Set Kecantikan Kulit Shaklee Cadangan Pengedar Sah | Untuk Kulit Muka Cantik dan Sihat

Set Kecantikan Kulit Shaklee Cadangan Pengedar Sah | Produk Terbaik untuk Kulit Muka Cantik 

Assalamualaikum dan Salam sejahtera.

Pertama sekali, Mazni nak ucapkan berbanyak terima kasih kepada Mazni Azmi yang sudi menjemput saya untuk berkongsi artikel dalam produk Shaklee untuk kecantikan kulit. Semua nak kulit cantik kan?

set kulit cantik shaklee harga murah bajet
Mazni nak kongsi pengalaman dengan set kecantikan kulit shaklee. Moga sama sama dapat manfaat ya.

Apa khabar anda semua? Pasti sekarang ini ramai di antara kita yg mengalami atau merasakan cuaca terik akibat musim panas. Bila keadaan cuaca menjadi panas macam ini, kulit akan jadi lebih kering, tak bermaya dan lesu.

harga set kecantikan muka shaklee

Kita sebagai wanita yang mementingkan kecantikan dan kesihatan kulit, mestilah inginkan kulit yang sihat tak kira apa musim cuaca sekalipun.

Kesihatan luar dan dalam badan boleh dijaga dan dibantu supaya kelihatan sihat dan bertenaga.

set kecantikan kulit shaklee wajah
Koleksi tudung butik muslimah yang mengikut arus moden cantik dan bergaya. Selesa, dan sangat berpatutan harganya
Mazni yakin sangat, kulit kita mesti kering dengan cuaca panas dan kering sekarang ni.

Bagaimana cara nak kulit kelihatan sihat secara berterusan?

Jawapannya ialah dengan bantuan Set Kecantikan Kulit Shaklee yg diambil secara consistent dan berterusan selagi badan masih memerlukannya.

set kecantikan kulit muka shaklee

Kenapa pilih Set Kecantikan Kulit Shaklee?

Bagi yang tidak tahu, Set Kecantikan Kulit Shaklee adalah set mampu milik. Sesuai untuk bajet anda. Dan harganya MURAH malah TAHAN LAMA.

Terutama bagi yang baru nak cuba, boleh mula dengan set kecantikan asas shaklee

Produk yang terkandung dalam Set Kecantikan Kulit Shaklee ialah:

pengalaman menggunakan set kecantikan kulit muka shaklee
1. Sustained Release Vita-C 180biji
2. B-Complex (asik folik) 120 biji
3. Vita-E Complex 120biji

Tahan lama ni kawan kawan. Bukan saja kulit jadi sihat, malah badan kita lebih cergas dan jarang demam.

Inilah kebaikan dan kelebihan set kecantikan shaklee. Bukan saja kulit dan badan kita cantik, rekod kedatangan di tempat kerja pun cantik.

Jarang dah MC. Bos pun terkejut.

Sustained Release Vita-C 180 biji

produk shaklee untuk kecantikan kulit
Tahan 6 bulan. Memang berbaloi
  • Membantu dalam menyalurkan vitamin C berterusan.
  • Bertindak sebagai antioksidan pencegah kanser.
  • Mencerahkan kulit.
  • Meningkatkan dan merangsang hasilan kolagen kulit agar kelihatan kenyal serta halus.
  • Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.
B-Complex (asik folik) 120 biji

bcomplex shaklee manfaat dalam set kecantikan muka shaklee
Bcomplex Shaklee ada 120 biji. Insyaallah tahan 4bulan
  • Bantu pengeluaran antibodi badan
  • Bantu bina protein dalam tubuh
  • Bantu mengawal tekanan
  • Bantu elak pigmentasi pada kulit
  • Bantu kelembapan kulit
  • Bantu bebaskan tenaga dalam makanan yang dimakan
  • Melambatkan proses penuaan
  • Membantu mengurangkan jerawat
  • Vitamin B12 membantu dalam pembentukan sel-sel darah merah* dan hormon

Vita-E Complex 120 biji
vitamin e complex shaklee fungsi set cantik shaklee
Masker ESP bertambah bagus kalau dicampurkan dengan vitamin e complex shaklee . Hasilnya lebih memuaskan
  • Kulit kelihatan segar dan nampak muda
  • Kulit dilindungi dari sinaran ultra ungu
  • Kulit kelihatan lembap
  • Melindungi sel dari kerosakan akibat radikal bebas.

Bagi sahabat yang musykil tentang ESP Shaklee boleh baca kelebihan nya disini.
Sustained Release Vita-C, B-Complex (asik folik) dan Vita-E Complex yang terdapat dlm Set Kecantikan Kulit Shaklee memberikan zat-zat dan nutrien yang diperlukan oleh tubuh untuk bina kulit yang sihat.

Manfaat Set Kecantikan Kulit Shaklee ialah produk ini diperbuat daripada bahan semulajadi iaitu tidak mengandungi bahan kimia. Sesuai dan selamat untuk digunakan.

Kurus dan cantik menawan dengan fesyen tudung terkini
Kecantikan wanita muslimah bertudung kekal suci terpelihara dengan fesyen patuh syariah
Pastikan anda tahu cara makan setiap set dengan betul untuk nampak kesan yang baik.

Tak kira produk kecantikan kulit mana pun kita makan, samada set kurus shaklee atau set bersalin.. Mesti tahu cara makan yang betul

Tips makan Set Kecantikan Kulit Shaklee ialah dengan pengambilan air putih atau suam minimum 3 liter sehari. 

Sangat sangat penting ya. Lebih-lebih lagi air sangatlah perlu dengan cuaca yang extra panas sekarang ini.

tips dan manfaat menggunakan set muka cantik shaklee

Disamping:
  • Ini sebab pengambilan vitamin dapat memekatkan darah kita.
  • Air sangat penting untuk melancarkan peredaran darah dalam badan kita.
  • Kalau kurang minum air, jantung kena pam darah pekat dengan lebih kuat. Badan jadi penat.

Kulit akan nampak lebih sihat dan segar dengan pengambilan Set Kecantikan Muka Shaklee. Bila kita mengambil vitamin yang sesuai, maka badan pun turut sama akan kelihatan sihat.

Harga Set Kecantikan Shaklee ialah:

1. Sustained Release Vita-C 180 biji, RP RM92.50
2. B-Complex (asik folik) 120 biji, RP RM53.75
3. Vita-E Complex 120 biji, RP RM149.00

Jumlah Harga Runcit Set Kecantikan Kulit Shaklee ialah RP RM295.25

Postage RM10
**RP = Retail Price

Jika anda berminat dan masih rasa harga Set Kecantikan Kulit Shaklee mahal , Jom jadi ahli Shaklee 

Macam mana tu?  Betul.. Jadi ahli. Harga ahli dan banyak kelebihan yang diterima memang terbaik

Sebelum Mazni tamatkan perkongsian ni, nak cerita sikit.. Apa yang dikongsi ni adalah untuk set kecantikan dalaman Shaklee ya.

Maksudnya, kita nak perbaiki kulit dari dalam. Dan Shaklee juga ada set penjagaan kulit yang bagus untuk kegunaan luaran.


Kalau kawan kawan berminat.. dan teringin nak kulit yang sihat dan cantik dari luar dan dalam, tapi masih belum yakin..

Mari cuba set asas nutriwhite shaklee yang harga produknya sangat berpatutan, nak kata murah pun patut.

Jika anda berminat dengan product Shaklee atau ada pertanyaan, boleh pm atau sms

Mazni Azmi
Id Shaklee: 963860
Whatsapp / SMS : 019 2653791
email: Mazniazmi@gmail.com

Boleh hubungi Mazni melalui Sms dan Email. 

Akhir sekali, terima kasih sekali lagi kepada kerana singgah ke mari untuk set shaklee untuk kulit.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.