SET ASAS NUTRIWHITE SHAKLEE CADANGAN PENGEDAR SAH | KULIT CANTIK DAN JELITA

Set asas nutriwhite shaklee cadangan pengedar sah | Harga Kecantikan Sejati

Hari ni hari yang baik. Alhamdullillah kita diberi kesihatan dan kecantikan wajah yang baik lagi bersyukur kerana Allah masih memberi waktu yang sangat berharga.

set nutriwhite shaklee untuk kulit jelita



Entry ini Kak Zu nak kongsikan tentang kecantikan wajah bersama Set asas nutriwhite shaklee yang sedang hangat diperkatakan. 




Produk kecantikan Shaklee ni juga setaraf dengan skincare yang mahal kat Midvalley tuu..






Kita selalu menginginkan kulit yang cantik, halus, gebu, putih berseri. Tapi tidak ramai dari kita mempunyai keadaan kulit muka yang cantik secara semulajadi. 




Sesiapa sahaja pasti tertawan dengan kulit cantik ditambah pula perwatakan yang menarik. 




Bagi mereka yang berjerawat, kulit berminyak, liang pori2 tampak kasar pasti merasa rendah diri kerana tidak dapat mencuri tumpuan ramai.




Antara sebab yang mencetus kepada masalah kulit muka. Mari kita baca sekaligus puncanya :



  • Perubahan hormon yang berlaku ketika sedang meningkat remaja, dewasa dan ibu hamil.
  • Terdedah pada sinaran cahaya matahari menyebabkan kemusnahan kulit dan menyumbang kepada kulit kusam dan berminyak.
  • Pemakanan yang tidak berkhasiat atau mengandungi bahan pengawet.
  • Kurang minum air masak.
  • Merokok.



NutriWhite ada penyelesaiannya. Set asas nutriwhite shaklee sangat memberangsangkan sesuai dengan kualiti dan harganya.




Jom sama sama beralih kepada set kecantikan shaklee untuk penjagaan luar dan dalaman.




GENTLE DEEP FOAMING CLEANSER - untuk kulit normal, tak sensitive dan tak terlalu berjerawat



harga Set asas nutriwhite shaklee kelebihan



Kawan-kawan tidak perlu ragu-ragu dengan bahan yang terkandung dalam produk ini kerana bahannya diperbuat dari 100% bahan semulajadi (rumpai laut, alga hijau, strawberi begonia) dan ia diiktiraf halal oleh pihak Jakim.




Ia juga tidak mengandungi bahan kimia. Sebab tu facial cleanser ni tak wangi. 




Sebagai Islam adalah menjadi keutamaan kita untuk mencari produk halal sesuai dengan keperluan kita.




Kawan-kawan perhatikan facial cleanser yang famous tapi murah yang biasa terdapat dipasaran menggunakan ingredient  merbahayakan kepada kulit kita.





Set asas nutriwhite shaklee




Gambar tengkorak hitam tu maksudnye confirm merbahaya dan yang tengkorak kelabu tu menandakan kesan negative yang tersembunyi. 




Kak Zu cuma share artikel yang Kak Zu jumpa ni n Kak Zu bukan nak salahkan produk ni tapi kawan-kawan sebagai pembeli perlu peka pada bahan produk yang di beli. 




Kak Zu pasti kawan-kawan pernah terdengar bahan dalam produk kecantikan boleh mendatangkan kanser. 




Kalau Kak Zu kulit kat muka la paling berharga sekali. Takpelah belanja mahal sikit tapi selamat digunakan n takdelah menyesal suatu hari nanti.




Facial Cleanser ini harganye nampak mahal. 150ml RM 119. Mengikut pada pengalaman kawan-kawan Kak Zu satu tiub tahan selama 10bulan ke 12bulan




Dalam Set Nutriwhite Shaklee produk ni yang paling laku. Sangat laku hinggal selalu habis stok.




