Maznee Azmi . Pengedar Shaklee pilihan hati. Yakin . Mesra . Berpengalaman

Set kurus shaklee cara kuruskan badan yang terbaik!

Set kurus shaklee cara kuruskan badan yang terbaik!

Sepanjang tempoh untuk menurunkan berat badan , Maznee sentiasa bertemankan Set Kurus Shaklee Terbaik yang bukan sahaja membantu mengurangkan berat malahan membantu meningkatkan tahap kesihatan Maznee. 

set kurus shaklee terbaik ibu menyusu diet
Terbaikkkk... Yeyy.. Kami dah kurus.. Sudah bakar itu lemak

Haha...dulu asyik sibuk menimbang sekarang 

Maznee nak share di ruangan ini bagaimana cara Maznee berdiet menggunakan Set Kurus Shaklee Terbaik ni...ok sebelum tu semak dulu checklist Saya Nak Kurus Dan Sihat dibawah.

Checklist Saya Nak Kurus Dan Sihat

1. Berat sekarang : ............ kg (              )
2. Target berat     : ..............kg  (             )
3. Tempuh           : ..............bulan ( ....... )*isi tarikh target
                            : Sebulan : ........... kg turun
4. Senaman         : ...............minit /........ sejam sehari
5. Diet Dairy      :  ............... setiap hari

set slimming shaklee ibu menyusu
Elakkan semua ni...pasti cepat turun berat badan

Untuk berjaya dalam mengurangkan berat badan seseorang itu memerlukan keazaman yang jitu dan disiplin yang tinggi.



Rancang pemakanan harian , apa yang perlu di ambil untuk keperluan badan dan apa yang tidak perlu. Contoh checklist Maznee.....

Checklist Saya Nak Kurus Dan Sihat

1. Berat sekarang :  98 kg ( 10.12.2013)
2. Target berat     :   70 kg ( 28 kg turun)
3. Tempuh           :     8 bulan ( 10.8.2014 )*isi tarikh target
                            : Sebulan : 3/4 kg turun
4. Senaman         : 30 minit / 1 sejam sehari
5. Diet Dairy      :  Menu setiap hari ( catat apa yang di makan )

set vitamin shaklee untuk kurus

Saya nak kurus & sihat

Checklist tu sebagai pegangan agar lebih fokus untuk mencabar diri sendiri untuk lebih kurus dan sihat. 



Jika dah ada rutin seperti dalam checklist mengapa Maznee masih perlukan Set Kurus Shaklee Terbaik ?

Pilihan di tangan anda....nak kurus & sihat kannn

Jawapannya mudah saja...apabila Maznee menjalani rutin diet , ilmu berdiet ni mesti ada . 



Maznee tak mau bila dah turun berat badan kulit tak tegang , kulit kering tak bermaya , sentiasa rasa letih atau tak fit...badan kurus tapi tak cergas , tak cantik....baik tak yah kurus kan....hemm...betul,betul,betul....



Set slimming Shaklee adalah makanan tambahan @ supplement untuk membekalkan apa yang kurang dalam tempoh diet. Jadi Produk Shaklee untuk kurus adalah jawapannya.Jom...Maznee perkenalkan apa itu Set Vitamin Shaklee untuk Kurus ni...



Set Kurus Shaklee Terbaik


Maznee akan menyenaraikan set ini mengikut aturan pengambilan harian yang Maznee amalkan.




ESP ( Energizing Soy Protein)

Maznee ambil ESP Shaklee setiap pagi sebelum sarapan , ia membantu mengenyangkan sampai waktu makan tengah hari.Tapi untuk proses diet yang baik jangan skip breakfast , so selepas setengah jam Maznee akan makan sarapan but pastikan makanan yang diambil tidak berminyak dan tinggi kalorinya.No kafein please sebab ia melambatkan proses penurunan.



Alfalfa

Alfalfa penting untuk diet kerana ia membantu membuangkan segala toksin dalam badan . Oleh itu proses diet akan lebih berkesan. Maznee ambil Alfalfa selepas sarapan .



Lecithin & Omegaguard

Dua sekawan yang berfungsi sebagai pemecah lemak.Lecithin ni ibarat adik & omega ibarat abang. 
Pengambilan lecithin dan omegaguard membantu meningkatkan metabolisma dan mengawal selera makan.Bestkan....cepatla kurus cam ni hehe.Maznee ambil dua sekawan ni setengah jam lepas makan alfalfa tadi.



Untuk lunch pula ,Maznee akan ambil dua sekawan tadi selepas makan tengah hari di ikuti minum petang...ok minum petang ni Maznee ambil ni ....



Cinch TeaMix
Cinch TeaMix membantu Maznee mengekalkan tenaga semasa tempoh berdiet.



Biasanya Maznee ambil selepas bersenam pada waktu petang.Ia juga membantu meningkatkan metabolisma dan daya tahan badan dari sebarang penyakit.



So memang sesuai benar untuk Saya Nak Kurus & Sihat kan......



Untuk makan malam pula , Maznee jadikan amalan makan sebelum pukul 7 malam. Sebelum tidur Maznee akan mengambil Herb Lax.



Herb Lax 



Herb lax bertindak mencuci usus Maznee agar dapat membantu proses penyerapan vitamin yang kita makan dengan lebih efektif.



Herb lax juga meringankan masalah sembelit yang Maznee alami.Alhamdullilah masalah sembelit selesai.Thank you Herb lax.



Itu saja yang dapat Maznee kongsikan bersama untuk ruangan ini. Jom sahut cabaran Saya Nak Kurus & Sihat di bawah bimbingan Maznee. Set Kuruskan badan Shaklee amat berbaloi, rugi tak cuba...



Lepas dah kurus boleh cuba set kecantikan shaklee pula, tawan hati suami dengan badan yang sihat cantik dan langsing.

set slimming shaklee ibu menyusu berkesan
Set Kurus Shaklee Terbaik memang menjanjikan yang terbaik untuk sesiapa yang berhasrat untuk menurunkan berat badan.Sila hubungi Maznee untuk maklumat lanjut.

Call / WhatsApp : 019-265-3791
ID Shaklee 963860