Set Bersalin Shaklee Untuk Pembedahan

Set Bersalin Shaklee Untuk Pembedahan

Assalamu'alaikum Wrmbth, kali ini Maznee nak kongsi dengan bonda tentang set bersalin shaklee untuk czer.
.
Kadang kadang apa yang dirancang tak menjadi. Nak bersalin secara normal, set bersalin semua dah beli. 
.
set bersalin shaklee untuk pembedahan czer

.
Tup tap doktor cakap last minit kena buat pembedahan. Terbeli pulak set berasaskan jamu. Rugi membazir tak boleh pakai.
.
Itu memang ketetapan Allah swt. Kita kena sabar dan buat persediaan. Kan best kalau ada produk yang boleh digunakan untuk bersalin normal dan pembedahan. 
.
Memang ada pun. Set bersalin Shaklee untuk pembedahan dan bersalin normal, dua dua keadaan pun boleh pakai. Memang fleksibel
.
Artikel Kali Ini Akan Membantu Anda 
1. Mengetahui Punca Yang Menyebabkan Bersalin Secara Pembedahan 
2. Apa Yang Ada Dalam Set Bersalin Ni? 
.

Apa Punca Bersalin Dengan Pembedahan?

.
Daripada artikel Babycenter, pembedahan semasa bersalin ada 2 jenis. 
  1. Pembedahan dirancang
  2. Pembedahan kecemasan.
Kawan kawan nak tahu punca pembedahan yang dirancang ? 
.
Antara puncanya 
.
  1. Anda pernah melalui dua atau lebih pembedahan caesarean. 
  2. Sekiranya kita mempunyai penyakit berjangkit seperti HIV dan Herpes, yang boleh berjangkit pada anak sekiranya bersalin normal. 
  3. Pernah mengalami pengalaman bersalin vagina traumatik pada kelahiran sebelum ni.
  4. Anak dalam kandungan sentiasa mengubah posisi. 
  5. Bayi anda tidak membesar di dalam uterus rahim
  6. Kawan kawan mempunyai penyakit jantung atau kencing manis.
  7. Dapat anak kembar
Dan banyak lagi sebab lain. Pembedahan kecemasan pula mungkin disebabkan 
  1. Bayi terlilit tali pusat
  2. Ibu mengalami pendarahan yang banyak
  3. Proses kelahiran yang lama dan sebagainya. 
.
Mintak dijauhkan lah ya. Bersalin normal pun dah sakit, pembedahan apa lagi
.
Korang yang bersalin dengan pembedahan ni jagan makan jamu ya. Panas. Nanti luka tu boleh terbuka semula. Tak pasal pasal kena jahit kali kedua. Ngeri. Lambat bak baik tu.
.

Apa Yang Ada Dalam Set Bersalin Shaklee Untuk Pembedahan? 

.
Sebenarnya tak de beza pun. Sama je dengan set bersalin normal. Tu yang best dengan produk Shaklee. 
.
Bila bila masa boleh makan untuk kesihatan. Yang penting kita tahu cara makan yang betul.
.
Set Shaklee pembedahan


Set Bersalin Shaklee Asas Mengandungi Produk Ni

  1. Vitalea dengan Iron - Lengkap dengan 12 vitamin dan 7 mineral.
  2. Vitamin B Complex - Mengandungi pakej vitamin B untuk kesihatan badan.
  3. Vitamin C - Anti oksidan dan menguatkan sistem keimunan lawan penyakit
  4. Zinc Complex - Bantu cepatkan luka sembuh luar dan dalam.
Jika kawan kawan nak Set penuh ataupun premium untuk hasil terbaik
Set Shaklee pembedahan
Dalam gambar ni tertinggal Zinc Complex.. :) Patut ada sekali
  1. Ostematrix - Bekalkan Kalsium, Magnesium dan vitamin D untuk penyerapan maksimum. Elakkan sembelit dan baik untuk tulang dan gigi yang kuat
  2. Energizing Soy Protein ESP - Kaya dengan 20 jenis asid amino untuk pembinaan sel baru dan pembaikan luka
  3. Alfafa Complex - Banyakkan susu ibu, buang lemak dar badan bersama toksin
.
Nak tahu lebih lanjut boleh baca artikel Set bersalin shaklee harga terbaik.
.
Sekiranya kawan kawan tak pasti nak ambil buat pilihan yang mana satu gunakan. Boleh hubungi Mazni, nak SMS emel pun boleh.
.
Insyaallah saya kita akan carikan set terbaik untuk kemampuan semasa. 
.
Nak dapat anak baru ni memang kena pakai banyak duit. 
.
Insyaallah pilihan yang betul akan jimatkan wang masa dan tenaga kawan kawan nanti. Terima kasih kerana melawat Hargasetbersalin.blogspot.com
.
Jika anda mempunyai soalan, insyaallah sekiranya mampu Mazni akan bantu anda. Boleh hubungi Mazni di
.
Call / Whatsupp: 019-2653791 atau  0192663791 
ID Shaklee: 963860

FB: Mazni Azmi  bagi sebarang pertanyaan lanjut.
Like kami di Facebook Page: Ibu bijak keluarga sihat
mendapatkan HARGA dan INFO PERCUMA
Ataupun komen saja dibawah ni ek.