Maznee Azmi . Pengedar Shaklee pilihan hati. Yakin . Mesra . Berpengalaman

Set Bersalin Shaklee Cadangan Pengedar Sah | Betul Ke Harga Murah? Macam Mahal Je

Set Bersalin Shaklee Cadangan Pengedar Sah | Betul Ke Harga Murah? Macam Mahal Je

Assalamua'laikum Wrmbth, Terima kasih banyak banyak sebab melawat blog Harga Set Bersalin Shaklee. Mazni dan hubby sangat menghargai kunjuan tuan puan.


set bersalin shaklee harga premium

Rasa rasanya kawan kawan dah tahu yang set pantang shaklee telah berjaya mencuri perhatian rakyat Malaysia.  Ada yang kata murah harganya. Ada pula yang kata mahal.

VIDEO SET BERPANTANG SHAKLEE UNTUK IBU BERSALIN. KLIK UNTUK TONTON.. BEST

Kali ni kita nak kongsi sikit kenapa ada orang cakap macam tu.

Artikel Kali Ini Akan Membantu Kawan Kawan Untuk
1. Mengetahui Samada Set Berpantang Shaklee Ni Murah Atau Mahal 
2. Punca Berlaku Salah Faham 

Sebelum pergi lebih jauh, kami nak ajak kawan kawan jawab teka teki ni.

Mana lebih mahal, lalu highway bertol atau jalan biasa tanpa tol?

Kalau kita ambil kira harga tol tu memang mahal kan. Tapi jom fikir semula.

Lalu highway tak berapa sesak. Maksudnya cepat lagi sampai destinasi.

Jadi dah jimat masa. Kemudian tak jam sangat. Jimat minyak. 

Kita kurang masa dalam kereta, aircond tak pasang lama. Jimat minyak, maintenance kereta dan bateri.

Sampai rumah awal jumpa anak dan keluarga. Dapat luangkan masa lebih untuk mereka. Stress pun kurang.


harga set berpantang shaklee premium

Jimat duit belanja perubatan, sebab kita gembira dan tenang. Anak anak pun suka mak ayah sampai rumah awal.

Sebenarnya jimat lagi lalu highwaykan. Bila kita renung dalam dalam insyaallah mesti setuju.

Apa kaitan highway dengan set bersalin shaklee ni?

Ok2... sekarang ni kita masuk bab tu.

Set Berpantang Shaklee Ni Murah Ke Mahal Sebenarnya?
Sebelum ni ada doktor dan ustaz pernah berpesan pada kami
"Kesihatan dan Masa lapang adalah 2 nikmat yang kerap diabaikan, sehinggalah ia ditarik balik baru kita akan menghargainya"
Bila berpantang, badan sakit sakit dan lesu tak bermaya. Sesiapa yang amalkan kaedah tradisional serba serbi semua tak boleh makan kan.

Kalaulah sakit badan dan rasa tak selesa tu boleh digantikan dengan keselesaan dan kelegaan. Kawan kawan pilih yang mana?

Betul, itulah yang set bersalin shaklee premium tawarkan. Ibu berpantang boleh rehat dan menghabiskan masa dengan bertenaga.

Set Berpantang ni ada pelbagai kegunaan
1) Keperluan Ibu Bersalin
2) Memenuhi Tuntutan Badan Untuk Menyusu
3) Mengembalikan Seri Wajah Dan Kelangsingan 

Keperluan ibu bersalin ni adalah set asas. Set ini mempunyai
1) Vitalea
Bekalkan 12 vitamindan 7 mineral untuk badan yang sihat.
Gantikan bekalan sel darah merah yang berkualiti dengan zat besi, copper dan vitamin b dari vitalea

2) B complex
Anti stress untuk elakkan meroyan
Pembebasan tenaga dari makanan
Badan lebih cergas
Bantu penghasilan sel darah merah

3) Vitamin C
Kuatkan daya tahan penyakit anak n ibu. Baby akan dapat vitamin c dari susu ibu
Pembentukan kolagen dan kulit yang sihat dan anjal

4) Zinc
Membantu pemulihan luka luar dan dalam dari pembedahan (contoh Czer aka caeser)
Kurangkan keguguran rambut
Bantu ingatan yang kuat, lepas bersalin kan cepat lupa

Ok kawan kawan. Dalam keadaan luka cepat sembuh dan badan lebih cergas bertenaga bukankah kita lebih gembira semasa berpantang.

