Produk Shaklee Untuk Kuruskan Badan | Omegaguard Lecithin Alfafa Slimming Set Terbaik

Produk Shaklee Untuk Kuruskan Badan | Omegaguard Lecithin Alfafa Slimming Set Terbaik

Assalamu'alaikum Wrmbth, apa khabar kawan kawan semua. Anda nak kuruskan badan dengan produk Shaklee ek? Alhamdulillah sebab tu kita ditakdirkan bertemu diruang maya ni. Kali ni Kak Zura nak kongsikan cara untuk kurus dan slim menggunakan beberapa produk shaklee.


produk shaklee untuk kuruskan badan berkesan harga
Betul ke set kurus yang anda beli tu?? Inginkan kepastian? Klik gambar untuk kelegaan


set kurus shaklee harga cara makan produk premium
Tahniah kawan kawan kerana berusaha mengurangkan berat badan. Sama sama kita usaha
JOM KLIK VIDEO DAN TONTON PETUA MUDAH KURUSKAN BADAN DENGAN SET KURUS SHAKLEE. BEST.. 

Nampaknya kebelakangan ni dah timbul kesedaran untuk kurus cara sihat. Paling cepat dengan Set Kurus Shaklee. Kenapa pula diet dengan shaklee adalah sihat? Diet sihat ni bukan dengan menggunakan produk, hasil serta merta. 

Bukan3. Itu diet yoyo saja. Hari ni kurang, esok berhenti makan produk tu terus naik balik.

Jadi, apa beza produk shaklee untuk kuruskan badan? Tak sama ke? Yang tu kita nak cerita hari ni. Anda boleh kurus, dapat bentuk badan yang diidam, badan dapat zat yang diperlukan dan kekal sihat insyaallah.

Artikel Ini Akan Membantu Anda Untuk Menyelongkar
1. Pelbagai Jenis Produk Shaklee Yang Berkhasiat Mengurangkan Berat Badan 
2. Bagaimana Cara Menggunakan Produk Ini Dengan Betul Supaya Pelaburan Anda Berbaloi

Kak Zura pasti, kawan kawan mesti sekurang kurangnya tahu Lecithin dan Alfafa Shaklee elok untuk kuruskan badan. Betul.

Tapi itu cuma sebahagian saja. Kenapa orang suka beli Alfafa dan Lecithin? Sebab itu yang paling berpatutan.

Berita baiknya ialah memang banyak review dan komen positif daripada kawan kawan dan pengguna. Bahkan lecithin dan Alfafa ada banyak khasiat lain.

Kawan Kak Zura yang gunakan set ni, suami makin sayang. Kenapa?
  1. Badan makin slim. Berat dah kurangkan
  2. Muka dah tak tembam macam dulu.
  3. Kulit kelihatan lebih berseri. Khasiat dari lecithin Shaklee
  4. Hubungan intim semakin hangat. Ini manfaat makan Alfafa. Betul, Alfafa menghangatkan hubungan suami isteri.
Ini baru makan 1bulan. Suami dah tak boleh duduk diam. Belum makan produk Shaklee yang lain macam kolagen, ESP dan vitamin C. Masyaallah, kulit glowing dari dalam.


jadual pengambilan set kurus shaklee
Sayang sungguh kalau beli tak tahu makanCepat klik sebelum terlambat

Sesuai sangat untuk pengantin baru. Hari hari honeymoon. Lagipun berat badan mempengaruhi peluang untuk dapat anak. Walaupun Set Kesuburan Shaklee sangat bagus untuk pasangan suami isteri, berat badan perlu dijaga

Produk Shakee Yang Mana Sesuai Untuk Kuruskan Badan
1. Omegaguard
Omegaguard, kawan baik anda untuk kesihatan. Apa ada dalam ni, asid lemak yang sangat baik untuk jantung, otak dan badan.

Macam mana kurus dengan omegaguard shaklee? Ia bantu kurangkan selera makan, kurangkan pengeluaran insulin untuk hadam gula dari makanan.

Jadi, badan terpaksa keluarkan simpanan lemak untuk tenaga. Yey~~ kuruslah cam ni.

Betul, Allah jadikan semua benda ada kegunaan, Dalam omegaguard Shaklee ada omega 3, 6 dan banyak lagi. Khasiatnya pada anda ialah

  1. Menghalang pembentukan lemak, ya anda boleh kurus kalau makan omegaguard. Slim melim gorgeous gitu.
  2. Kurangkan selera makan. Kurangkan hormon serotonin punca kita rasa lapar.
  3. Kesihatan jantung. Kenapa? Ia halang pemendapan lemak pada dinding jantung. 
  4. Tiada pencemaran logam berat Seperti merkuri dan plumbum. Bukan dari sumber hati ikan. Sebab apa? Minyak ikan kan diproses dari hati. Hati ni tempat pengumpulan racun.
Dibuat dari minyak ikan berkualiti tinggi. Superb. 


