Maznee Azmi . Pengedar Shaklee pilihan hati. Yakin . Mesra . Berpengalaman

SET MENYUSU DAN KURUS SHAKLEE CADANGAN PENGEDAR SAH

SET MENYUSU DAN KURUS SHAKLEE CADANGAN PENGEDAR SAH | HARGA PRODUK TERLAJAK LARIS

Assalamu'alaikum Wrmbth, Sebelum ni Aza kongsi dengan kawan kawan tentang Set Penyusuan Shaklee Harga Set Mampu Milik Dengan Jadi Ahli

set menyusu dan kurus shaklee

Sekali lagi, Aza ingin mengucapkan berbanyak banyak terima kasih pada Mazni kerana menggalakkan Aza menulis di blognya.

So, Hari ni Aza nak tulis pasal Set Menyusu dan Kurus Shaklee...  

Aza pasti kat luar sana ramai ibu ibu yang nak sangat menyusu anak dan memiliki bentuk badan yang kurus menawan demi Sang Suami yang tersayang..... BETUL tak?

Set Menyusu Dan Kurus Shaklee


Kenalkan !!!!!

SET MENYUSU DAN KURUS SHAKLEE

Untuk menyusu dan kurus dalam masa yang sama, para ibu cuma perlu tambah OmegaGuard dalam Set Penyusuan Shaklee.


HARGA SET MENYUSU DAN KURUS SHAKLEE


Kenapa OmegaGuard?

OmegaGuard bukan saja boleh menyingkirkan kolesterol malah ianya juga bertindak dengan memecahkan lemak berlebihan dalam badan kita.

Semua produk kurus pun pecahkan lemak !!! 
Mungkin ini dalam fikiran para ibu kan???

TAPI dalam OmegaGuard ada Omega-3 yang membakar lemak dalam tubuh dengan bertindak balas pada hormon yang dipanggil Leptin. 

Leptin ni bagi signal kepada otak untuk mengurangkan selera makan kita. JADI kita secara automatiknya akan makan dengan kadar yang sikit.

Ya.. Memang bagus set kurus shaklee untuk ibu menyusu


Macam ni la ianya berfungsi..


Dalam masa yang sama, kita boleh maintain dan kurangkan berat badan.



Set Penyusuan dan Kurus Shaklee



Selain itu, Leptin juga dapat meningkatkan tahap metabolisme badan melalui peningkatan output hormon tiroid. 

Setiap sel dalam tubuh bergantung kepada hormon tiroid untuk mengawal metabolisme badan. Apabila metabolisme badan meningkat, mudah untuk kita menurunkan berat badan. 


Memang set kurus shaklee ni sesuai untuk ibu menyusu. Anak pun dapat DHA daripada omegaguard untuk membantu perkembangan minda si manja.

Bagaimana OmegaGuard bertindak turunkan berat Badan:-
  • Omega 3 membantu mengawal gula dalam darah disamping mengawal lapar.
  • Ada kajian menyatakan, pengambilan omega 3 akan meningkatkan kadar pembakaran lemak sekiranya diikuti dengan senaman.
  • Terdapat juga kajian yang menyatakan omega 3 menghalang pembentukkan lemak Hodoh.. Lemak hodoh ni yang buat badan kita tak cantik. mengelebeh sana sini (spare trye kat badan)
Selain daripada membakar lemak, Pengambilan OmegaGuard Shaklee dalam Set Penyusuan Shaklee secara tidak langsung akan memberi khasiat DHA kepada anak yang disusu. 


Kebaikan Set Menyusu dan Kurus Shaklee

DHA membantu optimum kan fungsi otak. InshaaAllah dengan khasiat DHA, anak anak kita akan menjadi sihat dan cerdas.



Khasiat Set Menyusu dan Kurus Shaklee

Siapa lagi yang memerlukan OmegaGuard selain Pengguna Set Penyusuan Shaklee?

Golongan yang perlu mengambil OmegaGuard adalah


  • Kanak-kanak 1 tahun keatas untuk perkembangan otak mereka
  • Ibu hamil yang mahukan perkembangan dan fungsi otak yang lebih baik bagi bayi dalam kandungan mereka
  • Ibu menyusu untuk disalurkan kepada bayi mereka melalui susu badan
  • Golongan pelajar sekolah dan pelajar unversiti bagi meningkatkan kecerdasan otak
  • Semua golongan bagi mengawal tahap kolesterol dalam badan
  • Mereka yang berdiet, Omega Guard dikenali juga sebagai pemecah lemak selain Lecithin
  • Warga tua yang biasanya mengalami masalah sakit sendi, Omega Guard membantu mengurangkan rasa kesakitan atau 'inflammation'.
Selain OmegaGuard, kawan kawan juga boleh mengambil Lechitin (lebih jimat) dalam Set Menyusu dan Kurus Shaklee.

Kebaikan Lechitin di dalam SET MENYUSU DAN KURUS SHAKLEE:-


Set Penyusuan dan kurus Shaklee

  • Lecithin membantu mengurangkan risiko Bengkak Susu
  • Membakar lemak yang berlebihan dalam badan ibu.
  • Membantu ibu mengatasi masalah lupa atau “short memory” dan mengurangkan stress yang biasa dilalui selepas melahirkan.
  • Lecithin membantu menyalurkan inositol dan kolin di dalam susuibu untuk perkembangan otak bayi dan meningkatkan perkembangan otak bayi.

Setakat ini akak ceritakan berkenaan dengan Set Menyusu dan Kurus Shaklee. 




Sesiapa yang berminat bolehlah dapatkan dengan maklumat harga dan konsultasi percuma.

Hubungi akak atau buat pilihan di bawah:-
1.     Daftar menjadi ahli - dengan automatiknya anda akan mendapat diskaun bagi setiap pembelian. 
2.     Hubungi akak untuk cara menjadi ahli Shaklee
    • Facebook Aza Aqil Aqila
    • Page facebook Aza Cara Hidup Sihat dan Bahagia
    • Call/sms/whatsapp saya di 013-388 6077 (Aza)
Kak Aza harap, kawan kawan like dan share artikel ni ket member member lain supaya kita boleh kongsi kebaikan Set Menyusu dan Kurus Shaklee