Maznee Azmi . Pengedar Shaklee pilihan hati. Yakin . Mesra . Berpengalaman

Nutriwhite Shaklee Skin Care | Review Harga Produk & Kesan | Berkesan Atau Penipuan?

Nutriwhite Shaklee Skin Care | Review Harga Produk & Kesan | Berkesan Atau Penipuan?

set nutriwhite shaklee asas basic lengkap harga full set

set nutriwhite shaklee asas lengkap pencuci muka
Set kecantikan dalaman shaklee. 


Assalamualaikum Wrmbth, Selalu cerita tentang supplemen je. Hari ni Mazni nak share tentang Set Nutriwhite Shaklee Skin Care.

Berubah angin sikit. Mesti anda ingat Shaklee ni produk yang bagus adalah supplement je kan.


set nutriwhite shaklee untuk cantik muka

Sebenarnya produk Shaklee ni banyak, dari kesihatan dalaman keluarga kepada kesihatan rumah dan kecantikan luaran. Semua ada.


Mazni selalu dapat pertanyaan, apa beza set kecantikan kulit shaklee dan set nutriwhite shaklee ?



Bezanya ialah nutriwhite untuk kegunaan luaran.. set kecantikan shaklee pula untuk cantik dari dalam.


Nutriwhite SHaklee Skin Care
Bagi yang telah menggunakan produk supplemennya, mesti dah rasai perubahan positif kan.

Harga Produk pun berpatutan. 

Pada harga produk yang sangat berpatutan, dengan kesan yang memberangkan. Alhamdulillah

Nutriwhite Shaklee Review


Nutriwhite Shaklee Skin Care Review Harga Produk

Set Nutriwhite Shaklee dihasilkan daripada bahan semula jadi dan bebas bahan kimia dan amat berkesan untuk penjagaan kulit muka.

Produk ini menjadikan kulit muka sihat dan bersih  dengan bahan bahan seperti rumpai laut, Alga hijau, dan strawberi begonia dan lain lain. 


Selepas 3 tahun saintis jepun dan amerika Shaklee bekerjasama mengkaji. 16 bahan semulajadi terbaik telah terpilih.

Kelebihan Set Nutriwhite Shaklee


Antara Kelebihan produk penjagaan kulit yang diperolehi pengguna ialah

1.       Membantu mengawal keradangan kulit
2.       Pengurangan tompokan pada kulit
3.       Memberi kelegaan pada kulit
4.       Kulit semakin cerah dan menyelesaikan masalah pigmentasi
5.       Melmbapkan kulit dan memelihara kulit dari rosak
6.       Menegangkan dan menyegarkan kulit wajah
7.       Membuang toksin

Apa yang best dan buatkan Mazni suka tentang produk kecantikan kulit muka ialah guna sikit je, satu calit menghasilkan buih yang sangat banyak.

Memang sangat jimat dan murah harga nya.. Boleh cuci satu muka dengan sekali cucian.

Terkejut juga dengan saiznya ni. 150ml satu pek. Boleh tahan satu tahun dari kawan kawan lain yang dah lama guna.


Sambil sambil tu kita segarkan kulit dengan masker esp.

Apa yang membezakan produk ni dengan jenama lain yang Mazni pernah gunakan sebelum ini ialah takde bau wangi. Biasa biasa je. Tak macam brand lain.

Sesiapa pernah makan Vitamin B complex Shaklee? Bau dia kuat sikitkan

Sebabnya sama, tiada pewarna dan bahan kimia dalam ni. Jadi bau pun semulajadi.

Tapi kita beli pencuci muka untuk bau wangi masa cuci ke?

Tak kan? Yang penting berkesan

Yang penting selamat dan takde kesan negative pada kulit.

Testimoni Set Nutriwhite Shaklee


Walaupun dah banyak sangat testimoni kat luar sana tentang ini.. Mazni tempelkan juga 3 testimoni.


testimoni set nutriwhite shaklee 1

testimoni set nutriwhite shaklee pengguna puas hati

testimoni set nutriwhite shaklee kecantikan kulit

Cukuplah kan 3 ni. Banyak lagi testimoni lain.

