Maznee Azmi . Pengedar Shaklee pilihan hati. Yakin . Mesra . Berpengalaman

Nutriwhite Shaklee | Overnight Renewal Whitening Cream Elok Ke?

Nutriwhite Shaklee | Overnight Renewal Whitening Cream | Sejauh Mana Keberkesanannya?

overnight renewal whitening cream set nutriwhite shaklee

overnight renewal whitening cream nutriwhite shaklee krim malam
.
Assalamu'alaikum Wrmbth, Kali ni Maznee nak review tentang Overnight Renewal Whitening Cream daripada set Nutriwhite shaklee.
.
Shaklee nutriwhite Harga Set

.
Set ini bertujuan untuk penjagaan kesihatan kulit daripada luar. Lebih lebih lagi sekiranya kita selalu kerja luar. Sinaran matahari dan pencemaran akan menyebabkan kulit kita terdedah kepada kerosakan dan penyakit.
.
Orang pompuan macam kita kan banyak keje luar. Engineer dan arkitek, nak kena site visit lagi.
.
Mesti uols pun camtu gakkan. 
.
Kerja dalam opis pulak, aircond kuat sangat, kulit jadi kering. Kesian kulit kita ni, menggelupas
.
Kulit adalah organ paling besar pada badan kita. Lebih lebih lagi bagi wanita, kulit yang cantik dan sihat adalah aset yang penting untuk dijaga.
.
Suami mana yang tak suka melihat isteri berdahi licin dan berkulit gebu. 
.
Anda pun jeles dengan kawan kawan yang ada kulit cantik bersinar kan. Memang lumrah manusia, kita sentiasa mengejar kesempurnaan.

Kenapa Perlu Menggunakan Overnight Renewal Whitening Cream?

Overnight renewal krim
.
Pada waktu malam semasa kita tidur, seluruh sistem badan sedang mengalami pemulihan. Otot otot direhatkan, degupan jantung pun menjadi lebih tenang.
.
Sel sel rosak dan mati perlu digantikan dengan yang baru. Pendek kata, waktu servis bagi badan kita adalah semasa tidur.
.
Inilah yang menyebabkan saintis di Shaklee mengkaji kaedah secara semulajadi / natural untuk mendapatkan pemulihan kulit sewaktu tidur.
.
Hasil kajian diseluruh dunia, 16 bahan telah pun terpilih dan dirumus menjadi produk kesihatan kulit Nutriwhite keluaran Shaklee.
.
Usaha selama 3 tahun ini telah membuahkan hasil. Kesan positif daripada produk ini adalah
  1. Mengembalikan proses keremajaan kulit semasa kita tidur dengan membekalkan nutrien semulajadi yang diperlukan kulit bagi tujuan pemulihan.
  2. Pengguna akan mula merasai perbezaannya. Kulit wajah akan menjadi lebih halus dan lembut, dan tampak lebih cerah keesokan pagi harinya.
.

Rahsia Bahan Bahan di Sebalik Overnight Renewal Whitening Cream

  1. Vitamin C aktif didalam ramuan akan mengurangkan tompok-tompok hitam serta mengembalikan keserian wajah
  2. Kelembapan kulit dari luar kedalam insyaallah dikembalikan. Kulit nampak lebih sihat
  3. Kulit nampak lebih cerah dan radang berkurangan dengan penggunaan Scullcap

Berat satu bekas Nutriwhite Overnight dan berharga runcit RM225. Adakah harga ini best? Nak lebih best lagi?
.
Boleh, insyaallah boleh diusahakan dengan 2 cara mudah.
.
1) Masuk mendaftar sebagai ahli Shaklee dan ada  layak mendapat diskaun daripada harga runcit. Bestkan jadi ahli Shaklee. Banyak lagi kelebihan lain. Boleh baca cara menjadi ahli shaklee disini
.
2) Hubungi Maznee dengan SMS atau Facebook. Dan Maznee akan terangkan faedah menjadi ahli shaklee
.

Jika anda mempunyai soalan, insyaallah sekiranya mampu Maznee akan bantu anda. Boleh hubungi Maznee di

set nutriwhite shaklee krim malam pemutih

Call / Whatsupp: 019-265-3791 bagi sebarang pertanyaan lanjut.

ID Shaklee: 963860

Whatsap Maznee untuk mendapatkan KHIDMAT NASIHAT TERBAIK dan INFO PERCUMA
Jadi apa pendapat anda tentang Set Nutriwhite Shaklee? Saya sangat berminat dengan perkongsian anda