Maznee Azmi . Pengedar Shaklee pilihan hati. Yakin . Mesra . Berpengalaman

SET PENYUSUAN SHAKLEE CADANGAN PENGEDAR SAH | HARGA MENDAFTAR AHLI MURAH?

SET PENYUSUAN SHAKLEE CADANGAN PENGEDAR SAH | HARGA MENDAFTAR AHLI ?

Assalamu'alaikum Wrmbth, Aza nak kongsi dengan kawan kawan tentang Set Penyusuan Shaklee Harga dan Bajet berapa selepas menjadi ahli ..

Erm..Kawan kawan pernah tak tengok testimoni akak sendiri??? 

Kalau yang dah, Alhamdulillah. Kalau yang belum, cer tengok kat bawah ni.

Set Penyusuan Shaklee Harga Murah



Haa.. Comelkan anak Aza.. :)

Perasan tak atas tu ada susu baru lepas pam??

Untuk pengetahuan semua, gambar tu kat Pejabat Aza dan hasil itu adalah untuk sekali sesi pam sahaja. 

Sikitnyer???  Apa !! kawan kawan cakap sikit?!

Itu hasil sekali sesi pam susu bagi anak akak Muhamad Aqil Adam yang dah berumur setahun 3 bulan... 

"Alhamdulillah, berkat keberkesanan Set Penyusuan Shaklee usaha dan doa serta rezeki dari Allah swt"

Agak agak kawan kawan, kalau baru baru lepas bersalin, macam mana hasilnya ye selepas makan set menyusu shaklee ???

Mungkin banyak ni

Harga Set Penyusuan Shaklee Murah

Ini semua penangan Set Penyusuan Shaklee dan juga dengan izin dari Allah swt.

Dan juga berbekalkan ilmu penyusuan yang betul. Dua dua ini perlu.

Tapi ingat ye kawan kawan rezeki adalah rahsia Allah swt kita sebagai manusia kene berusaha.. Aza sendiri dulu pernah risau bila susu badan merundum, rasa bersalah sangat nak bagi susu formula bagi kat anak Aza.

So Aza ikhtiar cari cara macam mana nak selesaikan dan akhirnya akak try Set Penyusuan Shaklee harga set paling murah. Yup set asas



Set Menyusu Shaklee Murah

Dalam Set Penyusuan Shaklee Asas Yang Murah ni ada dua produk yang hebat:-

1. Soy Protein Isolate - ESP


  • Membantu tambahkan kuantiti susu ibu yang dihasilkan
  • Dan juga meningkatkan kualiti susu yang di hasilkan (susu akan menjadi lebih pekat)
  • Perut rasa kenyang lebih lama dan badan bertenaga serta kurang letih.
  • Kenyang walaupun makan sikit kerana mengambil ESP. Ini akan membantu dalam pegurusan berat badan.
  • Membantu tingkatkan daya tahan melawan penyakit, mengawal paras kolesterol dan menyokong kesihatan jantung dan prostat.


2. Alfafa 

  • Alfafa ini bertindak sebagai MILK BOOSTER.
  • Ianya juga bertindak sebagai detox yang akan membantu badan membuang toksin. Toksin akan menganggu penyerapan nutrien dalam badan kita.


Kawan kawan fikirkan dan pertimbangkanlah sekiranya pernah terlintas nak bagi susu formula kepada anak anda.



Tak rasa bersalah kah kawan kawan dengan anak anak??
Fikirkan apa yang TERBAIK?? Susu ibu atau Susu Formula??





Fikirkan, renungkan... Berilah yang terbaik untuk Permata Hati anda... 



Jom dapatkan Set Penyusuan Shaklee untuk membantu anak anak anda mendapatkan khasiat terbaik dari Susu Ibu.


Terima kasih banyak banyak kerana sudi membaca artikel set penyusuan shaklee ini.


STOP!  TUNGGU DULU!!!  

Dapatkan harga set penyusuan shaklee dan konsultasi percuma, hubungi Aza atau buat pilihan di bawah:-
  1. Daftar menjadi ahli - dengan automatiknya anda akan mendapat diskaun bagi setiap pembelian. 
  2. Hubungi saya untuk menjadi ahli 
  • facebook saya Aqil Aqila
  • Page facebook saya Cara Hidup Sihat dan Bahagia
  • call/sms/whatsapp saya di 013-388 6077 ( Aza)

Sekiranya kawan-kawan rasa artikel ni membantu dan menarik, Sila silakan like kat bawah tu.. Ataupun kawan2 boleh share kat member2 yang nak tahu.. InshaaAllah boleh membantu..