Kemudian Untuk Banyakkan Susu Badan Pula, Kita elok ambil
1) Alfafa Complex
Membanyakkan susu ibu
Membantu mengetatkan miss V
Mencuci usus dan buang racun dari badan
Elok untuk resdung, senggugut dan keputihan

2) Energizing Soy Protein ESP
Pekatkan susu ibu supaya baby cepat kenyang
Bantu pemulihan luka dan pembinaan tisu baru
Bantu ibu kenyang lebih lama
Sumber protein lengkap

3) Ostematrix
Bekalkan Kalsium untuk kegunaan ibu dan anak
Elakkan sembelit
Kelegaan otot dan sakit sendi
Tidur yang lebih lena

Nikmat susu ibu hanya dapat diberikan sekiranya cukup persiapan mental dan fizikal. Tapi kalau ibu tak ambil makanan berkhasiat risiko untuk kerosakan gigi dan tulang lebih tinggi

Ada dari kita tak lalu nak minum susu untuk sumber kalsium kan. So makan je ostematrix untuk keperluan badan yang cukup.

Tidur pun lena kerana anak kenyang dengan susu yang mencukupi. Kawan kawan masih kena faham konsep supply and demand ya.

Makan shaklee bukan automatik susu banyak. Kita masih perlu disiplin pam dan perah susu supaya badan hasilkan susu yang mencukupi.

Mahal tak susu ibu? Ada jual di pasaraya? Hihi.. Takde jual kan. Memang tak ternilai harganya.

Satu Tips untuk kawan kawan dapat harga diskaun untuk produk bersalin ialah menjadi ahli shaklee. Serendah RM65 saja seumur hidup, nak percuma menjadi ahli pun ada caranya.

Pernah dengar kisah orang kaya tak boleh tidur malam kerana banyak masalah? Hmm.. besar tak nimat tidur tu kawan kawan.

Kalau kawan kawan pernah alami masalah sembelit dan sukar membuang kerana tak lawas, baru kita sedar nikmat yang satu ni.

Kepala pening, badan rasa berat dan sembab.  Nikmat yang sering kita abaikan. Mahal harganya.

Dan akhir sekali, Set pantang Shaklee juga akan membantu ibu kembali langsing menawan dan kekal anggun di mata suami

1) Lecithin
Baik untuk memecahkan lemak dalam badan
Bahan mentah untuk hasilkan hempedu didalam hati
Baik untuk sistem saraf
Bagus untuk memori anak dan ibu
Khasiat untuk mengurangkan bengkak susu

2) Omegaguard
Meningkat metabolisme badan
Membakar lemak dalam badan
Mengurangkan selera makan dan rasa kenyang
Bagus untuk sendi dan jantung
DHA dalam omegaguard bagus untuk memori ibu dan anak

3) Alfafa
Bersihkan usus dan badan dari toksin
Dan yang bestnya.. alfafa dah ada dalam set banyakkan susu.
Hanya perlu tambah lecithin atau alfafa

Mazni pasti, ramai dari kita mempunyai masalah untuk turunkan berat badan lepas bersalin. 

Itu yang best dengan shaklee, sambil bakar lemak kita bekalkan lecithin dan DHA dari omegaguard melalui perantaraan susu ibu kepada anak.

Jadi lemak tu tak dibuang tanpa tujuan, sebaliknya ditukarkan dalam bentuk susu ibu.

Satu lagi pesanan ikhlas dari kami, sebelum beli produk kurus Shaklee, pastikan anda tahu cara makan set kurus yang betul. Bukan sekali dua pelanggan teraniaya.

Hari hari ada saja pertanyaan tentang cara makan yang betul. 

Jadi kawan kawan, semoga pengalaman berpantang dengan set bersalin shaklee menjadi detik indah antara anda dan simanja. Ini kan masa untuk bonding. Nanti dah kerja dah kurang masa.

Akhir Kata
Kalau kita mempunyai bajet kecil, makan set bersalin asas. Kalau ada kemampuan untuk set bersalin lengkap shaklee.. nikmati kesihatan semasa pantang.

Seperti biasa, jika ada sebarang kemusykilan dan pertanyaan boleh hubungi kami di
Call / Whatsupp: 019-2653791 atau  0192663791 
ID Shaklee: 963860
Email: maznizazmi@gmail.com
FB: Mazni Azmi bagi sebarang pertanyaan lanjut.
Like kami di Facebook Page: Ibu Bijak Keluarga Sihat untuk maklumat menarik dan promosi