Set Kurus Dan Cantik Shaklee Paling Berkesan


Set Kurus Dan Cantik Shaklee

Assalamu'alaikum Wrmbth, Terima kasih kerana melawat blog ini. Kak Zura ingin berkongsi tentang set kurus dan cantik shaklee untuk entri kali ini.


set kurus dan cantik shaklee berkesan terbaik
Kurus cantik dan sopan. Bertudung litup menutup aurat. Sama samalah kita menjaga penampilan. Insyaallah berkat
Bukan mudah nak jaga kecantikan kulit sekrianya tak dibuat dari awal. Bila jerawat dah penuh, dan parut jeragat sudah kelihatan, memang penampilan akan kurang.

Selalunya jerawat banyak ni disebabkan oleh resdung. Radang rongga hidung yang buatkan timbulnya jerawat batu.

Kemudian, Kak Zu yakin ramai ada masalah ni. Masalah berat badan berlebihan.

Mana taknya, Malaysia adalah negara paling obes dan gemuk di asia tenggara.

Buat adik adik yang masih muda, tahniah sebab ambil berat dari awal. Makan supplemen dari muda


Buat kita yang dah dewasa ni, masih ada sinar harapan. Hehe. Alhamdulillah, set kurus dan cantik shaklee dah bantu ramai rakyat Malaysia menikmati hidup lebih sihat

Dan tidak lagi gemuk

Ok.

Kebaikan Dan Manfaat Set Kurus Dan Cantik Shaklee

Kak Zura nak kongsi dengan sahabt semua fungsi Produk Shaklee untuk kurus dan cantik adalah seperti berikut.


1. Lecithin Shaklee
set kurus dan cantik shaklee

Lecithin Shaklee membantu memecahkan lemak dari makanan kepada butiran kecil.

Sangat bagus untuk kesihatan saraf.

Membantu penghadaman lemak dalam badan. Lecithin juga bahan mentah untuk menghasilkan hempedu

Menguatkan minda dan merendahkan risiko skizofrenia atau nyanyuk.

Lecithin Shaklee dibuat dari sumber kacang soya dan baik untuk kecantikan kulit

 Set kurus shaklee asas memang sinonim dengan lecithin kerana harganya yang berpatutan. RM52 untuk 180 biji

2. Alfafa Complex Shaklee
harga set kurus dan cantik shaklee

Alfafa Complex menyambung tugas lecithin untuk menyingkirkan toksin dan membersihkan dinding usus.

Kak Zura makan Alfafa untuk tambahkan susu ibu. Ya, ia berfungsi sebagi penggalak susu.

Alfafa juga bagus untuk kesihatan wanita. Pengambilan yang betul membantu masalah keputihan dan senggugut.

Akak juga sarankan suami isteri makan alfafa untuk kesejahteraan hidup rumah tangga. Menghangatkan hubungan suami isteri

Apa kesan makan alfafa pada kecantikan? Apabila badan banyak toksin, penyerapan zat dari makanan kurang.

Serat dari alfafa membersihkan usus dan memudahkan penyerapan khasiat. Apabila zat dan nutrien diperlukan tubuh cukup.. 

Segala galanya akan lebih sihat. Minumlah air dengan banyak sehari.

Akak sarankan sebanyak 3 liter sehari. Toksin yang ingin disingkir tubuh memerlukan air yang banyak sebagai agen penyingkiran.

Kalau air tak cukup, itu yang naik jerawat. 

Inilah fungsi alfafa dalam set kurus dan cantik shaklee.

3. Energizing Soy Protein ESP Shaklee
set kurus shaklee esp

Siapa nak kenyang lama angkat tangan? Akak selalu makan ESP untuk sarapan. 

Bukan tinggal terus sarapan, tapi minum esp bersama sarapan. Hasilnya, jumlah makanan yang diambil tak banyak

Dan Kak Zura kenyang lebih lama. Tak pasal pasal berat kena turunkan.

Lagipun ESP ni bagus untuk kulit cantik. Kalau ada luka luka tu cepat sembuh.

Kurus dan cantik serentak. Siapa tak nak kan? 

Psstt.. ESP Shaklee elok buat masker tau. Campur dengan yogurt je dan sapu di muka.

4. Vitamin E Complex Shaklee
set cantik dan kurus shaklee
 Vitamin awet muda. Vitamin cinta. Itulah dia gelaran vitamin E.

Orang belum kahwin boleh makan. Yang dah kahwen lagilah elok makan.

Kak Zura galakkan makan dari muda sebab vitamin e ni anti oksida yang bagus. Mengelakkan kanser.

Pernah kan dengar dari saudara mara.. Orang muda muda zaman sekarang dah sakit barah payudara. Kanser rahim dan kanser serviks.

Kalau yang baru kahwin, anak kecil kecil lagi kan ke haru tu. Kos nak ambil takaful bukan murah.

Lebih lebih lagi untuk rawatan kanser.

Sejak makan vitamin e ni suami akak selalu puji. Kulit dah semakin cantik, bersinar dari dalam.

Akak tengok cermin nak pastikan, abang akak ni bergurau ke ikhlas memuji ni. Hihi

Tak naklah syok sendiri kan.

Betullah, kawan kawan akak pun perasan perubahan. Maklumlah dulu akak ada penyakit kulit.


set kecantikan kulit dan kurus shaklee
Awet muda dan terpelihara. Indahnya akhlak muslimah. Menawan hati suami dengan penampilan sopan   

Ekzema. Sejak amalkan produk Shaklee ekzema pun dah hilang. Kulit pun dah cantik

Maklumlah kan, makanan sekarang banyak pewarna, pengawet. Sebagai ibu risau sangat hati ni.

Sebagai isteri lagilah hati ni risau, kesihatan cik abang akak. 

Sekarang ni suami Kak Zura pun makan Shaklee. Alhamdulillah makin sihat.

Cara makan set kurus lengkap shaklee akan berikan hasil terbaik. 

Kalau nak kongsi makan pun apa salahnya kan. Siapa lagi nak jaga suami sendiri kalau bukan isteri.

5. Herblax Shaklee

Akhir sekali, Herblax. Last but not least.

Inilah kawan baik Kak Zura. Memudahkan urusan ke tandas. Dan semestinya badan bersih dari toksin.

Jangan main main dengan toksin ni. 

Jika dibiarkan boleh jadi penyakit. Sakit gout dan kanser tu salah satu puncanya dari toksin yang terkumpul dalam badan.

Lepas toksin banyak, makan ubat apa pun susah nak berkesan. Sebab usus tak bersih.

Jadi jagalah kesihatan usus ya.

Fungsi Herblax dalam set kurus dan cantik shaklee ialah berganting bahu dengan alfafa untuk membersihkan badan.

Jika sahabat semua mempunyai sebarang soalan mengenai set kurus dan cantik shaklee .. Boleh hubungi Kak Zu melalui


Call / Whatsupp: 
Email: zurainialiman@gmail.com

FB: Zuraini Aliman bagi sebarang pertanyaan lanjut.


@ boleh pergi sendiri ke Cawangan Shaklee berdekatan dan order produk menggunakan id Kak Zura :

ID Shaklee: 1083085


*Setelah produk sampai Kak Zura akan guide tatacara pengambilan
  set ini.
* sila hubungi Kak Zura OK untuk membeli set kurus shaklee ini boleh SMS dan hubungi Kak Zura: