Maznee Azmi . Pengedar Shaklee pilihan hati. Yakin . Mesra . Berpengalaman

Set Sendi Shaklee Cadangan Pengedar Sah | Kesakitan Dan Kesihatan Tulang Di Usia Tua

Set Sendi Shaklee Cadangan Pengedar Sah | Sakit Sendi Dan Kesihatan Tulang Di Usia Tua

Assalamu'alaikum Wrmbth, kawan kawan sakit sendi? Atau ada ibu bapa yang mempunyai masalah kesihatan sendi dan tulang. 

Sehingga sukar untuk beribadat dan melakukan kerja harian. Insyaallah Set Sendi Shaklee dapat membantu.
set sendi shaklee

Inilah dia set sakit sendi Shaklee. Entah kenapa set ni selalu habis. 

Rakyat Malaysia banyak sakit tulang ke?



Sakit tulang dan sendi yang popular di Malaysia ialah osteoprosis dan Osteoartritis . 



Artikel Ini Akan Membantu Anda Untuk

1. Kenapa Rakyat Malaysia Sakit Sendi Dan Mempunyai Kesihatan Tulang Yang Rapuh 
2. Apa Kelebihan Set Sendi Shaklee? Membantu Masalah Sakit Tulang
Mazni pasti ramai kawan kawan yang baca artikel ni sedang mencari penawar bagi sakit tulang belakang, sakit lutut dan sakit sendi



Kalau bukan untuk diri sendiri mesti untuk ahli keluarga. Betul kan? Ops.. tak sangka ada orang angkat tangan. Hehe


set sakit sendi shaklee harga review cara makan



Ini bukan cakap kosong, sebab dari pemerhatian Mazni dan suami set sakit sendi Shaklee ni antara yang paling laris.



Bukan setakat laris, hampir pupus sebab sentiasa di borong oleh pelanggan. 



Betul. Jarang ada stok.



Ini petanda ramai rakyat Malaysia ada masalah kesihatan tulang dan sendi. 



Tapi pada masa yang sama menunjukkan rakyat Malaysia semakin sedar kepentingan pengambilan supplemen seperti set sendi shaklee untuk kesihatan sendi mereka.



Set Sendi Shaklee yang lengkap terdiri dari

  1. Vivix Shaklee
  2. Omegaguard
  3. Ostematrix

Kenapa Rakyat Malaysia Mengalami Masalah Kesihatan Sendi


Hari ni kita nak cerita sikit secara umum kenapa sakit sendi ni berleluasa di Malaysia.


Kasihan mak ayah kita. Sekarang ni dah berusia dan sering sakit sendi. Sakit belakang, sakit lutut dan sebagainya.



Semuanya semata mata untuk membesarkan anak supaya berjaya dalam hidup. 



Ayah membanting tulang 4 kerat. Ibu buat kerja sambilan.



Ambil upah menjahit dan menjual kuih.



Mak ayah kita zaman dulu bukannya suka minum susu. Loya tekak mereka dengan cecair putih ni. 



Kemudian anak anak pula memang ramai. Betul, masa tu kan susah makan apa yang ada je.



Akibat tak minum susu dan kurang sumber kalsium, sekarang ni mak kita dah sakit sakit badan. Gigi pun banyak yang rosak. 



Menyusu badan kan perlukan bekalan kalsium yang cukup, kalau tak dapat dari makanan badan akan tukarkan kalsium dari gigi dan tulang.



Itu yang sakit sendi, osteoprosis atau sakit reput tulang. Susu ibu yang sama membesarkan kita menyebabkan ibu sakit tulang di usia emas.



Kita sebagai anak yang kini ada kerjaya, boleh renung renungkan fakta ni. Kawan kawan tak sayu hati ke lihat mereka mengeluh sakit badan. Hmm..



Kalaulah kita boleh balas kembali jasa mereka. Hilangkan atau kurangkan sakit tulang sendi tu.



Dan memang boleh pun. Dalam set sendi Shaklee ada ostematrix .



1. Ostematrix Shaklee untuk kesihatan tulang & sendi


set kesihatan sendi shaklee

Harga Ostematrix RM64.93 ya kawan kawan. 

Macam biasa ini harga runcit. 

Harga ahli jauh lebih jimat dan murah. 

Jom daftar sebagai ahli shaklee dan dapatkan lebih banyak keistimewaan



Ostematrix ni produk wajib dalam set bersalin shaklee dan set menyusu shaklee.



Apa ada dalam Ostematrix ni kawan kawan?

Vitamin D, Kalsium, Magnesium, Zink dan mineral lain untuk kesihatan tulang

Ini kisah benar, 2 orang pak cik saya di Melaka kerja sektor pembinaan. Memang banyak guna tulang 4 kerat dan kudrat.



Sekarang ni usia mereka dah 40an. Badan semua dah sakit sakit. Jadi makcik makcik saya ni merangkap isteri mereka berdua pakat belikan ostematrix.



Orang lelaki mana nak beli semua ni, hisap rokok memang tak berkira tapi soal kesihatan memang harapkan isteri solehah ni.



