Vitamin E Shaklee | Review Untuk Ibu Hamil. Bagus Sangat Ke?

Vitamin E Shaklee | Review Dari Ibu Hamil. Berbaloi ke Dengan Harga ?

vitamin e shaklee untuk kulit cantik muka jelita

review vitamin e shakleeAssalamua'alaikum Wrmbth, Kali ni Mazni dak share review tentang vitamin e shaklee.

Review ini lengkap dengan semua info yang anda perlu tahu sebelum gunakan ek. 


Oleh sebab harga vitamin E ni agak "Mahal" untuk mereka yang  pertama kali ingin mencubanya


Ramai juga yang berkira kira untuk mencubanya. 
Yang penting ia halal

Tapi lepas guna, baru mereka tahu harga tak mahal pun jika nak dibandingkan dengan hasil nya. Insyaallah. Tahan lama pulak tu ( 2~3 bulan )

Review Vitamin E Shaklee.

Seperti yang anda sedia maklum, vitamin E ni secara umumnya memainkan peranan penting dalam kesihatan kulit dan organ peranakan.

Para penggunanya akan nampak kesan sepantas beberapa minggu menggunakannya. Antara manfaatnya secara umum ialah

  1. Membantu mencegah penuaan dan awet muda
  2. Mengurangkan dan melesapkan parut jerawat,
  3. Menyumbang pengurangan jerawat,
  4. Menghilangkan  mata burung hantu aka eyebag bawah mata
  5. Kulit lebih sihat dan baik untuk alahan kulit
  6. Memainkan peranan dalam penyembuhan luka (luka bersalin)
  7. Meningkatkan kesuburan lelaki


Bagi sesiapa yang pernah menggunakannya sebelum ini, review dan testimoni yang diberikan adalah sangat positif. Kebiasaannya pelanggan beli untuk kecantikan kulit. 

Kemudian lepas baca review dan testimoni kawan kawan, mereka belikan vitamin E ni untuk suami masing masing. 

Just nak share gandingan vitamin e dan zink complex shaklee akan berikan manfaat pada kesuburan lelaki. Cuma yang peliknya orang perempuan yang belikan untuk lelaki mereka ek.

Nampaknya kesedaran menjaga kesihatan lebih tinggi dikalangan isteri daripada suami. Ini pemerhatian mazni.

Isteri yang jaga kesihatan suami, mesti lebih disayangi kan.

Selesai review ringkas vitamin E ni. Sekarang kite cerita manfaat untuk orang lelaki. 

Manfaat Vitamin E untuk Lelaki. Betul ke Anda Boleh Jadi Man Of Steel?

Vitamin E ni banyak sangat manfaat untuk orang lelaki. Mesti suami diluar sana ingat vitamin E ni untuk cantik je.


Sebenarnya, rahsia lelaki hebat dan sihat ada disini. Kenapa? Cuba baca jawapan dibawah

  1. Membantu hasilkan sperma yang lebih berkualiti.
  2. Sperma lebih aktif dan pantas berenang. Peluang hamil lebih tinggi
  3. Mencegah dan merendahkan risiko kanser kerana anti oksida semulajadi
  4. Memusnahkan radikal bebas yang menyebabkan kerosakan dan kecacatan sperma.
  5. Meninggikan kuantiti sperma dihasilkan
  6. Membanyakkan air mani
  7. Vitamin E Shaklee dibuat dari sumber tumbuhan. Halal tu
Banyak lagi sebenarnya kelebihan. Cuma kalau letak semua panjang sangat. 

Buat mommies dan ibu yang merancang nak tambah anak tapi masih tak hamil hamil lagi, boleh cube berikan ni pada suami masing masing.

Mereka ni berkira sikit bahagian ni. Tapi lepas makan dan rasai sendiri perbezaannya, mesti berubah mentaliti tu.

Superman makan vitamin e tak?

Apa Kelebihan Vitamin E Untuk Ibu Hamil?

PERHATIAN: Vitamin E memang bagus untuk ibu hamil, NAMUN pada DOS RENDAH SAJA. Dapatkan dos yang betul dengan mengambil VITALEA ya. 


JANGAN ambil VITAMIN E COMPLEX shaklee semas hamil kerana DOS TINGGI. Boleh sebabkan keguguran. Mazni harap ibu dan sahabat2 yang baca review ni ambil masa untuk fahamkan.


Manfaat dan kelebihan Vitamin E Pada Dos Betul Untuk Ibu Hamil



  1. Membantu menjaga sistem saraf dan otot
  2. Meningkat peluang mengelakkan keguguran dengan menguatkan rahim
  3. Bertindak sebagai antioksidan memusnahkan radikal bebas
Pastikan ambil vitamin dari sumber halal ya.

Bagaimana Pula Manfaat Untuk Ibu Menyusu?

Sebelum dan selepas bersalin, ibu ibu masih perlukan vitamin e shaklee untuk menyusu. Kenapa?
  1. Membantu mengelakkan anemia pada bayi kerana kekurangan sel darah merah
  2. Membantu memelihara kesihatan otot. Terutama bagi ibu yang diet untuk kurangkan berat badan.
  3. Membantu mengurangkan bengkak susu semasa menyusukan anak. 
  4. Membantu pemulihan puting / nipple sekiranya luka kerana menyusukan anak. 


Vitamin dan Produk Shaklee Halal Ke?

Alhamdulillah, semua produk shaklee diperakui halal oleh badan halal amerika dan sudah tentu JAKIM.

Boleh rujuk salinan sijil ini dibawah


Sijil halal shaklee

Sijil Halal Badan Halal Amerika

Vitamin e shaklee halal

Bukti Badan Halal Amerika Tersebut Diperakui JAKIM

Semestinya yang halal itu baik dan berkat untuk anda.
Dan soalan terakhir, sebab utama pelanggan selalu fikir panjang nak beli vitamin ni.

Berapa Harga Vitamin E Shaklee ? Ahli dapat diskaun kan?

Harga runcit diluar sana untuk 120 biji dalam sebotol shaklee hanya RM149. 

Mahal ke murah tu. Kalau jadi ahli shaklee lagi best harga dan keistimewaannya kan.


Caranya adalah dengan

  1. Masuk jadi ahli shaklee. Bayar RM75 je untuk sepanjang hayat. Nak tahu lebih lanjut baca Cara Macam Mana Menjadi Ahli Shaklee dan Kelebihannya. Tak nak bayar RM75? Nak join dengan percuma? Baca ek. Semua ada disana
  2. Hubungi Mazni, insyaallah boleh tolong. Lihat info dibawah
Jika anda mempunyai soalan, insyaallah sekiranya mampu Mazni akan bantu anda. Boleh hubungi Mazni di


Call / Whatsupp: 019-2653791 atau  0192663791 
ID Shaklee: 963860
Email: maznizazmi@gmail.com
FB: Mazni Azmi  bagi sebarang pertanyaan lanjut.
Like kami di Facebook Page: Ibu bijak keluarga sihat
mendapatkan KHIDMAT NASIHAT TERBAIK dan INFO PERCUMA
Jadi apa pendapat anda tentang Vitamin E Shaklee? Saya Amat Menghargai Komen anda semua.

Kongsikan di ruangan komen dibawah ya.