SET KESIHATAN KANAK KANAK SHAKLEE CADANGAN PENGEDAR SAH | IBU BAPA PASTI MENYESAL

SET KESIHATAN SI MANJA SHAKLEE CADANGAN PENGEDAR SAH

set kesihatan anak shaklee

Sihat dan ceria 

set kesihatan kanak kanak shaklee
Aktif dan bertenaga

Situasi ini sememangnya idaman semua ibubapa ...anak-anak sihat, ceria, aktif dan bertenaga tetapi si manja acap kali mudah kena jangkitan seperti selsema,batuk, sakit tulang dan demam.

Set Kesihatan Kanak-kanak Shaklee ada kelebihannya.Zura nak kongsi pengalaman sebagai seorang ibu.

Percayalah memang Set Kesihatan Shaklee ini benar-benar membantu Zura menangani masalah kesihatan anak-anak.

Bila anak-anak demam, batuk dan selsema , doktor kebiasaannya 
pasti akan membekalkan antibiotik.Betulkan ibu-ibu sekalian....?

Anak-anak Zura semua dilahirkan di sebuah hospital pakar di bandar JB dan bila appointment untuk suntikan baby of course doktor pakar kanak-kanak yang menjalankan duty.

Most of the time if anak-anak Zura demam or batuk dan selsema tiada antibiotik diberikan kecuali jika dah agak lama sakitnya.

Sebenarnya doktor tu ikut prosedur yang betul kerana keburukan menggunaan aitibiotik memang ada keburukkanya. Pantang sakit sikit je tak boleh terus bagi antibiotik

Antaranya:

1. Boleh menimbulkan alahan seperti gegata  dan sesak nafas.
2.Ada kesan sampingan seperti loya , pening , muntah dan lebih 
   ia boleh merosakkan buah pinggang , usus dan hati, pekak dan
   sawan.
3.Antibiotik membunuh semua jenis bakteria dalam badan termasuk
   bakteria baik dalam perut dan kawasan vagina wanita.

Untuk membantu anak-anak sentiasa sihat , ceria , aktif dan bertenaga Zura sarankan ibubapa mengambil Set Kesihatan Kanak-Kanak seperti dibawah...

Meal shakes shaklee
Nutrisi lengkap - 24 jenis vitamin,mineral dan zat perlu
Membantu meningkatkan imunasasi 
Membantu tumbesar



Membantu meningkatkan antibodi
Mempercepatkan proses penyembuhan luka dan demam
Membantu memulihkan selsema dan resdung
Mengukuhkan sistem imun dalam masa 3 hari
Melindungi dari influenza

Zura dah semua Set Kesihatan Kanak-Kanak  ni sejak mula join Shaklee. Anak-anak tidak lagi berkunjung ke klinik 2 atau 3 bulan sekali...biasalah bila sorang demam , batuk dan selsema akhirnya semua akan menjangkit.Now at present , no more...prevention is better than cure....betul tak...

Plus, Zura harga untuk Set Kesihatan Kanak-Kanak ini memang berbaloi kerana menjaga kesihatan adalah keutamaan untuk memastikan anak-anak membesar dengan sihat , ceria , aktif dan bertenaga.

Harga Set Kesihatan Kanak-Kanak

Meal Shake - RM 113.75 (544g)
Chewable Vita C Plus - RM 37.50(90 biji)
Nutriferon - RM 181.25(30 sachets)

Nutriferon cuma perlu diambil jika anak mula sakit , so memang amat jimat , sebab tak mungkin anak-anak sakit setiap hari . Zura dah beli hampir 4 bulan masih ada 20 sachets lagi. Jimatkan.

Mealshake boleh diminum untuk sarapan memang sesuai untuk mulakan hari yang mencabar untuk anak-anak.

Chewable Vita C Plus pula boleh di makan 2 kali sehari .

Permulaan yang baik untuk anak-anak bakal memberi impak yang positif untuk kehidupan yang kian mencabar.Mulakan sekarang...

Untuk pertanyaan lanjut hubungi Zura di...

SMS / Whatapps : 013 7720505 / 011 17749161
Email: zurainialiman@gmail.com
@ boleh pergi sendiri ke Cawangan Shaklee dan guna ID Zuraini binti Aliman : 1083085
         @ untuk mendapatkan harga ahli boleh mendaftar dengan Zura cepat-cepat jangan tak daftar.

Terima kasih pada my mentor Mazni and Azmi yang telah sudi memberi ruang untuk menulis artikel di blog istimewa ini.Syukran Jazilan....