Hah tengok..! Walaupun harganye RM 119 tapi ibaratnye kita cuma membayar RM 11 untuk 30 hari. Lelaki dan perempuan boleh pakai. Lelaki sekarang ni dah pandai jaga kecantikan muka. Suami isteri boleh kongsi!



Kesan pakai facial cleanser ni... kawan-kawan pasti teruja!
  • menjadikan kulit kita licin, halus, dan lembut sebab semua kotoran dan sel mati dapat dibuang.
  • menegangkan kulit.
  • kulit muka tak kusam dan sekata.
  • blackhead dan whitehead pun boleh hilang.
  • kulit muka sentiasa lembap dan tiada toksid.
  • pori-pori pun tak besar.
Cara pakai :



Basahkan muka dan picit sikit je facial cleanser kat hujung jari, ratakan dimuka dengan gerakkan melengkar. Last sekali bilas dengan air. 



Cara pakai Set asas nutriwhite shaklee 

Kak Zu cadangkan facial cleanser ni dipakai bersama Soothing Radiance Whitening Softener untuk kesan yang lebih ketara pada warna kulit, pori-pori dan ph kulit.



SOOTHING RADIANCE WHITENING SOFTENER



pengedar shaklee ipoh nutriwhite
Whitening softener ni memang takde alcohol. Produk yang berharga untuk kulit yang berharga. Sekali lagi Kak Zu tegaskan kulit muka kita ni sangat berharga. Jadi pilihlah bahan semulajadi dan tiada alcohol.



Sebenarnye lepas kita guna facial cleanser dan pakai softener akan menyebabkan kulit muka lebih tegang dan cerah.




Softener ni bertindak untuk mengembalikan kulit kepada pH seimbang. pH kulit muka kita boleh rosak akibat sinaran uv dan factor hormon. Softener ni membantu pH kulit muka seimbang semula untuk tujuan menghalang kulit daripada bakteria.




pH kulit seimbang penting untuk elak penuaan pada muka. Sebab tu softener ni berfungsi menegangkan dan mencerahkan kulit muka.




Kulit bawah mata juga dan hidung menjadi halus. Tak kasar.




Softener ni juga membantu mengecilkan liang roma. Liang roma besar macam buah oren sangat memalukan. Malah disebabkan itu kulit mudah berminyak. 




Liang roma terbuka besar biasanya disebabkan perubahan hormone, factor genetic, dan pancaran matahari yang terik. 




Kawan-kawan jangan berkecil hati sebab liang roma terbuka besar ni tak dapat nak elak. Cuma kita boleh cari jalan penyelesaian untuk kecilkan liang roma dengan guna whitening softener ni.




Harganya sebotol RM 138 150ml. Tahan dalam 10bulan. Kesannye sangat mengagumkan. Testi sangat berpuashati dengan softener ni.




Cara pakai :


Untuk membuang kotoran - Titikkan sedikit pada kapas dan sapu dengan lembut.



Untuk menutup pori-pori - Titikkan sedikit pada kapas dan buat gerakan menepuk.







Set kecantikan nutriwhite shaklee



Testimoni :



testimoni pengguna set nutriwhite shaklee



Kalau kawan-kawan pernah mencuba produk Shaklee pasti kawan-kawan takkan hampa dengan NutriWhite!




Bagi menjaga kesihatan dan kecantikan menyeluruh luar dan dalam, Kak Zu sangat galakkan kawan kawan minum ESP Shaklee.




Nak buat Masker muka pun boleh dengan ESP.




Terima kasih kerana berminat dengan produk shaklee untuk kecantikan wajah.



Datang lagi ya

  • Sila hubungi Zura untuk membeli ( harga boleh runding) Set Nutriwhite Shaklee ini,boleh SMS / Whatsapp atau Telegram di talian :
  •  011 17749161/ 013 7720505
    @ boleh pergi sendiri ke mana-mana Cawangan Shaklee berdekatan dan order produk menggunakan ID Zura :1083085