Kitab Rahsia Trafik Blog Pasti Naik Mendadak Dan Sales Meletup

Kitab Rahsia Trafik Blog Pasti Naik Mendadak Dan Sales Meletup


Assalamu'alaikum Wrmbth, apa khabar semua. Selamat pagi. Hari ini hari selasa.. Masih ada monday blues lagi ke? 


kitab teknik seo merah jambu

Jom buatkan diri kita positif, programkan minda untuk kejayaan. Macam mana nak buat tu? Dengan tambah nilai orang sekeliling kita.

Selesaikan masalah kawan kawan kita. Selesaikan masalah sendiri.

Dan pagi ini, kami akan bantu anda selesaikan masalah marketing. Kita semua buat Shaklee kan?

Pagi ini, saya akan dedahkan rahsia macam mana blog kami boleh menjana jualan PULUHAN RIBU ringgit sebulan.

Dan yang bestnya.. Semasa kami tidur pun masih bekerja keras melakukan kerjanya.

Sebab apa? Boleh tak kawan kawan bercakap dengan 6,000 orang sehari. Tak boleh kan.

Kecualilah anda orang ni.


kitab teknik seo merah jambu

Dr Azizan ni kalau anda cari diinternet.. Ada orang akan kutuk beliau menipu. Scam. Biarlah apa orang kata. Dia tetap berjaya.

kitab teknik seo merah jambu
Kasihan Dr Azizan, Niat baiknya disalah erti
Tapi biarlah apa orang kata. Kita fikir yang positif saja. Minda kita tak de masa untuk perkara negatif. Membazir.

Ok, balik pada isu utama. Mampukah anda berjumpa dengan 6,000 orang sehari dan bercakap pada mereka tentang produk anda?

Cuba bayangkan.. Kalau setiap seorang memakan masa seminit.. 6,000 orang mengambil masa 6,000 minit.

Bersamaan 100 jam. Bersamaan 4 hari. Sekali lagi. Kalau anda Dr Azizan lainlah kan. Hehe


kitab teknik seo merah jambu
6,000 orang dalam sehari. Boleh jika anda Dr Azizan.
Malangnya, kita memang belum mampu. Nak cakap depan 100 orang pun ramai yang menggigil lututnya. 



Dan kamilah orang itu. Memang menggigil.



Insyaallah satu masa nanti akan pecahkan tembok tersebut. Pasti akan berhadapan dengan ketakutan.



Mahukah anda untuk berinteraksi dengan 6,000 orang yang BERMINAT dengan apa yang anda katakan.. 

Lebih MENAKJUBKAN.. Anda buat hari hari, sedar tak sedar dah hampir 1,000,000 orang dengar apa yang anda sampaikan

Tanpa perlu berdiri dihadapan mereka? Ada ke cara tu? Ada.. 
kitab teknik seo merah jambu

Ini statistik blog kami, insyaallah bulan depan Jun 2014 cukuplah 1,000,000 artikel dibaca. Syukur tau.. 

Sebelum ni pasang impian je nak dapat blog yang JUTAWAN pembacanya. 

Dan kami mulakan dengan MENULIS diatas kertas. 

IF YOU KNOW WHY, THE HOW WILL COMES LATER

Betul, tak perlu berdiri depan 6,000 orang pun masih ada cara kan. Cuba bayangkan kita ada 2 blog macam ni.

Wow.. 3 blog? Wow.. 18,000 artikel sehari.

Walaupun nampak sukar, ia sebenarnya mudah. Dan lebih mudah dengan adanya Mentor dan ilmu.

Sebenarnya tujuan artikel ini ditulis hari ini, kerana rasa bersalah. Kami terhutang budi pada Cikgu Maria Firdaus.

Mereka dah banyak tolong kami masa awal awal dulu. Memang masa mulakan bisnes Shaklee ni banyak dugaannya.

Cikgu ada undang kami untuk kongsi tentang Blogging dengan berkesan. Mungkin sudah takdirnya, Mazni baru bersalin. Jadi kami suami isteri memang tak boleh pergi.


kitab teknik seo merah jambu
Ruginya siapa yang tak pergi tu. Kami yang nak pergi tapi tak dapat. Anda yang ada masa rebut peluang ni
kitab teknik seo merah jambu
Cari ilmu, betul. Sangat berbaloi. Duit akan habis. Ilmu takkan habis.
Jadi macam mana nak dapatkan ilmu untuk blog yang mantap sampai kita tersentap dengan hasilnya.

Belajar ilmu SEO. Search Engine Optimization. Ilmu pasti menang tak terkalah dengan izin Allah untuk mendapat pelanggan 100% anda tak kenal.

Ilmu ni mahal tu, Kalau ada orang nak belajar dengan pakar satu kelas RM4,000. Itu yang murah tau.

Sejujurnya.. Saya dah keluar RM10,000 untuk ilmu ni. Belum campur masa dan tenaga untuk eksperimen. Apa buktinya ilmu ni terbaik.

Cuba taip di google.. Set Bersalin Shaklee


kitab rahsia seo merah jambu
Blog kami no 1 dan 2 di muka pertama google

Dengan ilmu ni, iklan free 24 jam sepanjang hari. Hari hari. Amacam.. Kalau biasanya nak dapat tempat no 1 pun susah. Blog ni dapat no 1 dan 2 serentak.

Ok.. Cuba cari pula Set Kesuburan Shaklee di google

kitab teknik seo merah jambu

No 1 dan 2 lagi. Dan banyak lagi contoh. Jadi macam mana? Dah cukup bukti? 

Persoalannya.. Kami dah keluar RM10,000 untuk belajar ilmu ni. Takkan anda nak keluar amaun yang sama kan.

Tak semua orang mampu. Kalau ada yang mampu pun belum tentu akan pergi. Dan kalau ada yang pergi pun bukan semua akan buat dan tulis blog.

Tapi alhamdulillah, ada alternatif lain. Terbukti berkesan. Dan hasilnya pun TERBAIK. Hari hari cari ilmu baru.

Dan akhirnya ketemu kitab terbaik untuk orang BUTA SEO. Bahasa yang digunakan sangat simple. Sangat mudah difahami.

Bahasa orang biasa biasa. Mak cik umur 40 tahun yang baca ni pun dapat manfaat.

Inilah Buku paling senang difahami untuk genre ni. Paling murah pula tu. Masyaallah. Kalau saya tahu dulu tak perlu belanja RM10,000.
KLIK GAMBAR NI. SEBELUM TERLAMBAT
kitab teknik seo merah jambu
KLIK GAMBAR NI UNTUK DOWNLOAD



Semua ada dalam buku ni. Tapi tak pelah, itu rezeki kami suami isteri. Bayar mahal.

Sebelum ni banyak kelas yang kami beli dan pergi. Ada yang bagus. Sangat banyak yang indah khabar dari rupa.

Kitab SEO Merah Jambu ni memang bagus. Memang terbaik. Jalan pintas untuk menang di google. 

Siapa nak Whatsapp menderu deru dengan PM tanpa henti. Bukan untuk Shaklee saja. Bisnes apa pun. TOLONG baca buku ni.

Saya jamin. Ini buku paling berbaloi. Tuan Arham.. Cikgu Firdaus dan kawan kawan semua. Baca buku ni ya.

Apa saya dapat kalau anda download buku ni.

Saham akhirat. Dan menyedari taraf hidup makin tinggi. Makin ramai yang tersepit. 

Ini sedikit sumbangan. Baca dan amalkan. Blog anda pasti meletup. Memang murah sangat kitab ni.

Kenapa WAJIB buat sekarang? Dunia ni milik orang yang pantas dan bersungguh sunguh.



kitab teknik seo merah jambu
KLIK GAMBAR NI UNTUK DOWNLOAD
Beri yang terbaik untuk masa depan anda. Baca dan amalkan buku ni. Anda tak perlu belanjakan RM10,000 ringgit macam kami.