Maznee Azmi . Pengedar Shaklee pilihan hati. Yakin . Mesra . Berpengalaman

Set Bersalin Shaklee | Rahsia Dan Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

Set Bersalin Shaklee | Rahsia Dan Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

Assalamu'alaikum Wrmbth, Berminat nak tahu cara dapat harga dan kelebihan penuh untuk produk Shaklee? Mudah sangat cara nya. Kali ni Mazni nak kongsikan dengan anda rahsia ni.


Set Bersalin SHaklee Murah

Set bersalin memang banyak di pasaran, tapi dalam banyak banyak tu, ada ke yang boleh digunakan diluar waktu bersalin? Ada... 

Artikel Ini Akan Membantu Anda 
Mengetahui 3 Cara Mendapatkan Set Bersalin Terbaik Dengan Bajet Anda. Murah dan berbaloi

3 Cara Mendapat Harga Set Bersalin Shaklee Yang Jarang Orang Beritahu
Keep it simple. Memang mudah, cuba 3 cara ini dan anda akan untung besar dengan badan sihat bertenaga

1. Cuba tanya pengedar Shaklee, ada tak Set yang murah. Ambil yang penting saja
Jika kawan kawan risau nak keluar duit banyak, ambil set asas yang murah saja. Tak perlu ambil semua produk

Sebab set kehamilan / mengandung Shaklee sama dengan set bersalin nya. Rasai sendiri perbezaan makan supplemen ni. Insyaallah badan anda lebih cergas. 

Bergantung pada bajet kita.. tak perlu pun beli semua produk tu. Sebab tu kena tanya pada pengedar shaklee untuk pilihkan yang penting je.

Kan murah. Daripada ambil set lengkap.

Kalau anda dah pun kurus.. tak perlu makan lagi set kurus shaklee. Betul kan?

Jadi tanya betul betul ya. Ambil ikut keperluan
2. Jadi ahli Shaklee. 

Automatik anda dapat diskaun untuk semua produk. Betul, untuk seumur hidup pulak tu. 

Lepas tu kalau ada kawan kawan atau sedara mara yang berminat anda boleh tolong belikan dan dapat komisyen. RM75 sekali seumur hidup. Takde expiry.

3. Kongsi dengan kawan kawan lain 
Buat pembelian RM650 dan keatas. Anda akan dapat keahlian Shaklee seumur hidup bernilai RM75 secara PERCUMA

Lepas tu anda dapat semula RM30 di akhir bulan tersebut. Maksudnya anda dah jimat RM105. Biasa dalam pejabat dan saudara mara ada yang mengandung sekali kan. 

Ajak la beli sekali. 

Ok, sekiranya kawan kawan nak tahu lebih lanjut tentang betapa MUDAH dan SENANG nya Cara Nak Makan Set Bersalin Shaklee, boleh KLIK ARTIKEL ni. 

Apa beza antara orang kaya dengan orang biasa biasa dan orang kurang berada. Ya betul, mereka banyak duit dan mereka banyak ilmu.

Orang kaya tahu apa yang orang miskin tak tahu, sebab tu mereka pandai buat duit. Mazni nak tanya kawan kawan, kalau anda diberi 2 pilihan dibawah.. Mana satu akan dipilih?

  1. Duit bernilai RM 1juta atau
  2. Ilmu buat duit dari seorang jutawan yang bermula dari modal sedikit.
Nak pilih yang mana? Opss lupa nak bagitahu, kawan kawan boleh bilih salah satu je. Tak boleh ambil dua dua. Jika anda ambil RM1 juta tanpa ilmu untuk uruskan duit tu, percayalah tak sampai setahun duit anda akan habis.

Pilihan kedua lebih tepat, dari duit yang sikit dengan tunjuk ajar cikgu jutawan dan ilmu darinya, insaallah anda akan jadi kaya. 

Sekarang kawan kawan dah tahu cara orang kaya jimatkan duit. Tiru je dan perhatikan kesannya. Insyaallah

Sekiranya kawan kawan mempunyai sebarang soalan, hubungi Mazni melalui


Jika anda mempunyai soalan, insyaallah sekiranya mampu Mazni akan bantu anda. Boleh hubungi Mazni di

Call / Whatsupp: 019-2653791 atau  0192663791 
ID Shaklee: 963860
Email: maznizazmi@gmail.com
FB: Mazni Azmi  bagi sebarang pertanyaan lanjut.
Like kami di Facebook Page: Ibu bijak keluarga sihat
mendapatkan KHIDMAT NASIHAT TERBAIK dan INFO PERCUMA

Murah dan berbaloi kan. Moga moga tips ini membantu anda. Isikan ruangan komen untuk sebarang cadangan ya. 
Terima kasih kerana melawat. Mohon KLIK like artikel ini, ada button like di atas artikel