SET PENYUSUAN 3M SHAKLEE CADANGAN PENGEDAR SAH

SET PENYUSUAN 3M SHAKLEE CADANGAN PENGEDAR SAH

Assalamu'alaikum Wrmbth, Sebelum ni Aza kongsi dengan kawan kawan tentang Set Menyusu Dan Kurus Shaklee | Harga Produk Berpatutan

set penyusuan shaklee 3m
Set menyusu 3m shaklee punya penangan. Tidur pun si manja tersenyum senyum.. Comeiiii

So, Hari ni Aza nak tulis pasal Set Penyusuan 3M Shaklee..



Eh sebelum tu, Aza ingin mengucapkan berbanyak banyak terima kasih pada Mazni sebab bagi Aza tulis di blognya.



Apa itu Set Penyusuan 3M Shaklee??

3M itu adalah Mother Miraculous Milk.


Set Penyusuan 3M Shaklee
Dalam Set Penyusuan 3M Shaklee ini terdapat 6 jenis Produk yang sangat membantu penghasilan susu yang berkualiti.



Jom kita tengok apa yang ada dalam Set Menyusu 3M Shaklee ni.



1. ESP 

    • Kawan kawan tahu tak, selepas kita menyusu ibu pasti akan rasa lapar dan ESP sebenarnyadapat membantu para ibu untuk membuat perut ibu rasa kenyang dan sentiasa bertenaga. ESP juga membantu para ibu untuk meningkatkan kuantiti dan kualiti susu ibu



2. Alfafa
    • merupakan Milk Booster, yang dapat meningkatkan kualiti dan kuantiti penghasilan susu. Pengambilan Alfafa juga mempercepatkan penghasilan susu ibu.



3. Ostematrix
    • Ramai ibu menyusu yang mengalami masalah kekurangan susu semasa datang haid. Masalah ini berlaku kerana Blood-calcium level akan berkurang semasa period.
    • Para ibu yang menyusu juga berkemungkinan akan mengalami masalah sakit tulang belakang. Ini kerana kalsium diserap daripada ibu untuk menghasilkan susu.
    • Jangan Risau OSTEMATRIX dapat membantu.
set penyusuan shaklee 3m harga murah




4. B-Complex
    • ianya dapat memberi tenaga kepada para ibu kerana ianya dapat menukarkan makanan kepada tenaga.
    • B Complex juga bertindak sebagai penenang.



5. Vita lea
    • Ibu menyusu, terutama yang bayinya dah berumur 6 bulan ke atas. Kajian mendapati kandungan zat besi di dalam susu ibu akan berkurangan selepas 6 bulan.
    • Dengan pengambilan Vita-Lea, Insya Allah kandungan zat besi di dalam susu ibu dapat di kekalkan pada paras yang selamat

6. Vita C
Vitamin C dalam Set Penyusuan Shaklee
    • membantu ibu untuk meningkatkan sistem imun badan.







So Jelaskan kepentingan Set Penyusuan 3M Shaklee ini kepada para ibu menyusu.

Secara kesimpulannya, Set Penyusuan 3M Shaklee ini sangat membantu para ibu dari segi kecergasan badan, penghasilan susu yang berkualiti dengan banyak dan juga mengantikan khasiat khasiat yang telah hilang semasa penghasilan susu.

OPSS TUNGGU DULU!!!
Bagi mendapatkan harga set penyusuan shaklee dan konsultasi percuma, buat pilihan di bawah:-
  1. Daftar menjadi ahli - dengan automatiknya anda akan mendapat diskaun bagi setiap pembelian. 
  2. Hubungi Akak untuk mendaftar sebagai ahli

**** mohon KLIK LIKE dan +1 jika artikel ini memberi manfaat dan Share kat kawan kawan supaya kita boleh berkongsi.