SET SHAKLEE UNTUK SUAMI LETIH BEKERJA CADANGAN PENGEDAR SAH

SET SHAKLEE  UNTUK SUAMI LETIH BEKERJA CADANGAN PENGEDAR SAH

Assalammualaikum....

Ai....apa kabar akak-akak? Sekali lagi Shern ucapkan terima kasih kepada mentor saya Kak Mazni kerana memberi ruang untuk Sherin berkongsi dengan kawan kawan semua.

Kongsi tentang apa tu? Sherin nak kongsi tentang Set Shaklee Untuk Suami Letih Bekerja.


set shaklee untuk suami letih bekerja

Sekarang ini cuaca panas sangat, kalau keluar dari pejabat@rumah macam nak terkoyak dan terbakar kulit ini. Jadi kita kurang-kurangkan lah aktiviti kat luar tu. Paling penting banyakkan minum air masak.

Kali ini Sherin nak kongsi sikit manfaat vitamin untuk suami-suami yang letih bekerja. Biasanya kita selalu dengar dan baca vitamin untuk kaum hawa je. 

Suami-suami zaman sekarang tersangat lah sibuk bekerja, kadang-kadang terlupa fikir pasal kesihatan sendiri. 

Kesihatan sangat lah penting bagi lelaki, sebab mereka lah yang bertungkus lumus dan bekerja keras untuk mencari rezeki untuk isteri & anak-anak.Kalau balik rumah je nampak letih, jadi nak main-main dengan anak-anak pun tiada mood.

Kalau badan kita selalu letih.... kesihatan pun akan terjejas. Kesihatan kalau tidak dijaga penyakit akan datang dan boleh menyebabkan tekanan.
set suami isteri shaklee


Lelaki tidak terkecuali dalam menghadapi pelbagai masalah kesihatan seperti penyakit jantung, kencing manis, obesiti, strok dan banyak lagi. 

Ada yang para suami-suami ini, kalau letih bekerja je, mesti merokok diaorang kata nak bagi 're-fresh'. Emmm...macammane lah rupanya isi-isi di dalam tubuh badan ye? Hitam legap...eee...takut kalau dibayangkan.

Ada di antara mereka yang mengalami perubahan hormon pada seawak usia 30an yang mengudang masalah kesihatan seperti :
- Mati Pucuk
- Pembesaran prostat
- Kelesuan
- Kurang tenaga dan stamina
- Tekanan



~ Suami@ayah saya kuat sangat kerja, ada ke vitamin untuk bagi tenaga kembali?

~ Bagus sangat ke Set Kesihatan Lelaki Shaklee ini, apa kelebihannya?

~ Berapa harga Set Kesihatan Lelaki Shaklee ini?

~ Susahnya nak dapat vitamin untuk lelaki, kat mana boleh dapat ye?

Jom kita kasi pecahkan soalan -soalan diatas.......

Set Suami Isteri Shaklee

Ya, memang ada vitamin Shaklee  untuk kaum-kaum bapa, suami yang kuat bekeja@letih bekerja...

Jadi isteri-isteri dan anak-anak jangan lah risau mengenai kesihatan mereka ini. 

Dengan pengambilan Set Kesihatan Lelaki daripada Shaklee ini dengan cara yang betul insya Allah kesihatan mereka akan terjaga dan  terkawal.

Dalam Set Kesihatan Lelaki Shaklee ini mempunyai 3 produk. Setiap produk ini mempunyai kehebatan dan kebaikan masing-masing. Kalau betul cara pengambilan dan mengamalkan hidup yang sihat, insya Allah segala kelesuan dan keletihan dapat diatasi.

set kesuburan lelaki shaklee


KEBAIKAN & KELEBIHAN SET KESIHATAN LELAKI.....



OMEGA GUARD
- Mengandungi rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega 3 semulajadi iaitu EPA, DHA dan lain-lain.
- Membantu dalam mengurangkan risiko penyakit jantung.
- Memelihara kesihatan otak, penglihatan serta fungsi-fungsi sendi.

set suami shaklee macam mana
Penyakit jantung antara pembunuh no 1 kaum lelaki
Rawan tulang yang haus kerana banyak menggunakan tulang 4 kerat


ZINC COMPLEX
- Membantu meningkatkan kualiti sperma.
- Membantu dalam mengoptimumkan fungsi kelenjar prostat.
- Membantu dalam mengurangkan potensi mendapat kanser prostat atau pembesaran prostat.
- Meningkatkan paras testosteron untuk kehidupan seksual yang baik.
- Mencegah masalah mati pucuk.
- Mengelakkan masalah keguguran rambut.
set kesuburan lelaki shaklee kelebihan set shaklee untuk suami letih bekerja

VITAMIN E
- Mengekalkan kesihatan saraf dan otot serta menguatkan dinding kapilari.
- Memelihara kesihatan prostat.
- Meningkatkan pengeluran air mani pada sesetengah lelaki.
- Sebagai Vitamin Cinta kerana ia boleh membantu dalam perhubungan suami isteri.


 Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan set ini daripada Sherin. Rugi tau tak ambil, ia sangat awesome...Ramai yang telah mencuba...Hasilnya sangat positif dan menjadikan suami/bapa seorang yang cergas,cerdas serta berkualiti.

Apa kata isteri...anak-anak...akak-akak hadiah kan Set Kesihatan Lelaki ini pada suami,ayah,adik lelaki,atuk, pakcik @ kawan-kawan. Mesti diaorang rasa bangga dengan akak-akak sebab ambil berat kesihatan mereka.

Tak rugi pun kita melaburkan wang untuk kepentingan kesihatan orang yang tersayang.
Ingatlah kesihatan tidak dapat dijual beli dimana-mana, jadi jaga dan kawalah kesihatan dari sekarang.


Tak susah pun nak dapat Set Kesihatan Lelaki. Mari sini Sherin tunjuk kan cara untuk mendapatkan set ini dengan mudah.
set kesihatan lelaki shaklee

1. Daftar ahli dengan Sherin, dengan sekelip mata saja akak-akak akan menikmati diskaun yang hebat. Selain itu, akak-akak boleh lah menambahkan pendapatan dalam Shaklee ini, disamping membantu orang ramai terutamanya dalam kesihatan. Manfaat bukan?


Akak-akak boleh je Call/SMS/Whatsupp Sherin 017-2659217 @ PM je kat FB sherinzamizah  untuk sebarang peryanyaan


Senangkan nak dapatkan Set Kesihatan Lelaki Shaklee ini, Jangan tunggu lama-lama tau nak fikir untuk dapatkan set ini. 
Kesihatan amat penting untuk menjamin keluarga yang bahagia,cergas,cerdas dan berkualiti.

Akhir sekali, Sherin nak ucapkan terima kasih banyak kepada My Sifu Mazni Azmi, memberi ruang untuk menulis artikel ini. Terima kasih banyak-banyak.

*Produk ini bukan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit

Wassalam...Jumpa Lagi ye....