Shaklee Set Sendi Dan Sakit Tulang Cadangan pengedar Shaklee | Kasihankan Ibu dan Ayah

Shaklee Set Sendi Dan Sakit Tulang Cadangan pengedar Shaklee | Kasihankan Ibu dan Ayah


Assalamualaikum semua


Saya doakan semoga anda semua sihat ceria sentiasa. Hari ni kami nak kongsi tentang Produk Shaklee untuk sendi dan sakit tulang

shaklee set sendi dan tulang bagus


Hari ni mood Hari Ibu...waah seronok ibu-ibu semua kan..
Diraikan oleh orang-orang tersayang...anak-anak yg baik dan keluarga yang bahagia.
Haa..agak-agaknya sesuai tak kalau kita berikan hadiah untuk ibu-ibu kita…

Bukan apa...sebagai tanda kita sentiasa ingat dan menghargai ibu-ibu kita..
Tak salah kan...beri sedikit kejutan supaya ibu akan ceria dan pasti hatinya gembira…

Ok...saya percaya ibu anda semua seperti ibu saya jugak...semakin meniti usia
Tenaga, fizikal dan keupayaannya semakin merosot dan semakin lemah…

Kalau dulu ibu kita boleh berjalan sambil mendukung kita dan membawa barang-barang…
Ligat kesana kemari...menyiapkan kerja-kerja rumah dan menjaga kita…
Mungkin mengejar kita dengan rotan..sebab nakal sangat..hehe..

Sekarang..Ibu tak seperti dahulu...ibu hanya mampu membawa badannya sendiri...itu pun dengan amat perlahan dan jarak yang dekat…
Ada pula yg terpaksa bertongkat untuk bergerak...untuk menyokong sendi-sendi
Yang semakin lemah…belum lagi yang hanya duduk dikerusi roda….

Hmmm...kasihan ibu..tak sanggup rasanya nak melihat ibu kita dalam keadaan begitu..
Baiklah..biar saya kongsikan sesuatu dari vitamin Shaklee yang boleh membantu
Ibu-ibu kita juga bapa kita yg kita sayangi untuk kembali bertenaga, dan bergerak dengan lebih selesa.

Shaklee Set sendi dan Tulang...ha! apa dia set ni, macam best je kan...special untuk sendi dan kesihatan keseluruhan badan...InsyaAllah...bila kita berusaha dan berdoa lebih-lebih lagi untuk kedua ibu bapa kita...hasilnya pasti amat baik…

Baiklah Set Sendi dan Tulang Shaklee ni terdiri dari 3 gabungan yang hebat:
  • Advance Joint Health Tablet
  • Ostematrix
  • Omega Guard

Advance Joint Health Tablet

shaklee set sendi dan tulang terbaik

Advance Joint Health Tablet ni mengandungi ekstrak unik Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan.

Campuran formula saintifik ini juga mengandungi ekstrak jagung yang membekalkan satu sumber glukosamina yang pekat yang dapat akan memanfaatkan kesihatan sendi seperti berikut

  • Menyokong keselesaan sendi
  • Membantu mengekalkan tulang rawan
  • Memelihara tisu penyambung yang sihat

Yang kedua pula ialah Ostematrix

Ostematrix

shaklee set sendi dan tulang shaklee ostematrix



Ia Komprehensif, terbukti secara klinikal dan mudah ditelan.
Anda bukan sekadar memerlukan kalsium untuk membina tulang yang kuat.

Ostematrix menyediakan satu matrix unik nutrien kritikal termasuk kalsium,vitamin D,Magnesium dan banyak lagi untuk membina dan mengekalkan tulang yang kuat.

  • Membina tulang dan gigi yang kuat
  • Membantu mengekalkan tekanan darah yang normal
  • Membantu pengecutan otot dan pelancaran saraf
  • Membantu mengurangkan simptom-simptom senggugut seperti perut kembung, kekejangan, retensi air, mudah meradang dan kemurungan
Ostematrix ni membekalkan
  • 1,000mg (100% pengambilan harian) unsur kalsium daripada sumber-sumber yang mempunyai tahap kepekatan yang tinggi dan mudah diserap dari alam semulajadi.
  • 400mg (100% pengambilan harian) magnesium untuk membantu menggabungkan kalsium kedalam tulang serta menguatkannya.
  • 400IU (100% pengambilan harian) vitamin D untuk merangsang penyerapan kalsium
Hanya 4 kaplet sehari, kalau nak hasil lebih baik ambil 2 biji kaplet dua kali sehari..Pastikan selepas makan ye.
Dan yang ketiga pula ialah OmegaGuard


Omegaguard

shaklee set sendi dan tulang omegaguard


Omegaguard membekalkan asid lemak omega-3 yang berpotensi ultratulen dengan spektrum penuh bergred farmaseutikal. Ia terhasil dari Minyak ikan terbaik dunia

Omegaguard mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain-lain lagi.

