan anda cuba. Walaupun ambil produk yang murah. Nak trial set pun ada (tengok produk ek)

Set Nutriwhite skin care mempunyai review dan testimoni yang baik. Kesan pada kulit pun positif.


Memang takde sebarang bahan kimia yang memudaratkan. Semua dari sumber semulajadi. Memang berbaloi. Insyaallah. Harga set nutriwhite pun sangat berpatutan.


Berapa Lama Kita Boleh Gunakan?
Satu Gentle deep foaming cleanser ni boleh tahan 12bulan. Sebab buih yang terhasil banyak.

Pakai sikit je. Anda mesti suke


Lagi best lelaki perempuan boleh pakai. Memang serasi dengan kulit kami sekeluarga. Insyaallah mesti cubakan. Kesan utama produk shaklee ni untuk membersih dan menyegarkan kulit.


Bahan bahan dalam pencuci muka yang gojes ni

  1. Rumpai laut berfungsi membuang kekotoran, sel-sel mati dan menegangkan kulit
  2. Alga Hijau membuang toksin dan mengekalkankan kelembapan kulit
  3. Strawberi Begonia menyeragamkan warna kulit. Takdelah muka kita ada zon warna berbeza. 
  4. Melembut dan menyegarkan kulit


Nutriwhite Gentle deep foaming cleanser

Nutriwhite Gentle deep foaming

Selepas pakai pencuci muka ni, kulit rasa lebih lembut dan licin. Sehalus salju gitu. Hihi.

Kenapa Pencuci Muka Ni Tak Wangi? Satu perbezaan besar pencuci muka ni dengan brand GAH tu, Nutriwhite ni tak wangi. Bau dia biasa biasa je.


Sebabnya dia tak tambah pun pengawet dan sebagainy dalam ni. Yang wangi tu bahan kimia. Takpelah kan, bau dia pun ok je.



Sijil Halal Shaklee

Sijil Halal Produk Shaklee


Sijil halal jakim shaklee

Kalau sebab wangi mazni beli pencuci muka baik sapu minyak wangi jekan. Tepek2 kat muka, Hihi Semua produk Shaklee Alhamdulillah ada sijil halal Amerika dan diperakui JAKIM. Boleh baca dalam ni. Review lengkap tentang produk Nutriwhite Shaklee


Berapa harga Pencuci Muka Gentle Deep Foaming Ni?

Harga runcitnya RM119 saja. Tahan setahun kan. Besarnya 150ml
Kalau nak HARGA DAN KELEBIHAN penuh lagi boleh.
  1. Pertama: Jadi Ahli Shaklee. Anda akan dapat harga ahli. lebih murah dari harga runcit. Murah kan. Macam Mana Nak Jadi Ahli Shaklee Tu? PM Mazni. No ada dibawah. Banyak kelebihan, dahlah dapat diskaun, dapat point tu. Boleh redeem duit jika sampai tahap tertentu
  2. Kedua: PM Mazni, boleh bincang cara terbaik jadi ahli Shaklee. Ada cara percuma pun.
Jika anda mempunyai soalan, insyaallah sekiranya mampu Mazni akan bantu anda. Boleh hubungi Mazni di


Call / Whatsupp: 019-2653791 atau  0192663791 
ID Shaklee: 963860
Email: maznizazmi@gmail.com
FB: Mazni Azmi  bagi sebarang pertanyaan lanjut.
Like kami di Facebook Page: Ibu bijak keluarga sihat
mendapatkan KHIDMAT NASIHAT TERBAIK dan INFO PERCUMA

 Jadi apa pendapat anda tentang Set Pencuci Muka Shaklee? Saya sangat berminat dengan perkongsian anda semua. Kongsikan di ruangan komen dibawah ya.