Cara Makan Vivix Shaklee | Review Pengguna Untuk Penghidap Diabetis Stroke Dan Sakit Jantung

Cara Makan Vivix Shaklee | Review Pengguna Untuk Penghidap Diabetis Stroke Dan Sakit Jantung
Assalamu'alaikum Wrmbth, Apa khabar semua. Sihat kan? Terima kasih kerana datang lagi ke blog ini. Blog mengenai kesihatan keluarga dengan cara pengambilan produk Shaklee


sakit jantung barah kanser cancer stroke diabetis

Kali ini Che Matt nak kongsi dengan kawan kawan cara untuk makan vivix shaklee supaya kesannya terbaik. Terutama untuk kawan kawan yang belikan vivix untuk mak ayah yang tak berapa sihat tu.

Ada juga yang beli untuk kesuburan suami isteri, supaya mudah dapat anak.



Tahukah anda, 2.6 juta rakyat Malaysia menghidap diabetis atau kencing manis dan angka ini eningkat setiap tahun. Lebih mengejutkan kita adalah juara di rantau ini.

Erkk,, ini bukan sesuatu untuk dibanggakan. Menjadi tempat pertama untuk penghidap diabetis di Asia tenggara. Memang serius dan membimbangkan. (PS: Malayasia juga no 1 untuk kemalangan jalan raya.. Malaysia boleh ditempat yang salah ni)

Artikel Ini Akan Membantu Anda Untuk 
1. Mengetahui Cara Makan Vivix Shaklee Yang Betul. 
2. Siapa Yang Sesuai Makan (Pesakit diabetis, stroke etc) 
3. Siapa Yang Tak Sesuai Makan 

Sebaik baik ubat adalah gaya hidup sihat. Sakit kronik ni datang bila kita tak jaga makan. Makan banyak fast food.

Bila berat badan dan BMI dah tak terkawal, risiko untuk dapat penyakit tu pun meningkat. 

Bagi kawan kawan yang ada ahli keluarga menghidap penyakit kronik seperti sakit jantung, Diebetis, stoke dan angin ahmar insyaallah peluang masih ada.

Ramai yang dah cuba makan vivix dan kini kembali bertenaga
cara makan vivix shaklee review


Cara Pengambilan Vivix Shaklee.  
Nak makan senang je. Kawan kawan simpan vivix dalam peti sejuk bahagian chiller untuk jaga khasiatnya.

Rasa dia sedap. Ala ala ribena sikit. Oklah. Makan ikut sukatan tau.

Jangan letak dalam freezer pulak ya. Ikut langkah langkah ni
  1. Goncang botol sebelum minum supaya jus vivix rata
  2. Makan satu sudu teh / kecil setiap hari
  3. Ambil vivix selepas makan ya 
Senangkan.

Siapa Yang Sesuai Makan Vivix Shaklee?
Secara umumnya semua orang yang nak jaga kesihatan boleh makan vivix. Dibawah ni adalah golongan yang sangat sesuai makan

  1. Nak awet muda dan maintain ayu
  2. Anda yang suka menjaga kesihatan
  3. Pesakit diabetis atau kencing manis
  4. Penghidap sakit jantung
  5. Saudara mara yang terkena serangan stroke / angin ahmar
  6. Menghidap kanser / barah
  7. Ada masalah kesuburan. Terutama bagi lelaki. Makan set kesuburan lelaki shaklee.
  8. Ada masalah sakit sendi
  9. Pesakit SLE dan Autoimmune
awet muda SLE autoimmune kencing manis sakit jantung


Siapa Yang Tak Sesuai Makan Vivix Shaklee?
Ada juga yang tak digalakkan makan vivix Shaklee ni. Siapa ya?
  1. Ibu mengandung. Vivix memang elok untuk kesuburan. Tapi lepas sah hamil je terus berhenti makan. Sifat antioksidannya boleh sebabkan keguguran
  2. Ibu menyusu. Rasa vivix akan mengubah rasa susu ibu. Anak anda akan hilang selera minum susu anda. Jadi hati hati ya.
  3. Mereka dibawah usia 18 tahun. Jangan bagi anak2 anda minum ya
  4. Ibu sedang berpantang. Lebih sesuai makan set pantang shaklee lengkap dengan zat dan khasiat.
Lepas selesai tanggungjawab menyusukan anak selama 2 tahun, bolehlah makan.

