Set Kesuburan Shaklee untuk Bajet Mesra Poket | RM Anda Lebih Berharga | Juara Jimat

Set Kesuburan Shaklee untuk Bajet Mesra Poket| RM Anda Lebih Bermakna

Assalamu'alaikum Wrmbth, Anda dah lama berkahwin? Masih belum ada rezeki menimang cahaya mata? Dalam proses merancang kehamilan?


set kesuburan shaklee bajet harga murah

set kesuburan shaklee budget untuk suami

berkesan ke set kesuburan shaklee bajet untuk suami isteri

SET KESUBURAN SHAKLEE BAJET BUDGET

RM ada lebih bajet

Jangan putus asa ya. Ramai lagi pasangan diluar sana berkongsi masalah yang sama. Ramai juga yang telah mencuba Set Kesuburan Shaklee Bajet Mampu Milik

AMARAN: VIDEO INI BUKAN UNTUK MEREKA YANG TIDAK MAHUKAN ANAK. JANGAN KLIK



Disamping itu Insyaallah kita akan kongsi tentang amalan yang baik dilakukan untuk mendapat zuriat. Cara moden dan menurut kaca mata islam.

Artikel Ini Akan Membantu Anda Dengan Berkongsi
1. Harga Set Kesuburan Bajet Shaklee. Dan 2 Cara Mudah Mendapatkan Lebih Nilai Untuk Wang Anda
2. Tips Dan Amalan Terbaik Untuk Mendapat Cahaya Mata
3. Doa Terbaik Sepanjang Zaman Untuk Mendapatkan anak. Terus Dari Al Quran

Berapa Harga Set Kesuburan Bajet Shaklee?
Bagi mereka yang ada baje lebih, boleh terus cuba full set. Bolek baca DISINI tentang kelebihan dan manfaat setiap item tu. 

Anda juga cuba amalakan TIPS rahsia dalam artikel full set tu ya. Insyaallah, jika kita berusaha pasti Allah akan bukakan jalannya.

Ok,  di bawah ni mazni berikan harganya ya. Sangat murah dan berbaloi. 

Harga Runcit RM34                      Harga Runcit RM91
Set kesuburan suami

set isteri bajet shaklee



Murahkan. Sangat berbaloi. Boleh pakai 2~3 bulan tau. Nak lagi cara mendapat kelebihan penuh daripada produk Shaklee? Ada caranya. Senang dan Simple dengan3 cara ni

    Set bersalin
  1. Mendaftar sebagai ahli. Anda akan dapat diskaun berbaloi bagi setiap produk. Boleh jadi sumber pendapatan juga. Mana la tau ada kawan nak kirim. Untuk maklumat lanjut KLIK Macam Mana Nak Jadi Ahli Shaklee. Atau pun hubungi saya
  2. PM Mazni sekarang, insyaallah kita boleh bincang. Dan Mazni akan kongsikan cara mendapat manfaat penuh dari shaklee sebagai ahli dan pengedar.
Fungsi Zink complex untuk lelaki ialah
  • Mematangkan organ pembiakan lelaki. Kekurangan zink menyebabkan organ tersebut lambat matang
  • Mengelakkan mati pucuk. 
  • Menghasilkan sperma yang banyak
  • Meningkatkan fungsi pembiakan lelaki
  • Awet muda kerana membantu pembentukan kolagen .
  • Mengurangkan keguguran rambut yang boleh membawa kepada botak.
  • Mengaktifkan 200 jenis enzim 
  • Bagus untuk pesakit kencing manis kerana merangsang badan menghasilkan insulin
  • Cepatkan pemulihan luka luar dan dalam
  • Menguatkan ingatan. Susah lupa dan memori yang kuat


Manfaat Zink untuk kesuburan suami dan lelaki

Itulah dia set kesuburan shaklee lelaki versi bajet

Banyak lagi khasiat zink. Bukan untuk orang lelaki je, orang perempuan pun perlukan zink. Zink bagus untuk luka pembedahan semasa bersalin.

Zink kurangkan masalah rambut gugur dan memori yang kuat. Zink juga diperlukan untuk pembinaan tulang.

Sebab tu zinc complex ada dalam set bersalin shaklee premium dan asas.

Khasiat GLA Complex pada Isteri pula
  • Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid.
  • Membantu mengembalikan kesuburan wanita
  • Melegakan Sindrom sebelum period aka PMS
  • Membantu dalam menangani menopause
  • Membantu pembentukan kuku dan rambut yang sihat
  • Memainkan peranan mengurankan penyakit ekzema atau radang kulit
  • Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
  • Membantu kuatkan daya tahan lawan penyakit
  • Awet muda dan lambatkan penuaan. Sebab ada vitamin E dalam ni yang bantu hasilkan kolagen

Manfaat GLA untuk kesuburan isteri wanita
Sama salah ambil manfaat ya. Mazni pun amalkan GLA Shaklee ni. Alhamdulillah, syukur pada Allah. Boleh baca Testimoni Mazni Menggunakan GLA ni.

Tips Dan Amalan Dapat Cahaya Mata
1. Fahami bagaimana kehamilan terjadi. Cuba cari tanda tanda waktu subur isteri. Peluang untuk hamil lebih tinggi jika hubungan suami isteri dilakukan semasa subur.

