Pengalaman Menggunakan Set Bersalin Shaklee Cadangan Pengedar Sah

Pengalaman Menggunakan Set Bersalin Shaklee Cadangan Pengedar Sah Oleh Ibu Berpantang

Assalamu'alaikum Wrmbth, Alhamdulillah syukur pada Allah swt masih direzekikan kesihatan untuk hidup dibuminya. Sekarang ni alhamdulillah banyak ibu berpantang yang sudah kami bantu dengan set bersalin shaklee.


pengalaman menggunakan set bersalin shaklee


BERPANTANG DENGAN SET BERSALIN LENGKAP SHAKLEE. KLIK VIDEO UNTUK TIPS PREMIUM


Bantu macam mana tu? Orang bersalin kan selalu lemah je. Memang dah sinonim. Makan kena kawal, tak boleh minum air banyak. Tak boleh mandi. Tak boleh keluar hirup udara segar.

Banyak betul pantang larangnya. Lain tempat lain pantangnya. Jadi Mazni cuba berikan khidmat nasihat terbaik supaya set berpantang shaklee yang dibeli memberikan kesan yang sepatutnya.

Artikel Ini Akan Membantu Kawan Kawan Untuk
1. Mengetahui Pengalaman Ibu Yang Bersalin Dengan Set Ini 
2. Perbezaan Ketara Selepas Menggunakan Produk Shaklee
Jika artikel sebelum ni, Mazni ada kongsikan testimoni set bersalin shaklee yang baik baik saja, kali ni nak kongsikan pula pengalaman kurang enak kawan kawan kita yang pantang.

Mereka juga gunakan set pantang sama, tapi apa yang terjadi ialah bukan salah produk, tetapi kesilapan manusia.

Mazni dah dapat banyak rungutan dari pelanggan, mereka beli mahal mahal set shaklee ni tapi malangnya pengedar tak ajar cara makan yang betul.

Habis mereka terkontang kanting makan set ni ikut suka sendiri. Bak kata Chef Ammar di TV Alhijrah.. Suka suka hati

Takut betul kami dengar pengalaman mereka ni. Ada yang dapat cara makan yang pelik pelik. Contohnya makan lebih dari dos ditetapkan

Kawan kawan mesti sedar, sekurang kurangnya nak tahu cara makan tu betul atau salah, boleh rujuk di belakang botol produk Shaklee.

Pengalaman Menggunakan Set Bersalin Shaklee
Ini semua kisah benar ya. sama sama kita jadikan iktibar. Makan set pantang shaklee ni kena betul caranya.


pengalaman mana nak beli set bersalin shaklee

Kalau tidak mudarat yang dapat bukan kebaikan. Walaupun ini makanan tambahan saja tapi kesan kesihatan yang kena pada siapa? Pelanggan?

Allah jadikan dunia ini ada hukum. Hari ni kita buat baik pada orang esok lusa Allah akan beri balasan yang baik juga.


What you give you get back more.

Jadi kalau kita buat tak baik hari ni, esok lusa kita dapat lebih banyak benda tak baik dalam hidup kita.

Pernah satu kali tu, pelanggan call. Dia hairan. Kenapa cara makan setnya pelik sangat. 

Pengedar suruh makan 15 biji alfafa serentak. Tekejut betul Mazni. Belakang botol alfafa tu ada tulis sehari 10biji je maksimum.

Itu pun elok makan sikit sikit. dari 4 biji sehari naik ke 6 biji. kalau badan dah biasa baru naik ke 10 biji.

Itupun kes jarang lah. Biasa makan 6 biji je sehari. 3biji pagi lepas sarapan dan 3 biji petang lepas minum petang.

Ada pula pelanggan yang beli set bersalin lengkap Shaklee. Kenapa lengkap? Sebab dalam tu ada
1. Set Bersalin
2. Set Penyusuan
3. Set Kurus
Sepatutnya kalau dah makan set kurus shaklee dan set penyusuan shaklee berat badan patut turun dengan sihat.

Ya lah kan, lemak dalam badan ditukarkan jadi susu ibu. Ada alfafa dan omegaguard (ada yang ambil lecithin). Tapi.. bukan makin kurus, berat makin naik.

Bila pelanggan yang sedang berpantang ni tanya pada pengedarnya, dia cakap saya cuma jual je tak tahu pula masalah masalah ni.

Akhirnya beliau terjumpa blog kami. Selepas kami berbual, wujud keserasian dan dari pengalaman yang diceritakan tu kami dapat kesan kesilapan dalam cara makan produk shaklee yang betul.

Kesilapan macam mana tu. PM kami ya kalau nak tahu. Panjang sangat artikel ni jadinya. Habis lari tajuk asal. Kan3.. Hihii.

Mazni selalu ingatan diri sendiri dan hubby agar berikan yang terbaik pada pelanggan. Kalau tak tahu cakap tak tahu. Tak perlu sampai menipu.

Sebab penipuan ni takkan kekal lama. Lambat laun orang tahu juga yang kita ni jujur atau tidak.

Pengalaman menggunakan set bersalin Shaklee lain yang boleh kita jadikan panduan ialah, satu hari ada akak seorang ni call kami.

Dia dengar lecithin ni bagus untuk bengkak susu. So dia pun cuba lah amalkan. Bukan makin elok, makin bengkak ada.

Huhu.. last2 hubungi kami cerita serba serbi. Baru akak ni sedar, makan ni kena tahu caranya. Sejak hari tu dah ok. 

Baby pun gembira ibu pun ceria. Ibarat macam ni lah kawan kawan.

Gula dan garam memang diperlukan untuk maniskan hidangan. Tapi kalau berlebihan menjadi mudarat kan.

Perbezaan Ketara Selepas Menggunakan Produk Shaklee Dengan Betul
Mazni pasti ramai dah perasan kalau makan dengan cara yang betul, sepatutnya kawan kawan boleh nampak yang

  • Badan rasa lebih bertenaga
  • Muka kelihatan kemerahan
  • Mampu berjaga malam
  • Luka kering lebih cepat
  • Kesakitan dari pembedahan czer hilang lebih pantas
  • Anak tak kena demam kuning. Kalau kena pun sikit je
  • Parut luka lebih cepat hilang
  • Susu ibu lebih banyak dan pekat
  • Badan ibu kembali langsing dengan segera (Kerana dalam set kurus shaklee ada didalam set pantang)
Dan banyak lagi. Ada kawan mazni ni, baru 6 hari dah boleh jalan laju dan berlari anak. Dia pun tak percaya.  Ada Mazni kongsikan pengalamannya dalam entri sebelum ni.

Ok semua, sampai disini saja kali ini. Jika kawan kawan ada sebarang persoalan boleh hubungi kami di


Call / Whatsupp: 019-2653791 atau  0192663791 
ID Shaklee: 963860
Email: maznizazmi@gmail.com
FB: Mazni Azmi bagi sebarang pertanyaan lanjut.

Like kami di Facebook Page: Ibu Bijak Keluarga Sihat untuk maklumat menarik dan promosi

Semoga beroleh manfaat ya dari pengalaman ibu menggunakan Set Pantang Shaklee. Kongsikan pengalaman anda dibawah. Tq dear. Datang lagi ya