Masa mula mula nak pujuk suami makan bukan main payah. Susah lah. Malaslah. Tapi dah isteri ni semangat nak lihat suami mereka sihat.



Hati suami mana tak cair kan. Hihi.



Sekarang ni alhamdulillah, tak payah paksa suami makan lagi dah. Mereka yang minta sendiri.


"Yangggg~~~ Abang nak pil Otometrik. Sakit badan la."



Kebiasaannya makan ostematrix sebelum tido, bangun pagi nanti sakit dan sengal badan dah hilang. Boleh kerja kuat semula.



Kesihatan kena jaga kan kawan kawan. Sementara masih sihat. Kalau tak dapat beli set sakit sendi shaklee pun.. beli ostematrix dah memadai.



Kawan kawan rasa, apa perasaan suami bila isteri ambil berat kesihatan mereka. Mestilah makin sayangkan.



Kadang kadang perasaan sayang tu lebih elok dizahirkan melalui tindakan.


2. Omegaguard shaklee untuk sakit sendi tulang

set sakit sendi shaklee tulang
Harga Omegaguard RM144.43 sebotol. Ini harga runcit. Nak murah boleh jadi ahli. Dapat keistimewaan harga ahli



Kawan kawan selalu ingat omegaguard ni bagus untuk diet je kan. Memang terbaik untuk ibu menyusu tambah langsing dan hasilkan susu ibu kaya DHA.



Anak anak pun sihat. Rupa rupanya, sambil sambil tu omegaguard baik untuk kesihatan sendi, Ya,  omegaguard ni ada dalam set sakit sendi shaklee.



Jadi kawan kawan yang menyusu, makanlah 1 biji omegaguard sehari bersama 3biji ostematrix. Insyaallah badan kita akan terpelihara.



Bukan sekarang kesannya, nanti dah 40an orang lain sakit sakit tulang kita masih relaks lagi. Masa tu anak kita yang dapat susu badan kaya DHA pun dah berjaya dalam hidup.



Zaman sekarang ni kan persaingan sengit. Kalau kita tak tolong mereka siapa lagi.



Mazni pun ada sebut tadi, pemakanan dan diet sangat penting dan menyebabkan ramai orang di malaysia tak sihat diusia emas.



Omegaguard ni boleh bantu kurangkan paras koleterol dalam darah dan rendahkan selera makan.



Sebotol pun tahan 3bulan maksimum, Sebab dalam ni ada 90 biji. Kalau sehari minimum sebiji dapat 90 hari kan. Bersamaan 3bulan



Kalau dah sakit betul sendi sendi masa tua tua ni, elok makan produk laku keras seterusnya ni.



Terutama bagi yang merancang untuk menunaikan umrah dan haji. Memang sesuai makan set sendi ni.



Omega 3 dalam omegaguard akan bersama sama dengan AJHT untuk memastikan tulang rawan yang sihat. 



Omega ni mengurangkan radang sendi, tak lah sakit n bengkak sendi tu nanti.



3. Vivix Shaklee untuk kesihatan sendi


vivix shaklee untuk sakit sendi

Vivix shaklee kaya dengan resveratrol. Bahan ini bagus untuk kesihatan sendi.

Dan memang ada saintis yang buat kajian tau

1 kajian yang boleh telah ditulis & boleh di baca oleh orang awam macam kita ni ialah "Scientific evidence and rationale for the development of curcumin and resveratrol as neutraceutricals for joint health. Panjang & lebar.

Tapi tak perlu baca ya

Saintis buat kajian saintifik ini untuk penyakit osteoarthritis (OA), sejenis penyakit sendi yang teruk. 

Teruk macam mana tu?

Teruk sampai radang pada sendi & kerosakan pada tulang rawan. 

Rumusan kajian ini menunjukkan resveratrol  membantu:
  1. Mengekalkan memperbaiki fungsi dan struktur sendi.
  2. Mengurangkan sebab penyakit berkaitan sendi.
  3. Seterusnya penyelenggaraan yang baik pada sendi normal, juga memberikan perubahan yang lebih baik terhadap kesan fisiologi kepada sendi termasuklah (faedah yang positif) 
Jadi kawan kawan, sebelum penyakit sendi dan tulang datang dalam pakej bernama osteoarthritis, jom amalkan cara hidup dan pemakanan sihat.

Harga Set Sendi Shaklee


Jadi berapa harga set sendi shaklee. Kalau kawan kawan baca dari atas tadi harga runcit setiap produk ialah
1. Omegaguard RM136
2. Ostematrix RM61
3. Vivix Shaklee RM503.50

Berbaloi ke jadi ahli shaklee untuk dapat harga terbaik? 

Kalau tuan puan dan kawan kawan semua nak jimat dan dapat produk terbaik jom daftar jadi ahli dan nikmati kelebihan harga ahli.



Memang berbaloi. Boleh hubungi saya dan suami untuk tahu harga produk dan konsultasi percuma, hanya yang terbaik untuk anda



Call / Whatsupp: 019-2653791 

ID Shaklee: 963860
Jadi apa pendapat anda tentang Set Sendi Shaklee? Ada sebarang komen boleh kongsi dibawah.