SET JERAWAT SHAKLEE 3 CARA BERKESAN MENGHILANGKAN JERAWAT

SET JERAWAT SHAKLEE 3 CARA BERKESAN MENGHILANGKAN JERAWAT

Bebaskan Kulit Dari Jerawat
Pulihkan Kulit Agar Kelihatan Licin & Gebu 

Assalamualaikum wbt & Salam Sejahtera...Kali ni Kak Zura nak khabarkan berita gembira pada sesiapa yang punyai masalah jerawat. 

Set Jerawat Shaklee akan memberikan rawatan secara luaran dan dalaman  & bakal memberikan keputusan yang amat memuaskan  supaya kulit cantik.
Adakalanya perasaan marah timbul hanya kerana masalah jerawat. Keyakinan diri tercabar....mana tak nya...terasa malu yang teramat!!!

Set Jerawat Shaklee mampu membantu merubah situasi di atas...mudah saja ...jangan stress nanti lebih banyak gunung berapi mini datang mengaum...hehe ....tak mau kan..jadi gitu.

No To Pimples !!!

Punca-Punca Jerawat

Ada beberapa faktor yang menyebabkan masalah jerawat diantaranya ialah :- 

  • Hormon dan Jerawat
  • Bakteria dan Jerawat
  • Pemakanan dan Jerawat
  • Stress dan Jerawat
  • Alat Solek Dan Jerawat
  • Matahari Dan Jerawat
  • Pakaian Dan Jerawat

Sumber Dari :
Dr Hasseenah - Klinik Jerawat & Jeragat

Ouch...sakitnya nak picit jerawat ni...

Sesiapa pun jika ada tumbuh sebiji jerawat di muka pasti rasa kurang selesa dan rasa gatal ....Kak Zura pun tak terkecuali , kulit muka Kak Zura jenis kombinasi , kering dan berminyak. Jika salah makan jawap lah..memang naik sang jerawat.


Kak Zura juga akan memberi tips untuk mengecutkan jerawat dan menghilangkan kesan jerawat....nak tak..jom Kak Zura kenalkan Set Jerawat Shaklee.



3 Cara Berkesan Menghilangkan Jerawat



1. Buang atau cuci segala toksin dalam badan kerana ia bertindak
    membersihkan darah kotor.
2. Rawat dengan pengambilan Set Jerawat Shaklee secara
    konsistan.
3. Penjagaan kulit seperti menggunakan masker dari Set Jerawat
    Shaklee.


Set Jerawat Shaklee.





Alfalfa membuang toksin dalam badan , maka proses pertama untuk menghilangkan jerawat adalah dengan detoks dulu....
Ada banyak lagi kelebihan alfalfa nanti Kak Zura kongsi dalam entri lain ok.




Vita-C bertindak sebagai antioksidan & menghasilkan sintesis kologen.Ia menghalang kotoran luaran seperti pencemaran & toksin yang menyebabkan jerawat.Cegah dulu labih baik dari merana.



ESP bertindak menghasilkan sel-sel baru bagi kulit.ESP amat berkesan untuk merawat kulit yang rosak akibat jerawat.





Vita-E membantu mengurangkan masalah jerawat kerana ia bertindak memperbaiki peredaran darah serta perbaiki tisu. Ia juga amat berkesan untuk mengurangkan parut dan memelihara kesihatan kulit...awet muda.

Kulit sentiasa sihat akan kelihatan muda sentiasa

Kak Zura sendiri menggunakan Set Jerawat Shaklee ni...sebab ia juga merangkap Set Kecantikan Shaklee...sejak menggunakan set ini memang kulit bertambah sihat dan licin...glowing gitu.
Kelebihan pada sesiapa yang membeli Set Jerawat Shaklee , akan mendapat bimbingan cara pengambilan serta tips kecantikan kulit agar totally transform pada yang lebih cerah , halus dan gebus..hehehe..
Cik Abang En Suami pun dok memuji kehalusan kulit ...ni my hubby la...happy gitu.Bukan kulit muka jek tau...satu badan best kan!!!Terima Kasih Set Jerawat Shaklee.


Kepada sesiapa yang mahu sihat bertenaga disamping wajah berseri, kulit cantik dan mahu merasakan perubahan ini segera hubungi Kak Zura....




Call / Whatsapp / SMS / Telegram : 013 7720505 / 011 17749161
Email : zurainialiman@gmail.com
FB : Zuraini Aliman
@ boleh pergi sendiri ke cawangan shaklee berdekatan dan mendaftar sebagai ahli dengan menggunakan ID Kak Zura.
ID Shaklee : 1083085