Macam mana pula kalau dah beli vivix shaklee tapi disahkan mengandung. Siapa nak habiskan?

Membazir kan kalau tak makan. Harga dia boleh tahan.

Suami anda merokok? Ini lah masanya anda nak bantu suami. Vivix shaklee sangat bagus untuk berhenti merokok


Jika kawan kawan sudah lama berkahwin tapi masih belum bepeluang menimang cahaya mata, hadiahkan vivix untuk suami anda.

Sebabnya.. Set kesuburan untuk lelaki shaklee yang terbaik adalah vivix. Dah lah memaksa suami berhenti merokok tanpa mereka sedari.

Badan jadi lebih cergas bertenaga pula tu.

Sekarang pun ramai perempuan yang hisap rokok kan. Elok makan vivix untuk kesuburan dan mengelak dari mandul.

Wanita elok makan vivix shaklee untuk kelihatan awet muda tau.

Testimoni Pengguna Vivix. Jom Baca Review Dari Mereka
Testimoni pesakit kencing manis, kesan selepas mengambil vivix ibunya kini menjalani hidup lebih sihat. Alhamdulillah.

Apa yang menarik diakhir review, dia ada mengatakan duit boleh dicari tetapi kerana mahukan ibunya kembali sihat dan menunaikan umrah dengan sempurna, akak ni sanggup berkorban.

Allahu Akbar, untungnya dapat anak macam ni.

Insyaallah kelak bila sampai masanya tentu anaknya akan membalasnya dengan kasih sayang. Ini hukum alam


Testimoni review asma athma angin ahmar
Ini pula testimoni pengguna Shaklee yang membelikan vivix shaklee untuk ibu mertua yang menghidap asma, diabetis, darah tinggi dan sakit lutut.

Hasilnya sangat memberangsangkan. Khasiat dan kelebihannya telah memberi kelegaan pada ibu yang kini sudah berusia.

testimoni kencing manis

Pelbagai bangsa di Malaysia sudahpun sedar dan mengambil manfaat dari VIVIX. Alhamdulillah.
Testimoni vivix diabetis

Sekali lagi kami ngatkan ye kawan kawan, VIVIX tidak sesuai untuk 
1) Ibu mengandung dan hamil. Boleh sebabkan keguguran
2) Ibu menyusukan anak dengan susu ibu. Anak boleh berhenti menyusu sebab rasa susu badan berubah. Ini dah pernah terjadi
3) Kanak kanak dan remaja bawah 18tahun

Kalau nak makan juga tunggu lepas habis makan set bersalin Shaklee, kalau kawan kawan tak menyusukan anak bolehlah ambil vivix.

Apa yang Che Mat kongsikan adalah sedikit berbanding dengan khidmat nasihat terbaik diberikan kepada pelanggan.
Setiap pelanggan akan diberikan panduan menggunakan produk Shaklee ekslusif untuk mereka sahaja.
Jika kawan kawan ada sebarang soalan mengenai artikel atau produk Shaklee, hubungi Che Matt di:


Jika kawan kawan ada sebarang pertanyaan mengenai Vivix Shaklee Dan produk Shaklee yang lain, hubungi kami di


Call/WhatsApp/Telegram : 019-9152247
ID Shaklee : 1083607
Email : chemat2009@gmail.com
FB : Che Matt bagi pertanyaan lanjut.

Like kami di Facebook Page: Ibu bijak keluarga sihat
mendapatkan HARGA dan INFO PERCUMA

Berbaloi ke makan Vivix Shaklee? Apa pendapat kawan kawan, jom kongsikan dibawah. 
Terima kasih ya kerana singgah blog kami. Datang lagi