Kebaikan Vivix Shaklee 5 Soalan Kontroversi Dan Testimoni Pengguna

Kebaikan Vivix Shaklee Testimoni Terbaik Dan Berkesan | Berapa Lama Tahan?

Assalamu'alaikum Wrmbth, Terima kasih banyak banyak pada kawan kawan kerana sudi datang lagi ke blog ini. Khas untuk anda tentang Kebaikan Vivix Shaklee
.
kebaikan vivix shaklee
.
Insyaallah hari ini Mazni nak kongsikan produk high end paling hebat dari Shaklee serta kelebihannya. 



Apakah itu VIVIX Shaklee?

.

Kita akan kongsikan pengalaman makan dan cara pengambilan & harga vivix shaklee 2017, bagaimana rasanya, dan sebotol tahan berapa lama.

.
2 thumbs up untuk vivix shaklee

.

Vivix adalah sebahagian daripada set diabetis /kencing manis, stroke / angin ahmar dan sakit jantung Shaklee dan banyak kebaikan maklum balas positif ditema daripada pesakit ini.

.

Bukan apa, ramai kawan kawan tercari cari info ni. Sebotol vivix ni boleh bajet berapa lama pakai. Mazni tahu, ramai yang belikan untuk mak ayah yang dah tak berapa sihat di kampung.

.

Artikel Ini Akan Membantu Anda Mengetahui

1. Cara Pengambilan Vivix Shaklee Yang Berkesan Untuk Kesan Terbaik 
2. Bagaimana Rasanya? 
3. Kesan Sampingan Makan Vivix 
4. Sebotol Tahan Berapa Lama? 
5. Berapa Harga Sebotol Vivix?
.
Banyak soalan belum terjawab tentang produk Shaklee yang hebat ni. 

.

Hebat macam mana tu? Kesan dan harganya.. dua dua hebat.

.

Bulan julai 2014 lagi terbaik.. Promosi vivix Shaklee untuk ahli. Jom la borong sama sama.

.

Beli 6 botol percuma 1. Kelebihan untuk simpan stok bulan ini.

.

Bila lagi nak dapat tawaran terbaik ni kan. 

.

Jika kawan kawan pernah makan produk lain keluaran Shaklee, Vivix ni umpama gabungan banyak kebaikan produk dalam satu.

.

Umpama vitamin c + vitamin B +omegaguard + ESP dan banyak lagi.

.

Testimoni penggunanya sangat banyak. Insyaallah memberikan kualiti hidup untuk kita sekeluarga

.

kelebihan vivix shaklee untuk kencing manis gout

.

Bagaimana Cara Pengambilan Vivix Shaklee Yang Berkesan?


.

Ok, oleh kerana vivix shaklee dihasilkan dari bahan semulajadi dan tiada langsung bahan kimia didalamnya, kebaikan khasiatnya perlu dijaga.

.

Mazni perhatikan kebanyakan pelanggan yang beli vivix untuk ibu bapa mereka kerana sakit jantung, stroke, gout, batu karang dan sebagainya.

.

promosi vivix shaklee harga ahli

.

Isteri isteri juga rajin belikan untuk suami mereka. 

.

Kenapa ya??? 

.

Sebabnya ialah

.

Vivix Shaklee Terbaik untuk Berhenti Merokok


.

Maklumlah kan, daripada testimoni suami yang dah berhenti merokok ni, salah satu sebab mereka berhenti kerana kasihankan isteri yang menghidu bau mulut seperti longkang.

.

Sebab yang lain isteri belikan vivix ialah, ini salah satu set kesuburan shaklee untuk lelaki yang sangat bagus. 

.

Merokok jadi pahit, bila suami berhenti merokok kesuburan mereka pun meningkat.

.

vivix shaklee untuk berhenti merokok
Apa kesan merokok pada badan kita? Jom bayangkan sama sama
.
harga vivix shaklee promosi
Ini memang layan habis nih.. Cerah masa depan
.

Cara Makan Vivix Shaklee


.

Betul. Senang sangat. 

.

Inilah satu kelebihan vivix shaklee , Cara makan yang sangat mudah

.

Ok, semua ni dibuat dari bahan semula jadi. Tanpa pengawet.

.

Jadi penting untuk simpan dengan cara betul supaya tidak rosak zat zat didalam nya insyaallah.

.

Jangan dedahkan botol pada suhu tinggi. Simpan dalam ruangan chiller peti sejuk. Jangan simpan dalam freezer ye.

.

Nanti jadi ais krim vivix. Hehe.

.
cara menyimpan vivix shaklee

.

Makan 1 sudu teh / kecil sehari setiap pagi untuk kelebihan menjadi cergas tenaga sepanjang hari

.

Selepas sarapan.  Makan ikut sukatan ya.

.

Lepas makan vivix, pastikan minum banyak air. Semua produk Shaklee memerlukan kita minum air sebanyak 3 liter sehari.

.

Berapa banyak tu? Bersamaan dengan 2 botol 1,5liter air mineral.

.
kelebihan vivix shaklee

.

Bagi rahsia cara makan vivix shaklee yang terbaik .. KLIK SINI

.

Artikel lengkap khas untuk anda. 

.

Macam Mana Rasa Vivix ?


.

Selalunya orang takut nak makan makanan tambahan ni. Mental dah fikir, mesti pahit dan tak sedap.

.

Tapi rasa vivix Shaklee ni memang sedap. Macam ribena pekat tu, manis manis masam. Tak boleh tahan.

.
macam mana rasa vivix shaklee
Cara makan vivix shaklee yang paling sempoii... Masaamm manis dan pekat


.

Nasib baik sehari boleh makan 1 sudu teh je.

.

Kalau kawan kawan ada anak, pastikan simpan diruangan yang sukar dicapai didalam peti sejuk ya.

.

Kenapa? Takut mereka curi curi makan. 

.

Cuba bayangkan meraka makan habis sebotol? Hmm.. Beringat sebelum kena ya. Vivix hanya boleh dimakan untuk usia 18 tahun ke atas

.

Pengalaman Makan Vivix Shaklee


.

Satu nasihat saya sebelum makan apa apa produk pun, pastikan ada ilmu yang betul. Tak boleh main makan je.

.
pengalaman testimoni vivix shaklee
Pengalaman kita semua tak sama kan. Jom kongsi kisah bersama vivix

.

Kenapa? Silap haribulan badan kita yang sengsara tu. Mazni bagi contohnya.



Ada kawan tu makan Alfafa complex untuk banyakkan susu badan. Sepatutnya makan ni kena mula dengan 6 biji sehari.



Itupun lebih elok bahagikan kepada 2 sesi. Sebab apa? Nak bagi  badan kita serasi. 

vivix shaklee untuk kencing manis
Ilmu dan cara yang betul pasti membuahkan hasil positif. Terima kasih kerana datang ke blog ini



Balik kepada contoh kawan ni, sebab makan tanpa ilmu dan panduan, dia makan sekali 10biji sekaligus. 



Huhu.. Nasib baik dia tak ada penyakit SLE ataupun autoimmune dan makan lepas 2minggu bersalin.



Kalau tidak boleh ada komplikasi.



Atas botol vivix memang dah ada tulis, tak sesuai untuk ibu mengandung dan menyusu


vivix shaklee untuk ibu menyusu
Oh ibuuuu~~ Tolong lah berhenti makan vivix shaklee. Susu tak sedappp~~



Walaupun makan vivix elok untuk kesuburan, tapi sebaik saja kita dah mengandung terus berhenti ya. Kena tukar makan supplemen lain.



Lelaki tak pe, boleh teruskan makan vivix untuk set kesuburan lelaki shaklee dan awet muda.



Isteri dah mengandung, tanggungjawab dah bertambah. Wajib kerja lebih bijak dan kuat.



Bukan ke tanggungjawab suami beri nafkah.



Antara produk Shaklee yang bagus semasa hamil ialah vitalea, vitamin b complex, vitamin c, Energizing Soy Protein ESP dan Omegaguard.


vivix shaklee untuk ibu menyusu
Jodoh berdua .. Insyaallah ke syurga bersama sama. Bukan sampai beranak cucu saja kan?

Pantang Larang Menggunakannya



Kenapa kena berhenti makan vivix lepas mengandung? Boleh sebabkan keguguran, tak sesuai untuk ibu mengandung. 


pantang larang vivix shaklee



Kalau betul betul nak makan pun lepas habis menyusu badan.



Kalau ibu menyusu makan Vivix, rasa susu ibu akan berubah. Anak dapat rasa beza. Terus tak nak minum.



Mazni lebih sarankan kawan kawan makan set penyusuan shaklee lengkap untuk badan lebih segar dan sihat.



Itu kalau masih menyusu badanlah, kalau tidak.. selepas habis makan set pantang shaklee .. dah boleh makan vivix untuk awet muda.

pantang larang makan shaklee
Sama sama kita amalkan pantang larang ni ya.
Sekali lagi nak kongsi, vivix hanya untuk umur 18 tahun ke atas ya.



Kanak kanak tak sesuai makan. Mana tau ?



Semasa kita duduk di HQ Shaklee untuk beli barang.. Cuba lihat video pengenalan produk ni yang di wawancara oleh Anne Edwards.



Pakar yang hasilkan sendiri beritahu.



Dari perkongsian pengalaman pengguna vivix shaklee, yang termakan semasa menyusukan anak. Anak dia terus berhenti minum susu. Sedih nak buat macam mana.



kanak kanak tak boleh makan vivix
Anak: Ala Mummy.. sesudu pun xleh ke..                                                                                                                              Ibu : Buat muka cam tu pun mummy tak kasi tau.



Jadi sama sama kita ambil pengajaran dari pengalaman makan vivix orang lain.


Ada Kesan Sampingan Ke Makan Vivix ni?





Kawan kawan pernah dengar Healing crisis? Ok, healing crisis ialah tanda tanda yang keluar apabila makan satu produk.