Dari yang kulit normal ke kulit berminyak. Semua sesuai pakai. Semua bahan semula jadi

Berapa Harga Set Nutriwhite Shaklee ni?

Harga Set Nutriwhite berapa?

Jangan terkejut ye. Untuk pek sebesar 150ml dan cukup setahun ni, harganya tak sampai RM120 pun. Lebih kurang harga Set slimming budget. Hehe..

Kalau RM120 bahagi 12bulan, sebulan baru RM10 lebih.

Makan McD dan KFC harga macam ni pun tak kenyang kan.

Set Lengkap Nutriwhite Shaklee

Terdapat 7 produk lengkap untuk kesan menyelurh penjagaan kulit muka yang cantik dan sihat.

Mazni ada sertakan dalam gambar dibawah. 

Gambar pun ada.

produk lengkap kecantikan

Harga satu set nutriwhite shaklee ketujuh tujuh produk ada Mazni sertakan dalam jadual dibawah

Items
Size
Remark
Harga (RM)
1
Ultimate Protection Whitening Lotion SPF 15
50ml
Krim siang
SM: 200
3
Overnight Renewal Whitening Cream
50g
Krim malam
SM: 225
4
Gentle Deep Foaming Cleanser
150ml
Pencuci muka
SM: 119
5
Soothing Radiance Whitening Softener
150ml
Toner
SM: 138
6
Gentle Action Makeup Remover
150ml
Pembersih mekap
SM: 95
7
Daily Defense Whitening Essence
30ml
Serum pemutih
SM: 231
8
Spot Whitening Treatment
10ml
Hilangkan bintik
SM: 150

Set Asas Nutriwhite Shaklee

Jika cik puan semua nak cuba dulu, Mazni galakkan dengan set asas.

Kesannya sangat baik dan tahan lama.

produk asas kecantikan

Ada 3 produk dalam set asas.

Semua harga dalam jadual diatas adalah harga runcit. Ahli dapat harga yang sangat berbaloi. Dapat kumpul bonus lagi tu.

Kenapa murah sangat harganya? 


Sebabnya ialah Shaklee tak buat promosi besar besaran macam brand lain. Apa yang mahal dengan produk SK11 dan Estee Lauder tu antara sebabnya ialah IKLAN.

Ya kos iklan dan pemasaran memainkan peranan penting. Kita dah jimat banyak. Produk berkualiti tinggi pada harga murah.

Sebenarnya banyak lagi produk bagus diluar sana yang kurang diketahui sebab pemasaran tak bagus. Tapi bila ambil kira kos marketing, produk pun jadi mahal.

McD dan KFC pun mahal sebab iklan. 

Jadi Harga Set Nutriwhite ni amat berpatutan. Apa yang penting kesan positif pada wajah kan?


Dan Mazni memang mulakan dengan beli Set pencuci muka nutriwhite shaklee



Nak beli yang penuh takut tak berbaloi, jadi kita mula dengan yang murah dulu. Alhamdulillah memang berbaloi untuk duit kita.



Harga produk yang murah ni .. kalau nak dibandingkan dengan kepuasan  memang sesuai dengan pepatah alah membeli menang memakai.



Jadi kawan kawan, kalau nak cuba, ambil set asas nutriwhite shaklee yang mempunyai pencuci muka terbaik dan berkualiti ni.


Bukan sejauh mana jenama tu GAH di TV dan iklan.

Moga anda berpuas hati dengan review harga dan produk set kecantikan muka shaklee ni.


Banyak lagi tips menarik Mazni kongsikan untuk penjagaan kesihatan dan kecantikan orang perempuan.



Antaranya.. Kelebihan ESP Shaklee Energizing Soy Protein. Jom baca



Jika anda mempunyai soalan, insyaallah sekiranya mampu Mazni akan bantu anda. Boleh hubungi Mazni di

set nutriwhite shaklee skin care produk



Call / Whatsupp: 019 2653791 
ID Shaklee: 963860

Whatsap Maznee untuk mendapatkan KHIDMAT NASIHAT TERBAIK dan INFO PERCUMA

Apa pendapat anda tentang Set Nutriwhite Shaklee Skin Care ini? Suarakan pandangan anda dibawah. Terima kasih banyak banyak ya