EPA menyihatkan jantung dan sendi anda manakala DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi-fungsi otak. Satu hidangan omegaguard menyediakan 990mg asid lemak omega-3. Ultratulen dan Bergred Farmaseutikal

Omegaguard dihasilkan melalui satu proses penyulingan proprietari tiga molekul yang memekatkan asid lemak omega-3 yang bermanfaat dan semulajadi sementara menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang terdapat dikebanyakan jenis ikan.

Jadi dengan gabungan ketiga-tiga vitamin dari Shaklee ni, Ibu dan ayah kita akan dapat menikmati hari-hari dengan lebih sihat dan ceria...
Lagi-lagi sempena hari ibu ni...hmm hanya sedikit kalau hendak dinilai betapa besar jasa dan pengorbanan mereka..

Pasti anda tertanya-tanya..Mahal ke Set Sendi dan tulang ni?

Hmm...soalan begini biasa dari kita...cuma kalau kita renungkan kembali...betapa Ibu dan ayah tak pernah bertanya harga setiap pengorbanannya..Pasti kita akan rasa waah...apalah sangat kan...tak terbayar jasa mereka..

Apa kata kita hadiahkan Set shaklee untuk kesihatan Sendi dan Tulang untuk keduanya, pasti mereka gembira, bila mereka gembira maka akan bertambahlah rezeki kita dan keberkatan dalam hidup..InshaAllah


Alhamdulillah, ibu saya menggunakan set ni, umurnya lebih 70 tahun namun masih mampu mengayuh basikal sendiri untuk kekedai dan kenduri sekitar kampung... rutin hariannya sama seperti suri rumah lain..membasuh, mengemas dan berkebun... Syukur sangat..

Saya juga berharap ibu anda semua sihat dan ceria.

Harga Set Sakit Sendi



Shaklee set sendi dan Tulang harga
Murahkan, boleh digunakan untuk 2-3 bulan. Bukan nilai harga yang kita pentingkan...tapi nilai kasih sayang yang harus jadi keutamaan. 
Jadi mari sama-sama kita membahagiakan kedua ibu bapa kita, disamping itu perkenalkan kepada ahli keluarga yang lain serta sesiapa sahaja tentang kebaikan  Set Sendi dan tulang Shaklee ni.
semoga kebaikan dari perkongsian itu akan dibalas dengan sebesar ganjaran oleh Allah S.W.T..
Disamping tu, jangan lupa untuk sentiasa mendoakan kebaikan untuk kedua ibu bapa kita


shaklee set sendi dan tulang doa ibubapa



Semoga perkongsian kali ini memberi manfaat kepada kawan-kawan semua.



Tunggu Dulu. Anda mesti inginkan Vitamin-vitamin lain yang hebat dan terbaik dari shaklee kan. Nak tahu lebih lanjut atau ingin mendapatkannya anda cuma ikuti langkah dibawah


Call/Whatsapp : 0105411108 (Julia)

Call/Whatsapp : 0105475859 (Mohd Najip)
ID Shaklee : 1085851
Email : lenmayaphoto@gmail.com
FB : Julianawati Mhd Nor
FB : Mohd Najip Zulkarnain Ahmad

* Atau anda boleh pergi kemana-mana cawangan Shaklee dan gunakan ID Shaklee saya untuk membeli produk Shaklee, tiada masaalah, boleh je. Janji kawan-kawan bahagia.
Untuk dapatkan alamat cawangan Shaklee berhampiran anda boleh login laman web ini : 
Terima kasih kerana singgah ke Blog saya. Terima kasih juga kerana baca sampai habis. Boleh komen diruangan dibawah. Datang lagi ya untuk melihat lebih banyak lagi perkongsian ilmu dan SHARE info di Blog ini supaya dapat membantu lebih ramai lagi.
Ops nanti dulu!!!
Sebelum tu saya nak kongsikan sesuatu, Bagaimana caranya anda boleh menjadi BOSS.
Download E-Book ni dan ada lagi:
Anda juga boleh mendapat keistimewaan sekiranya mendaftar sebagai ahli dan boleh menjana pendapatan darinya...cuma hubungi saya sahaja...ok kawan-kawan.

set kesihatan shaklee pilihan hebat
Sorry Boss!!! Saya terpaksa berhenti kerja
Saya berikan kepada anda secara percuma. Jangan risau tiada charge tersembunyi..hehe, ok selamat membaca dan berjaya
Jadi apa pendapat anda tentang Shaklee Set Sendi dan Tulang? Saya sangat berminat dengan perkongsian anda semua. Kongsikan diruangan komen dibawah ya. Terima kasih Semua.