Set Bersalin Terlaris Pasaran Malaysia | Sampai Selalu Habis Stok

Set Bersalin yang Terlaris Di Pasaran | Macam Mana Nak Tahu?

Assalamu'alaikum Wrmbth, hari ini genap kali ke berapa entah kami pergi ke ibu pejabat Shaklee nak beli stok untuk pelanggan. Terutama untuk Set Bersalin Shaklee
.
Set bersalin shaklee memang bagus untuk ibu yang sedang berpantang. Dan nak susu banyak. Baru demam kuning baby cepat baik. Dan luka pembedahan czer cepat sembuh.

Merisaukan betul, sebab tiap tiap kali pergi angka giliran punyalah banyak. Nak tunggu gliran yang panjang. Hihi, demi kawan kawan dan pelanggan semua insyaallah sanggup kami redah


Set bersalin terlaris pasaran malaysia
Panas panas macam pisang goreng makan tengah hujan. Best2
Almaklumlah, nak masuk hujung tahun ni ramai yang bersalin. Betul, tak percaya cuba pergi kat hospital bersalin, Ada musim agaknya. Dan ramai juga yang mencari cari set bersalin shaklee terlaris di pasaran Malaysia. Set apa tu? Set Shaklee tu kawan kawan.
.

Macam mana boleh claim jadi yang terlaris di pasaran? Petanda paling mudah, selalu out of stock. Diserata cawangan di Malaysia. Betul. Kalau ada pun awal awal bulan je lepas stok baru masuk. Sampai tengah bulan je dah takde.

Artikel Ini Akan Membantu Anda Mengetahui
1. Set Bersalin Yang Terlaris 2013 Ini. Fenomena Apa Yang Melanda Ni?
2. Mengetahui Set Ini Dengan Lebih Lanjut
Apa buktinya dakwaan terlaris dipasaran ni? Mazni dah tolong kawan kawan untuk search di Google trends. Google trend ni menunjukkan statistik carian di Malaysia untuk semua perkara yang ditaip. Cuba kawan kawan tengok graf tu


Set bersalin terbaik malaysia 2013


set bersalin terbaik dipasaran 2013

Kalau kita ni orang sales dan marketing, memang seronok tengok graf tu. Naik mendadak kan dalam masa setahun daripada 2012 ke 2013. Sebab tu stok selalu habis. Produk Shaklee dapat permintaan menggalakkan dari serata Malaysia. Terutamanya daripada ibu mengandung.

Mari Berkenalan Dengan Set Bersalin Yang Terlaris 2013. Fenomena Apa Yang Melanda Ni?
Set Bersalin Shaklee terdiri daripada 4 produk dibawah. 
1. Vitamin B Complex
Manfaat Vitamin B complex untuk ibu bersalin adalah
  1. Membantu pembebasan tenaga dari minuman dan makanan.
  2. Membantu membuatkan ibu berpantang lebih tenang kerana sifatnya yang mampu melegakan stress. Kan ada kes meroyan sebab takanan tu
  3. Baik untuk kulit yang lebih sihat
  4. Membantu penghasilan sel darah merah berkualiti untuk mengangkut makanan dan oksigen. Badan kita akan rasa lebih bertenaga. 

2. Vitamin C
Badan mommies akan lebih mudah diserang penyakit selepas bersalin. Stress dan keletihan akan mengurangkan daya tahan badan melawan penyakit. Vitamin C akan membantu anda untuk

  1. Menguatkan daya tahan tubuh melawan penyakit. 
  2. Memusnahkan radikal bebas didalam badan penyebab kanser. 
  3. Diperlukan oleh badan untuk menghasilkan kolagen. Kulit akan kelihatan tegang dan anjal. Baca lebih tentang vitamin C disini

3. Vitalea Dengan Zat Besi.
Kawan kawan perasan tak, muka kita semasa pantang nampak lebih pucat. Macam kena anemia. Kita kekurangan darah. Bagi menggantikan dariah yang hilang semasa bersalin, elok makan vitalea
  1. Zat besi dan vitamin b complex Dalam vitalea akan membantu penghasilan darah yang mampu mengankat lebih banyak oksigen
  2. Supplemen ini mempunyai 12 vitamin dan 7 mineral termasuk untuk badan yang sihat semasa berpantang.
  3. Lapisan spirulina membuatkan pil ini berwarna hijau. Spirulina memang terkenal dengan zatnya


4. Zinc Complex
Luka semasa bersalin memang menyakitkan. Macam tempat Mazni, digalakkan makan ikan haruan untuk cepat sembuh. Tapi tulah kan, bau dia agak hamis. 

Saintis dah kaji khasiat ikan haruan ni, rupa rupanya ia kaya dengan zink. Zink berkhasiat untuk

  1. Membantu mempercepatkan penyembuhan luka. 
  2. Zink juga menjadikan rambut lebih sihat dan mengurangkan keguguran
  3. Lepas bersalin, kita jadi pelupa. Zink membantu memori yang kuat. Memang sesuai untuk pelajar.
  4. Zink juga membantu pengaktifan hormon dalam tubuh supaya lebih sihat.
Banyak lagi khasiat zink, Mazni pernah tulis satu artikel lengkap tentang zink dan cara makan yang betul. Kawan kawan boleh baca lebih lanjut ya. mengetahui KLIK DISINI

Mazni pun kadang kadang terlupa nak tulis dengan rapi disini. Kawan kawan boleh baca lebih lanjut tentang set bersalin shaklee di link yang disediakan. Klik je mana mana persoalan untuk panduan anda semasa bersalin ya.
Anda boleh bertanyakan Mazni sendiri di

Call / Whatsupp: 019-2653791 atau  0192663791 
ID Shaklee: 963860
Email: maznizazmi@gmail.com
FB: Mazni Azmi  bagi sebarang pertanyaan lanjut.
Like kami di Facebook Page: Ibu bijak keluarga sihat
mendapatkan HARGA dan INFO PERCUMA

Atau tanya saja diruangan komen dibawah ni. Terima kasih kerana singgah kemari. Datang lagi ya untuk promosi dan info menarik

Langgan Artikel Terkini Terus Ke Peti Emel: