Maznee Azmi . Pengedar Shaklee pilihan hati. Yakin . Mesra . Berpengalaman

Set Kurus Shaklee Paling Berkesan & Memang Terbaik!

Set Kurus Shaklee Yang Paling Berkesan Memang Terbaik!

Assalamualaikum Wrmbth, Maznee nak kongsi cerita. Cerita benar bagaimana set kurus shaklee premium membantu turunkan berat badan dengan sihat.

set kurus shaklee premium berkesan terbaik



Tanpa perlu bersenam sangat pun. Hanya kawal makan dan buat kerja rumah dan bekerja seperti biasa.



Akak seperti ramai wanita berkerjaya diluar sana, dulu sibuk sangat dengan urusan rumah tangga dan kerjaya.



Sibuk sangat jaga semua orang. Jaga suami, anak dan keluarga.



Sampai terlupa jaga orang yang paling penting. 


set kurus premium shaklee
Kadang kadang perlu manjakan diri sendiri. Ganjaran atas usaha keras selama ini


No 1 paling penting dalam hidup. Siapa?



Cuba teka siapa?



Semestinya diri sendiri. Berat badan pun dah naik. Waduh3.


Baju pun banyak dah tak muat.


Cuba bayangkan.. 


Kalaulah aku berterusan macam ni, akhirnya siapa yang susah?

Akhirnya siapa yang rugi? Siapa yang tak sihat?

Bila dah tak sihat siapa yang akan tolong kita?

Sanggup kah kita membebankan orang tersayang yang sedia terbeban?

Bagaimana dengan nasib anak anak kita?

Apa jawapan sahabat semua? Mesti sedang berpusing pusing dalam minda kita. 

Tiada siapa yang patut lebih bertanggungjawab terhadap diri kita melainkan kita sendiri.
cara makan set kurus shaklee premium
Jika bukan sekarang, bila lagi ?
Kalau kita tak sihat, macam mana kita nak jaga orang lain kan. Selepas Maznee tanya soalan soalan ni.

Akhirnya timbul jawapan. 

Aku mesti berubah. Sekarang. Sebelum terlambat

Akhirnya akak mencuba set kurus shaklee premium untuk misi menurunkan berat badan.

Ya Allah, senangnya kurus sebenarnya. Tak lah suah mana pun. Semua perlu ada niat yang betul.

Dan yang penting ada cikgu yang betul. Cikgu yang dah terbukti berkesan. Yang dah banyak bantu orang lain kurus.

set kurus shaklee yang paling berkesan
Makan untuk hidup, bukan hidup untuk makan

Dan yang penting produk tersebut mesti selamat.

Maznee pilih Mazni dan terus daftar jadi ahli.

Apa Ada Dalam Set Kurus Shaklee Premium?

Akak ni jenis cerewet. Kalau buat sesuatu mesti nak hasil terbaik. Inikan pula untuk kebaikan diri sendiri.

Ini ciri ciri produk yang Maznee ambil kira semasa memilih set kurus

1. Halal dan sememang nya halal

Tiada kompromi. Bagus mana pun produk kalau tak halal. Lupakan sajalah.

Setiap yang haram tempatnya neraka. 

2. Produk Selamat Dan Terbukti berkesan.

Mana mungkin produk yang selamat tahan sehingga 50 tahun dipasaran. 

Ini yang buat Maznee yakin dengan Shaklee. 

Produk ni sendiri lagi tua dari akak. Hehe.

3. Berhenti Makan Produk Berat Kekal Ideal

Bukan kah banyak produk kurus diluar sana, bila berhenti makan saja berat pun naik semula.

Bila Maznee baca, produk macam ni selalunya akan menurunkan berat dengan pantas.

Tapi naik pun pantas juga.

jadwal pemakanan set slimming shaklee
Kenapa naik balik berat ni. Tipu.. Aku tak percaya...Sampai hati kau mesin penimbang

Diet yang betul untuk mengurangkan berat mesti secara berkala. Bukan turun mendadak.

Alhamdulillah, set kurus shaklee premium dan semua produk shaklee lulus semua kriteria yang akak letakkan dengan cemerlang.

Mungkin syarat sahabat yang lain tak sama dengan Maznee.

4. Tiada Kesan Jangka Panjang

Produk Shaklee tak mendatangkan kesan mudarat jika diambil berterusan. Memang ada kajian tentang ini.

Bukankah banyak diluar sana, produk tersebut menigkatkan kandungan toksik dalam badan sekiranya diambil berterusan.

Shaklee memberikan jaminan..

Produknya sentiasa selamat dan sentiasa semulajadi


Siapa Yang Memerlukan Set Kurus Shaklee Premium?

Bukan semua orang perlukan set ini. Kalau sahabat semua senasib dengan akak.

Nak turunkan berat 20kg?

Nak hasil yang berterusan?

Mahu badan kekal cergas semasa diet?

Dan.. Susah nak kawal selera makan?

Jika jawapan anda adalah ya. Memang set kurus shaklee premium sesuai untuk anda.

Sebabnya, untuk turunkan berat bagi ibu menyusu tak sama dengan yang ingin turunkan 2 ke 3 kg.

Sama juga dengan orang yang kurus dan cantik. Produknya berbeza

Maznee cadangkan anda makan set kurus shaklee basic saja kalau nak kurangkan berat 2 ke 3 kg ni.


Produk shaklee didalam set ini mempunyai 3 fungsi utama 

Maznee nak kongsikan Set Kurus Shaklee Premium yang akak sendiri pakai

  1. Cinch Shake Mix
  2. Cinch Energy tea
  3. Herblax
  4. Lecithin
  5. Alfalfa Complex
Dan boleh dibahagikan menurut fungsinya

1. Produk Shaklee untuk menurunkan berat badan 

  • Cinch Shake
  • Herblax
  • Lecithin 
  • Alfalfa

2. Produk Shaklee untuk menghalang kulit Yang Londeh

  •  Cinch Shake Mix

3. Produk Untuk kekal bertenaga semasa diet

  • Cinch Energy Tea
  • Alfalfa 
  • Cinch Shake Mix

Fungsi Setiap Produk Dalam Set Kurus Premium Shaklee


Cinch Shake Mix

cara makan set kurus shaklee lengkap
Sedap cinch ni untuk lidah orang diet. 

Maznee suka minum Cinch sebab ada 3 pilihan rasa. Mudah disediakan dan tak perlu campur apa apa lagi.


Bancuh dengan susu atau air suam dan goncang dalam shaker.



Cinch Shake selamat dimakan. Ia dibuat dari sumber kacang soya yang tulen. Tiada pengubah suaian genetik.



Protein Lucein didalamnya memelihara otot penting semasa diet. Sebab tu akak dapat rasa bertenaga.



Otot dikekalkan dan lemak dalam badan yang dibakar menjadi tenaga.



Cinch lambat dihadam dan membuatkan rasa kenyang lebih lama.



Ia mengekalkan paras gula normal dalam darah dan paras gula tidak meningkat mendadak.

Lebih bagus, ianya rendah kalori.

Cinch Energy Tea Mix

set kurus lengkap shaklee cinch teamix

Risau risau risau. Pernah dengarkan teh campur pewarna. Sepatutnya minum teh makin sihat. 


Sebab ada antioksidan dalam teh.



Alhamdulillah sekarang Maznee minum Cinch teamix Shaklee. 



Perbezaan yang akak rasa sangat ketara. Badan rasa semangat, bertenaga. Kurang penat.



Sebabnya ialah teh shaklee ni 


  1. Bertindak sebagai penggalak tenaga semulajadi
  2. Tanpa perisa tiruan, pewarna dan bahan pemanis
  3. Meningkatkan ketahanan badan.


Cinch teamix hasil campuran 3 jenis teh. Memang puas hati.

set kurus asas shaklee

Herb-Lax

set kurus shaklee harga ahli

Siapa ada masalah sembelit angkat tangan? Herblax boleh membantu insyaallah.


Apa yang best dengan herblax ialah


  1. Menggalak tindakan pembersihan dengan merangsang usus untuk membuang najis (detoksifikasi) yang tersekat atu tersimpan lama dalam tubuh. 
  2. Dapat mengempiskan perut 
  3. Membantu masalah sembelit.
Sebelum lupa, Maznee nak pesan yang elok makan herblax masa cuti. Supaya mudah ke tandas.


Gesaan nak membuang tu sangat mendesak. Jadi.. Hari cuti ya.



Kalau perut dah biasa tak pe. Masa mula mula makan tu yang kena waspada sikit.


Lecithin

Lecithin Shaklee

Maznee akan makan lecithin untuk pecahkan lemak dalam badan. 


Lagipun lecithin sangat bagus untuk megawal kolesterol dan membantu memelihara kesihatan saraf.



Ingatan pun bertambah elok, sebab lecithin membantu menguatkan memori.



Bialahkan, bila usia semakin meningkat semakin cepat lupa. Lecithin ada khasiat mengurangkan risiko nyanyuk diusia lanjut.



Banyak lagi fungsi dan kelebihan lecithin


  1. Membantu tubuh menyerap vitamin A,D,E dan K
  2. Melindungi hati, memecahkan lemak dan kolesterol
  3. Mencantikkan kulit dan otot
  4. Memperbaiki alahan
  5. Menghalang kejadian batu karang
  6. Menghalang tekanan darah tinggi
  7. Memperbaiki prostat lelaki 
  8. Meringankan sembelit.

Alfalfa Complex

Alfafa Shaklee

Selepas lecithin memecahkan lemak dalam makanan, Alfafa akan sambung kerja untuk mengangkut lemak kelaur dari badan


Alfafa juga membantu nyahtoksin dari badan.



Kita tak mahu toksin dalam badan sebab penyerapan kurang. Usu kotor.



Bila kita tak sihat makan ubat pun tak berkesan. Jadi sangat penting pproses ni. Semu ni dari serat dalam alfafa. Umpama span membersih dinding usus



Alfafa sangat bagus untuk perempuan, elok untuk keputihan dan senggugut.



Menghilangkan bau badan. Salah satu sebab badan berbau sebab toksin.


Jika sahabat semua mempunyai sebarang soalan mengenai set kurus dan cantik shaklee .. Boleh hubungi Maznee melalui


Call / Whatsupp: 
019-265-3791 Maznee Azmi
ID Shaklee : 963860

* Setelah produk sampai Maznee akan guide tatacara pengambilan set kurus shaklee ini.


* Istimewa untuk pelanggan, hubungi Maznee  untuk cara Makan set kurus premium shaklee yang lebih lengkap, dengan produk