2. Lecithin
Lecithin Shaklee diambil dari sumber soya. Selain soya, kuning telur juga kaya dengan lecithin. Salah satu produk wajib dalam Set Bersalin Shaklee Premium

Kawan kawan biasa gunakan lecithin untuk kuruskan badan je kan. Sebenarnya lecithin juga bagus untuk 

  • Kesihatan saraf 
  • Kuatkan ingatan. Bagus untuk pelajar
  • Kawal kolestrol dalam badan
  • Mengurangkan risiko nyanyuk atau alzheimer
  • Badan hasilkan hempedu (bile), enzim pemecah lemak
Perasan tak orang selalu kaitkan kacang soya dengan kebijakan sesuatu kaum. Orang jepun dan jawa makan soya dalam hidangan harian mereka.

Ok kawan kawan, kat luar sana banyak produk lecithin, apa beza lecithin Shaklee dan yang diluar tu
  1. Soya Shaklee dibersihkan dengan air, bukan dengan alkohol. Kenapa? Soya dibersihkan dengan alkohol boleh sebabkan kanser payudara dan ganggu hormon dalam badan.
  2. Bukan tumbuhan diubahsuai secara genetik. (Non Genetically Modified GMO) Apa tu? Cuba bayangkan incredible hulk, hasil dari radiasi gamma. Itulah jadi pada tumbuhan GMO, sampai serangga pun tak lalu nak makan. Takut, sebab tu cantik je.
Jawa makan tempe, jepun makan kacang natto (jeruk).

Lecithin pecahkan lemak dalam badan jadi titisan kecil supaya mudah disingkirkan badan.

Harganya sangat murah dan berpatutan. Satu botol ada 120biji. Harga dalam RM50~60 je. 
Hubungi dan SMS Kak Zura sekarang 011 17749161 or 013 7720505 untuk pertanyaan harga dan konsultasi percuma

Cuma standby awal awal sikit, Lecithin selalu sold out. Bulan ni Oktober pun sold out satu Malaysia. Jangan bimbang omegaguard kan ada.

3. Alfafa Complex
Alfafa ni kerjanya menolong lecithin atau omegaguard untuk singkirkan lemak yang dipecahkan tadi. Kita flush semua tu secara sihat.

Ini komponen wajib dalam set penyusuan shaklee untuk ibu menyusu

Memang tak boleh tinggal sebab berfungsi sebagai penggalak susu.

Alfafa ni dari sumber tumbuhan, herba. Banyak khasiat pada badan selain kuruskan badan. Contohnya
  1. Membuang racun toksin dari badan. Syuh3
  2. Menegangkan dan membesarkan payudara
  3. Macam kacip fatimah. Suami anda pasti suka (Kisah benar)
  4. Baik untuk penghadaman
  5. Cuci usus, sental bagi bersih
  6. Buang angin dari badan
  7. Tingkatkan stamina suami
Dan banyak lagi, ini feedback dari pelanggan Kak Zura. Suami dia dah makin sayang lepas makan set slimming shaklee ni. 

Kawan kawan baca sendiri faedahnya tu. Betul. Memang ada perbezaan. Hubungan intim makin hangat.

Lagipun badan kita kan makin sihat. Dah slim. 

Selain ada dalam set menyusu shaklee asas lengkap dan premium.. Alfafa complex juga ada dalam set pantang shaklee premium. Sebagai penggalak susu ibu dan detox badan.

Kombinasi Produk Mana Bagus Untuk Kurus Dan Slim?
Macam macam cara boleh. Antaranya
1. Omegaguard dan Alfafa Complex

2. Lecithin dan Alfafa Complex

3. Omegaguard + Lecithin + Alfafa Complex

Semua  boleh. Dapat semua diatas lagi bagus. Cuma, pilihan no 2 selalu habis sebab harganya sangat berpatutan.

No 1 pun hot juga. Nak dapat hasil terbaik makan no 3. Hmm. Semoga penerangan ini membantu kawan kawan capai berat badan dan kesihatan optimum.


Apa yang Kak Zura kongsikan adalah sedikit berbanding dengan khidmat nasihat terbaik diberikan kepada pelanggan.
Setiap pelanggan akan diberikan panduan menggunakan produk Shaklee ekslusif untuk mereka sahaja.
Apa apa SMS dan hubungi Kak Zura di


Call / Whatsupp: 011 17749161 or 013 7720505
Email: zurainialiman@gmail.com
FB: Zuraini Aliman bagi sebarang pertanyaan lanjut.

@ boleh pergi sendiri ke Cawangan Shaklee berdekatan dan order produk menggunakan id Kak Zura :
ID Shaklee: 1083085

Like kami di Facebook Page: Ibu bijak keluarga sihat
mendapatkan HARGA dan INFO PERCUMA

Terima kasih kerana baca sampai habis. Boleh komen diruangan dibawah ni ya. Mohon like dan +1 jika anda suka artikel ini. Tq
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan