SET SHAKLEE UNTUK SAKIT SENDI | BOLEH BAWAK MAK JUMPA SAUDARA-MARA?

SET SHAKLEE UNTUK SAKIT SENDI | BOLEH BAWAK MAK JUMPA SAUDARA-MARA?

Assalamualaikum semua sahabat
Semoga sentiasa sihat dan ceria bersama keluarga yang tersayang

 Terima kasih pada cikgu Mazni Azmi atas peluang untuk berkongsi dengan sahabat semua. Hari ini saya nak kongsi tentang  SET SHAKLEE UNTUK SAKIT SENDI


SET SAKIT SENDI UNTUK IBU BAPA
Emak dengan arwah ayah masa muda

"Assalamualaikum..Imaan...minggu depan ada hal tak..."suatu malam dalam telefon.

"Rasanya free mak, kenapa mak tanya"


"Kalau macam tu boleh bawak mak pergi kenduri kat Muar, rumah makcik Ani, lepas tu bawak mak ke rumah makcik Enon kat Ampang, mak nak tidur sana, lama tak jumpa adik mak tu"


"Hmm..boleh jugak..nanti iman ambik mak kat kg tidur sini dulu ye..."

(kg kat perak...saya tinggal kat selangor...)
Dalam hati...boleh ke mak ni nak jalan jauh-jauh. umur dah lebih 70 tahun.

"Mak boleh ke jalan jauh-jauh ni, duduk lama-lama dalam kereta"


"Boleh la, hari tu kamu bagi vitamin tu emak makan rasa sihat je badan emak ni,

tak rasa letih...lutut mak ni pun tak sakit dengan sengal-sengal..hilang terus"

"Alhamdulillah! ..baguslah mak kalau macam tu (baru ingat 2 bulan lepas belikan mak

OmegaGuard, Ostematrix dengan Advance Joint Health Tablet iaitu SET SHAKLEE UNTUK SAKIT SENDI)

Gembira rasanya bila mak nak datang rumah, jalan-jalan ke rumah adik beradik dia. bukan senang dia nak tinggalkan rumah kat kampung, ada je alasannya.Peninglah, penatlah, sakit pinggang...lutut..kesian bila dengar mak cakap macam tu.


Alhamdulillah, sejak 2 bulan amalkan SET SAKIT SENDI SHAKLEE ni...mak dah boleh naik kereta lama-lama, jalan pun tak berdengkot-dengkot lagi...dah tak nampak mak urut-urut kaki dia...


Kawan-kawan nak tahu apa sebenarnya SET KESIHATAN SENDI SHAKLEE ni. Ha, sini saya kongsikan semoga kita semua dapat kebaikan bersama.



SET SAKIT SENDI TERHEBAT


ADVANCED JOINT HEALTH TABLET

Cara semula jadi membantu anda kekal bergerak bebas.
Ia mengandungi ekstrak unik Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan.

Campuran formula saintifik ini juga mengandungi ekstrak jagung yang membekalkan satu sumber glukosamina yang pekat yang dapat akan memanfaatkan kesihatan sendi seperti berikut
  • Menyokong keselesaan sendi
  • Membantu mengekalkan tulang rawan
  • Memelihara tisu penyambung yang sihat

OMEGAGUARD

Omegaguard membekalkan asid lemak omega-3 yang berpotensi ultratulen dengan spektrum penuh bergred farmaseutikal. Ia terhasil dari Minyak ikan terbaik dunia

Omegaguard mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain-lain lagi.
EPA menyihatkan jantung dan sendi anda manakala DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi-fungsi otak. Satu hidangan omegaguard menyediakan 990mg asid lemak omega-3.
Ultratulen dan Bergred Farmaseutikal
Omegaguard dihasilkan melalui satu proses penyulingan proprietari tiga molekul yang memekatkan asid lemak omega-3 yang bermanfaat dan semulajadi sementara menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang terdapat dikebanyakan jenis ikan.

Omegaguard sangat bagus untuk kurus dan ibu menyusu. Ibu berpantang yang menyusukan anak dengan susu ibu memang bagus makan omegaguard

Kandungan DHA dalamnya sangat bagus untuk perkembangan otak anak yang disusui.

Sebab ia ada dalam set kurus shaklee untuk ibu menyusu

Jika kita mempunyai masalah kolesterol yang tinggi.. Maklumlah musim kenduri kendara..

Makanan berminyak berlemak memang budaya orang melayu.

Nasi lemak, nasi minyak, rendang dan sebagainya. Menambahkan kandungan kolesterol dalam darah. Apa lagi bila ibu bapa yang berusia makan.

Kemungkinan diserang angin ahmar lebih tinggi. Omegaguard bersama phytocol st shaklee membantu merendahkan kolesterol jahat dengan sihat.

Inilah dia set kolesterol shaklee

OSTEMATRIX 

Komprehensif, terbukti secara klinikal dan mudah ditelan. 
Anda bukan sekadar memerlukan kalsium untuk membina tulang yang kuat. Ostematrix menyediakan satu matrix unik nutrien kritikal termasuk kalsium,vitamin D,Magnesium dan banyak lagi untuk membina dan mengekalkan tulang yang kuat.
  • Membina tulang dan gigi yang kuat
  • Membantu mengekalkan tekanan darah yang normal
  • Membantu pengecutan otot dan pelancaran saraf
  • Membantu mengurangkan simptom-simptom senggugut seperti perut kembung, kekejangan, retensi air, mudah meradang dan kemurungan
Ostematrix ni pulak membekalkan
  • 1,000mg (100% pengambilan harian) unsur kalsium daripada sumber-sumber yang mempunyai tahap kepekatan yang tinggi dan mudah diserap dari alam semulajadi.
  • 400mg (100% pengambilan harian) magnesium untuk membantu menggabungkan kalsium kedalam tulang serta menguatkannya.
  • 400IU (100% pengambilan harian) vitamin D untuk merangsang penyerapan kalsium
Hanya 4 kaplet sehari, kalau nak hasil lebih baik ambil 2 biji kaplet dua kali sehari..
Pastikan selepas makan ye.

Kawan-kawan inilah SET SHAKLEE UNTUK SAKIT SENDI  yang saya hadiahkan untuk emak 2 bulan lepas, Alhamdulillah...betul-betul memberi kesan yang baik.


2 minggu emak dekat selangor, 2 malam emak tidur dirumah saya... kemudian bergilir-gilir rumah adik beradik yang lain dan rumah pakcik dengan makcik, seronoknya tak dapat dibayangkan...tengok emak sihat cergas...Banyak yang dapat kami bualkan...


Emak pun suka sangat dapat jumpa orang-orang yang dia sayang dan rindu. Yelah dalam usia macam ni, Dapat nikmat kesihatan amat bermakna sekali. disamping tu dapat beribadah dengan lebih baik...

Ya Allah bersyukur kepada Mu....Telah mengurniakan kesihatan kepada emak dan memberi peluang kepada hambamu ini untuk berbakti...Semoga kebaikan untuk kami didunia dan akhirat...Aamiin
Ha, kawan-kawan...rasanya berbaloi tak SET HAKLEE UNTUK SAKIT SENDI ni...kalau kawan-kawan dapat rasa pengalaman saya tadi, pasti 5 bintang kawan-kawan berikan ...Betul tak!!


SET SAKIT SENDI HARGA HEBAT
Harga Set Shaklee untuk Sakit Sendi
Tengok harganya, berbaloi sangat untuk dihadiahkan kepada orang-orang yang kita sayang, boleh digunakan sehingga 2-3 bulan.

Dan yang paling penting, keceriaan dan kesihatan keluarga kita menjadi keutamaan.


Baiklah Semoga perkongsian kali ini memberi manfaat dan kebaikan kepada kawan-kawan semua.
Terima kasih juga kepada cikgu saya yang baik hati, Cikgu Mazni Azmi yang sudi memberikan ruang untuk saya berkongsi Artikel dalam blog beliau yang hebat ini...Semoga cikgu kaya dan berjaya didunia dan akhirat..Aamiin
Tunggu Dulu. Anda mesti inginkan Vitamin-vitamin lain yang hebat dan terbaik dari shaklee kan. Nak tahu lebih lanjut atau ingin mendapatkannya anda cuma ikuti langkah dibawah

Call/Whatsapp : 0105475859
ID Shaklee : 1085851
Email : lenmayaphoto@gmail.com
FB : Mohd Najip Zulkarnain Ahmad

* Atau anda boleh pergi kemana-mana cawangan Shaklee dan gunakan ID Shaklee saya untuk membeli produk Shaklee, tiada masaalah, boleh je. Janji kawan-kawan bahagia.
Untuk dapatkan alamat cawangan Shaklee berhampiran anda boleh login laman web ini : 
Terima kasih kerana singgah ke Blog ini. Terima kasih juga kerana baca sampai habis. Boleh komen diruangan dibawah. Datang lagi ya untuk melihat lebih banyak lagi perkongsian ilmu dan SHARE info di Blog ini supaya dapat membantu lebih ramai lagi.
Ops nanti dulu!!!
Sebelum tu saya nak kongsikan sesuatu, Bagaimana caranya anda boleh menjadi BOSS.
Download E-Book ni,

set sendi dan tulang shaklee terhebat
Sorry Boss!!! Saya terpaksa berhenti kerja
Saya berikan kepada anda secara percuma. Jangan risau tiada charge tersembunyi..hehe, ok selamat membaca dan berjaya
Jadi apa pendapat anda tentang SET SHAKLEE UNTUK SAKIT SENDI? Saya sangat berminat dengan perkongsian anda semua. Kongsikan diruangan komen dibawah ya. Terima kasih