2. Periksa tahap kesihatan kita suami isteri. Jumpa doktor.

3. Jaga berat badan dan dapatkan berat badan yang ideal. Terlalu gemuk akan membuatkan lemak berkumpul di organ peranakan dan kurangkan kesuburan.

Terlalu kurus bermakna badan anda kurang zat dan sel pembiakan yang dihasilkan juga kurang berkualiti. Contoh zat yang penting untuk mendapat zuriat ialah vitamin E, zink dan lain lain.

5. Tingkatkan kekerapan hubungan intim suami isteri. Terutama semasa menghampiri waktu subur. Cuba buat bacaan tentang hubungan suami isteri menurut sunnah Nabi SAW
Keluarga bahagia dan sihat

6. Amalkan cara hidup sihat. Suami isteri hendaklah mengamalakan diet yang seimbang. Jaga pemakanan dan berat badan ideal.

Berhenti merokok dan jauhi minuman keras. Bukankah arak itu haram untuk umat islam. Arak dan rokok memberikan kesan buruk pada kesuburan dan anak didalam kandungan.

7. Amalkan makanan tambahan untuk membekalkan keperluan zat yang mencukupi. Makanan harian kita tidak dapat membekalkan kesemua nutrien yang diperlukan badan.

8. Kawal tahap tekanan pada paras sihat dengan melakukan aktiviti sihat. Contohnya lakukan senaman dan hobi yang bermanfaat.Luangkan masa bersama keluarga.

Insyaallah, dengan membahagiakan orang disekeliling kita, diri kita sendiri akan bahagia sama. What you give, you get back more

Doa Terbaik Dari Al Quran Untuk Mendapat Anak & Keluarga Yang Soleh
Al quran mempunyai banyak ayat yang baik untuk memohon pada Allah swt agar diberikan zuriat. Segalanya mungkin pada Allah. 
doa untuk dapat zuriat

Doa untuk dapat zuriat, Doa Nabi Zakaria Surah Maryam ayat 4-5
“Ya Tuhanku, sungguh tulangku sudah lemah dan kepalaku dipenuhi uban, dan aku tidak pernah kecewa bagi berdoa kepadaMu, ya Tuhanku. 
Dan sungguh, aku khuatir pada keluarga sepeninggalanku dan isteriku seorang yang mandul. Maka anugerahilah aku seorang anak daripada sisi-Mu…”
Elok amalkan bersama  Doa dari Surah Al-Furqan : 74
Maksudnya : Dan juga mereka (yang diredhai Allah itu ialah orang-orang) Yang berdoa Dengan berkata: “Wahai Tuhan kami, berilah Kami beroleh dari isteri-isteri dan zuriat keturunan kami
Perkara-perkara Yang menyukakan hati melihatnya, dan Jadikanlah Kami Imam ikutan bagi orang-orang Yang (mahu) bertaqwa.
Dan doa dibawah ini. Semuanya daripada Al quran
Maksudnya: “Ya Tuhan kami, jadikanlah kami berdua orang yang tunduk patuh kepadaMU dan (jadikanlah) di antara anak cucu kami umat yang tunduk patuh kepadaMU.” (Al-Baqarah : 128)
Maksudnya: “Ya Tuhanku, berilah aku dari sisi Engkau seorang anak yang baik. Sesungguhnya Engkau Maha Pendengar doa”. (Ali-Imran : 38)
Maksudnya: “Ya Tuhanku, jadikanlah negeri ini (Mekah), negeri yang aman, dan jauhkanlah aku beserta anak cucuku daripada menyembah berhala-berhala.” (Ibrahim : 35)
Bermaksud: “Ya Tuhanku, jadikanlah aku dan anak cucuku orang-orang yang tetap mendirikan salat, ya Tuhan kami, perkenankanlah doaku.” (Ibrahim : 40)
Bermaksud: “Ya Tuhan kami, anugerahkanlah kepada kami istri-istri kami dan keturunan kami sebagai penyenang hati (kami), dan jadikanlah kami imam bagi orang-orang yang bertakwa.” (Al-Furqan : 74)
Bermaksud: “Ya Tuhanku, tunjukilah aku untuk mensyukuri nikmat Engkau yang telah Engkau berikan kepadaku dan kepada ibu bapakku dan supaya aku dapat berbuat amal yang saleh yang Engkau ridai; berilah kebaikan kepadaku dengan (memberi kebaikan) kepada anak cucuku. Sesungguhnya aku bertobat kepada Engkau dan sesungguhnya aku termasuk orang-orang yang berserah diri.” (Al-Ahqaf : 15)

Doa itu senjata umat islam. Berdoalah dengan hati yang ikhlas dan berusahalah sebaik mungkin selepas itu agar dibukakan jalan keluar. Insyaallah 

Selesai sudah artikel Set Kesuburan Shaklee Untuk Suami Isteri. Semoga bermanfaat ya. Selagi kita berusaha pasti ada jalannya. Insyaallah

Untuk mencuba produk ini,sila hubungi saya di:

Call / Whatsupp: 019-2653791 atau  0192663791 
ID Shaklee: 963860
Email: maznizazmi@gmail.com
FB: Mazni Azmi  bagi sebarang pertanyaan lanjut.
Like kami di Facebook Page: Ibu bijak keluarga sihat
mendapatkan KHIDMAT NASIHAT TERBAIK dan INFO PERCUMA
Sekiranya anda ada sebarang pendapat, Isi ruang komen dibawah ya. Kami amat menghargai penat lelah anda.