Tanda macam mana tu? Bergantung pada setiap orang. Kalau tak tahu memang kita akan sangka ini kesan sampingan yang tak baik.


vivix shaklee untuk kesuburan suami isteri
Ehemm.. Suami isteri elok makan tau.. Awet muda. Kelebihan untuk pemulihan kesuburan dan kecantikan. Anti penuaan



Antara tanda yang boleh anda perhatikan ialah rasa pening, loya, badan terasa panas, letih dan rasa nak demam.



Inilah healing crisis. Bukan kesan sampingan ya. Ini tanda badan sedang cuba sesuaikan diri dengan produk Shaklee yang kita makan.



Penyembuhan sedang berlaku dari dalam dan tanda ni hanya sementara. Kejap je. jangan berhenti makan vivix bila rasa badan tu lain macam.



Contohnya, ini kisah benar kami sekeluarga

1. Masa Mazni mula makan Ostematrix dan vitamin c Shaklee, kepala terasa pening dan bersin macam kena selesema.



Mazni teruskan makan juga dan alhamdulillah, selepas 2~3hari dah takde lagi pening pening tu. Badan rasa lebih sihat lagi.



2. Kawan saya makan minyak ikan dalam tablet, Shaklee ada produk bernama omegaguard. Tiap tiap kali makan je mesti selesema.



Tapi teruskan juga, akhirnya sekarang ni dah tak de masalah. Sekarang ni kalau selesema makan omegaguard makin cepat sembuh adalah. Hehe. 



3. Adik makan vitamin B complex, lepas makan badan rasa panas. Mula mula tu tak nak makan lagi tapi lepas diberitahu dia teruskan.



Alhamdulillah sekarang badan makin cergas katanya. Sebab selalu kerja shif malam.



4. Pelanggan Mazni makan GLA Complex. 2~3 hari pertama makan badan rasa lesu dan nak demam.



Sekarang dah ok. Jerawat pun dah segan nak tumbuh. Kalau ada pun kecil je saiznya dan cepat kering sendiri.



Period pun dah stabil.



Bergantung pada keadaan badan kita, kesan yang dirasai pun berbeza. Ada orang tak kena pun healing crisis ni. 


Berapa Lama Sebotol Vivix Shaklee Boleh Bertahan?





Ikut pengalaman lepas, kalau makan ikut sukatan sebotol boleh tahan selama 1 bulan. 

.
Paling lama kalau culas makan pun 2 bulan lah.
.
Lainlah kalau beli simpan dalam peti ais.
.
Letak setahun pun tahan kan.
.
Haha
.
Macam mana tahan 1 bulan ya?
.
Cara kiranya begini, sehari makan 1 sudu teh. Bersamaan anggaran 5ml.
.
Vivix ada 150ml satu botol.
.
Jadi 150mL bahagi dengan 5mL.
.
Dapat 30 bersamaan hari.
.
Alahai, bijak matematik lah pulak kan
.
Padahal jual vitamin je.
.
Heha
.
Kita ni manusiakan, kadang kadang tu terlupa nak makan boleh tahan lebih lama. Kalau kongsi makan dengan suami atau isteri tak lama la.



2bulan tu kalau makan sendiri. 


Berapa Harga Sebotol Vivix Shaklee ?






Harganya memang agak mahal. Sebotol RM495. Kalau tahan 2 bulan, kos vivix untuk sebulan lebih kurang RM250.



Maknanya kos sehari dalam RM8.30 untuk sesudu.



Tapi kalau nak dibandingkan dengan khasiatnya memang berbaloi. Cuba sendiri baru tahu.


Apa yang Mazni kongsikan adalah sedikit berbanding dengan khidmat nasihat terbaik diberikan kepada pelanggan.
Setiap pelanggan akan diberikan panduan menggunakan produk Shaklee ekslusif untuk mereka sahaja.



Apa tunggu lagi, Hubungi SMS dan WhatsApp Mazni



Semoga perkongsian ini membantu menjawab persoalan kawan kawan. 





Jika kawan kawan ada sebarang pertanyaan mengenai Vivix Shaklee Dan produk Shaklee yang lain, hubungi kami di


Call / Whatsupp: 
019-2653791 atau  0192663791 


ID Shaklee: 963860




FB: Mazni Azmi 



bagi sebarang pertanyaan lanjut.

Like kami di Facebook Page: 
Ibu Bijak Keluarga Sihat 

untuk maklumat menarik dan promosi



Like kami di Facebook Page: Ibu bijak keluarga sihat
mendapatkan HARGA dan INFO PERCUMA

Jadi apa pendapat anda tentang Vivix Shaklee? Kongsikan di ruangan komen dibawah ya. 
Terima kasih kerana melawat blog ini. Datang lagi yang untuk lebih banyak info dan tawaran produk menarik



0 Response to "Kebaikan Vivix Shaklee 5 Soalan Kontroversi Dan Testimoni Pengguna"

Catat Ulasan

⛔⛔TERIMA KASIH KERANA MENINGGALKAN KOMEN ⛔⛔

🌼🌺🌸 Maznee memang rajin membalas komen bonda semua. πŸ˜‰ Insyaallah akan lawati blog cik puan & bonda semula.🌸🌺🌼
.
Selamat bersilaturahim πŸŒ„