Testimoni Set Bersalin Shaklee Cadangan Pengedar Sah Pengalaman Berharga

Testimoni Set Bersalin Shaklee Cadangan Pengedar Sah | Alhamdulillah Pengalaman Berharga

Assalamu'alaikum Wrmbth, Alhamdulillah syukur pada Allah swt, pelanggan kami dah beri banyak feedback dan testimoni positif untuk set bersalin Shaklee.


Set Bersalin Shaklee Testimoni harga terbaik pengalaman guna
. Hari ni kami nak berkongsi beberapa kisah kejayaan kawan kawan yang berpantang menggunakan set pantang shaklee.
Set berpantang shaklee 2017 Ada yang baru pertama kali bersalin, ada yang dah banyak kali berpantang, nak kelainan untuk kelahiran seterusnya.

Sebab ramai yang dah tahu khasiat dan kebaikan produk Shaklee, asyik dengar dan nampak kawan lain yang dah cuba, bila tiba masa mereka nak bersalin mesti lah nak cuba.


TESTIMONI SET BERPANTANG SHAKLEE 1
Pengalaman guna set bersalin shaklee

Puan Siti hubungi kami, beliau ni ibu bekerjaya masih kerja di syarikat multinasional. Memang sibuk lah dengan kerjanya.

Keperluan ibu bekerjaya ni lain, hectic, stress, meeting sana sini memang sibuk. Masa berpantang ni memang nak cepat pulihkan diri.

Nak breastfeed anak sepenuhnya dan badan pulih lebih cepat. Ini pula pengalaman pertamanya untuk melahirkan anak. Memang risau. 

Teringat lagi masa nak lahirkan luqman hakim dulu, hati memang berdebar debar. Alhamdulillah hubby ada disisi masa melahirkan tu.

Jadi, Puan Siti pun pilih set bersalin premium lengkap untuk menyusu dan kuruskan badan. 

Hasilnya, baru 2 minggu bersalin dah boleh berlari dan uruskan rumah tangga. Macam mana tu. Hihi.. Best tak best makan set berpantang ni. Gojes mabeles wehh..

Suami pun senang hati, sebab isteri kembali seperti biasa. Anak pun riang gembira penuh senyuman dan hilai tawa. Terbaik kan. Insyaallah semua dengan izin Allah.

TESTIMONI SET BERSALIN SHAKLEE 2
Pengalaman guna set bersalin shaklee

Alhamdulillah syukur pada Alah swt, Puan Norhafizah ni bersalin anak kedua. Memang dah ada pengalaman berpantang sebelum ni. Kalau kawan kawan baca sendiri smsnya.

Memang beliau puas hati dengan hasilnya. Luka jahitan cepat sembuh, dah boleh buat kerja walaupun baru beberapa hari bersalin.

Memang lain pengalaman kali ni. Takdelah terbaring je, lesu tak bermaya. Nak berjaga malam susukan anak dan tukar lampin. Badan cergas bertenaga.

Lebih best lagi, oleh sebab dah jatuh hati dengan Set bersalin ni, terus join jadi ahli Shaklee. Syukur sangat sangat.

Kami doakan semuanya lancar ya. Yang penting baby dan ibunya sihat gembira.

Testimoni Terbaik Set Pantang Shaklee 3

Kenapa terbaik? Dah macam anugerah lagi tu, memang terbaiklah. Sebab yang belikan ni seorang suami.

Yups, lelaki tu, belikan sendiri untuk isteri tersayang. En Shahirwan hubungi kami untuk bertanyakan macam mana nak beli set bersalin shaklee tengah malam buta

KAMI DEDIKASIKAN VIDEO INI UNTUK SEMUA SUAMI YANG PRIHATIN PADA ISTERI BERSALIN

Dah jam 12tengah malam. Isteri dah nak bersalin, nasib baik hubby mazni ni buat kerja tengah malam. Cewah, biar suami cakap dengan suami.

Mencabar juga kali ni, sebab En Shahirwan pernah ditipu melalui pembelian online. Memang tak percayalah nak transfer macam tu je pakai internet banking.

Kami faham, akhirnya mereka datang dari kajang dan berjumpa di Masjid negeri Shah Alam. 

Memang patut risaukan. Isteri nak bersalin, kalau barang kena tipu, duit nak banyak guna, umpama jatuh ditimpa tangga.

Tapi niat kita meniaga kena betul. Kalau ikutkan orang, tolak je lah kan senang. Alhamdulillah, mentor bisnes kami berpesan
Jangan berniaga sebab nak kaya, anda takkan kaya. Tapi berniaga untuk selesaikan masalah orang lain, nak tak nak anda terpaksa kaya
Kepada En Shahirwan, tahniah kerana membantu isteri anda melalui tempah bersalin dab berpantang dengan bagus. 

Selepas diajar cara makan set bersalin yang betul, supaya tak makan lebih dari dos yang ditetapkan, syukur alhamdulillah isterinya kini lebih cergas semasa pantang.

Anak baby boy kan. Moga jadi anak soleh dan berbakti pada Allah, islam dan ibu bapanya kelak. Amin.

Psstt.. nak pesan je walaupun produk Shaklee bagus, tapi ibu mengandung dan menyusu tak boleh mengambil VIVIX Shaklee tau. Tak sesuai.

Itu saja dari kami kali ini. Banyak lagi testimoni, tapi cukup setakat ni. Assalamu'alaikum Wrmbth