Set Sendi Shaklee Cadangan Pengedar Sah | Kesakitan Dan Kesihatan Tulang Di Usia Tua

Set Sendi Shaklee Cadangan Pengedar Sah | Sakit Sendi Dan Kesihatan Tulang Di Usia Tua

Assalamu'alaikum Wrmbth, kawan kawan sakit sendi? Atau ada ibu bapa yang mempunyai masalah kesihatan sendi dan tulang. Sehingga sukar untuk beribadat dan melakukan kerja harian. Insyaallah Set Sendi Shaklee dapat membantu.

set sakit sendi shaklee kesihatan tulang harga dan cara makan

Inilah dia set sakit sendi Shaklee. Entah kenapa set ni selalu habis. Rakyat Malaysia banyak sakit tulang ke?

Sakit tulang dan sendi yang popular di Malaysia ialah osteoprosis dan Osteoartritis . 

Artikel Ini Akan Membantu Anda Untuk
1. Kenapa Rakyat Malaysia Sakit Sendi Dan Mempunyai Kesihatan Tulang Yang Rapuh 
2. Apa Kelebihan Set Sendi Shaklee? Membantu Masalah Sakit Tulang
Mazni pasti ramai kawan kawan yang baca artikel ni sedang mencari penawar bagi sakit tulang belakang, sakit lutut dan sakit sendi,

Kalau bukan untuk diri sendiri mesti untuk ahli keluarga. Betul kan? Ops.. tak sangka ada orang angkat tangan. Hehe


set sakit sendi shaklee harga review cara makan

Ini bukan cakap kosong, sebab dari pemerhatian Mazni dan suami set sakit sendi Shaklee ni antara yang paling laris.

Bukan setakat laris, hampir pupus sebab sentiasa di borong oleh pelanggan. Betul. Jarang ada stok.

Ini petanda ramai rakyat Malaysia ada masalah kesihatan tulang dan sendi. 

Tapi pada masa yang sama menunjukkan rakyat Malaysia semakin sedar kepentingan pengambilan supplemen seperti set sendi shaklee untuk kesihatan sendi mereka.

Set Sendi Shaklee yang lengkap terdiri dari
1. Advance Joint Health Tablet AJHT
2. Omegaguard
3. Ostematrix


Kenapa Rakyat Malaysia Mengalami Masalah Kesihatan Sendi

Hari ni kita nak cerita sikit secara umum kenapa sakit sendi ni berleluasa di Malaysia.

1. Pemakanan dan Diet
Kasihan mak ayah kita. Sekarang ni dah berusia dan sering sakit sendi. Sakit belakang, sakit lutut dan sebagainya.

Semuanya semata mata untuk membesarkan anak supaya berjaya dalam hidup. Ayah membanting tulang 4 kerat. Ibu buat kerja sambilan.

Ambil upah menjahit dan menjual kuih.

Mak ayah kita zaman dulu bukannya suka minum susu. Loya tekak mereka dengan cecair putih ni. 

Kemudian anak anak pula memang ramai. Betul, masa tu kan susah makan apa yang ada je.

Akibat tak minum susu dan kurang sumber kalsium, sekarang ni mak kita dah sakit sakit badan. Gigi pun banyak yang rosak. 

Menyusu badan kan perlukan bekalan kalsium yang cukup, kalau tak dapat dari makanan badan akan tukarkan kalsium dari gigi dan tulang.

Itu yang sakit sendi, osteoprosis atau sakit reput tulang. Susu ibu yang sama membesarkan kita menyebabkan ibu sakit tulang di usia emas.

Kita sebagai anak yang kini ada kerjaya, boleh renung renungkan fakta ni. Kawan kawan tak sayu hati ke lihat mereka mengeluh sakit badan. Hmm..

Kalaulah kita boleh balas kembali jasa mereka. Hilangkan atau kurangkan sakit tulang sendi tu.

Dan memang boleh pun. Dalam set sendi Shaklee ada ostematrix .


set kesihatan sendi shaklee
Harga Ostematrix RM61 ya kawan kawan. Macam biasa ini harga runcit. Harga ahli jauh lebih jimat dan murah. Jom daftar sebagai ahli shaklee dan dapatkan lebih banyak keistimewaan

Ostematrix ni produk wajib dalam set bersalin shaklee dan set menyusu shaklee.

Apa ada dalam Ostematrix ni kawan kawan?
Vitamin D, Kalsium, Magnesium, Zink dan mineral lain untuk kesihatan tulang

Ini kisah benar, 2 orang pak cik saya di Melaka kerja sektor pembinaan. Memang banyak guna tulang 4 kerat dan kudrat.

Sekarang ni usia mereka dah 40an. Badan semua dah sakit sakit. Jadi makcik makcik saya ni merangkap isteri mereka berdua pakat belikan ostematrix.

Orang lelaki mana nak beli semua ni, hisap rokok memang tak berkira tapi soal kesihatan memang harapkan isteri solehah ni.

Masa mula mula nak pujuk suami makan bukan main payah. Susah lah. Malaslah. Tapi dah isteri ni semangat nak lihat suami mereka sihat.

Hati suami mana tak cair kan. Hihi.

Sekarang ni alhamdulillah, tak payah paksa suami makan lagi dah. Mereka yang minta sendiri.


"Yangggg~~~ Abang nak pil Otometrik. Sakit badan la."

Kebiasaannya makan ostematrix sebelum tido, bangun pagi nanti sakit dan sengal badan dah hilang. Boleh kerja kuat semula.

Kesihatan kena jaga kan kawan kawan. Sementara masih sihat. Kalau tak dapat beli set sakit sendi shaklee pun.. beli ostematrix dah memadai.

Kawan kawan rasa, apa perasaan suami bila isteri ambil berat kesihatan mereka. Mestilah makin sayangkan.

Kadang kadang perasaan sayang tu lebih elok dizahirkan melalui tindakan.


set sakit sendi shaklee tulang
Harga Omegaguard RM136 sebotol. Ini harga runcit. Nak murah boleh jadi ahli. Dapat keistimewaan harga ahli

Kawan kawan selalu ingat omegaguard ni bagus untuk diet je kan. Memang terbaik untuk ibu menyusu tambah langsing dan hasilkan susu ibu kaya DHA.

Anak anak pun sihat. Rupa rupanya, sambil sambil tu omegaguard baik untuk kesihatan sendi, Ya,  omegaguard ni ada dalam set sakit sendi shaklee.

Jadi kawan kawan yang menyusu, makanlah 1 biji omegaguard sehari bersama 3biji ostematrix. Insyaallah badan kita akan terpelihara.

Bukan sekarang kesannya, nanti dah 40an orang lain sakit sakit tulang kita masih relaks lagi. Masa tu anak kita yang dapat susu badan kaya DHA pun dah berjaya dalam hidup.

Zaman sekarang ni kan persaingan sengit. Kalau kita tak tolong mereka siapa lagi.

Mazni pun ada sebut tadi, pemakanan dan diet sangat penting dan menyebabkan ramai orang di malaysia tak sihat diusia emas.

Omegaguard ni boleh bantu kurangkan paras koleterol dalam darah dan rendahkan selera makan.

Sebotol pun tahan 3bulan maksimum, Sebab dalam ni ada 90 biji. Kalau sehari minimum sebiji dapat 90 hari kan. Bersamaan 3bulan

Kalau dah sakit betul sendi sendi masa tua tua ni, elok makan produk laku keras seterusnya ni.

Terutama bagi yang merancang untuk menunaikan umrah dan haji. Memang sesuai makan set sendi ni.

Omega 3 dalam omegaguard akan bersama sama dengan AJHT untuk memastikan tulang rawan yang sihat. 

Omega ni mengurangkan radang sendi, tak lah sakit n bengkak sendi tu nanti.

Advance Joint Health Tablet AJHT
advance jont health tablet ajht set kesihatan sendi
Harga Advance Joint Health Tablet AJHT RM124 untuk semenanjung Malaysia. Harga ahli lebih murah dan berbaloi. Sangat bagus dan berbaloi jadi ahli. Sekali seumur hidup

Memang berkesan bagi masalah sakit sendi dan tulang, kandungan glukosakamina didalam AJHT akan membantu badan kita mempunyai tulag rawan yang sihat.

Kalau kawan kawan ambil AJHT bersama Omegaguard menurut kajian mendatangkan hasil lebih baik. 

Glukosakamina dan asid lemak omega 3 ni dah maca belangkas, kawan baik. BFF. Romeo and juliet. You jump I jump.

Hehe. Kesan glukosakamina AJHT akan lebih menonjol dengan kawan baiknya En Omega.

Jadi kawan kawan, sebelum penyakit sendi dan tulang datang dalam pakej bernama osteoarthritis, jom amalkan cara hidup dan pemakanan sihat.

Harga Set Sendi Shaklee
Jadi berapa harga set sendi shaklee. Kalau kawan kawan baca dari atas tadi harga runcit setiap produk ialah
1. Omegaguard RM136
2. Ostematrix RM61
3. Advance Joint Health Tablet AJHT RM124

Berbaloi ke jadi ahli shaklee untuk dapat harga terbaik? Kalau tuan puan dan kawan kawan semua nak jimat dan dapat produk terbaik jom daftar jadi ahli dan nikmati kelebihan harga ahli.

Memang berbaloi. Boleh hubungi saya dan suami untuk tahu harga produk dan konsultasi percuma, hanya yang terbaik untuk anda


Call / Whatsupp: 019-2653791 atau  0192663791 
ID Shaklee: 963860
Email: maznizazmi@gmail.com
FB: Mazni Azmi bagi sebarang pertanyaan lanjut.

Like kami di Facebook Page: Ibu Bijak Keluarga Sihat untuk maklumat menarik dan promosi

Jadi apa pendapat anda tentang Set Kesihatan Sendi Shaklee? Ada sebarang komen boleh kongsi dibawah.