5 TIPS DIET BERKESAN DENGAN SET KURUS SHAKLEE

5 TIPS DIET BERKESAN
AMALAN UNTUK KURUS LEBIH SIHAT 
DENGAN SET KURUS SHAKLEE

Assalamualaikum wbt...dan Salam Sejahtera..

Zura amat terpanggil untuk menulis untuk berkongsi pengalaman Zura baru-baru ini yang berjaya kurus dengan sihat.5 tips diet yang amat berkesan telah terbukti dengan nyata bila Zura sendiri mengamalkan tips diet ni.

Perasaan kurang selesa , segan , malu dan kurang yakin sering menyelubungi mereka yang mempunyai berat badan yang berlebihan.Betul kan !
Sedihkan jika berterusan begini....bila nak berubah ??

Zura faham sangat perasaan orang yang berbadan besar , lemak sana sini , jalan pun tak laju,cepat penat , letih selalu dan perasaan nak rehat lebih sebab penat. 

Bila rehat terlebih, makan terlebih , malas nak gerak sana sini...haha..resultnya...OMG..!!! OVERWEIGHT..GEMUKS..

Perasaan kecewa melanda bertubi-tubi,marah dengan diri sendiri bila baju yang biasa di sarung semua dah ketat sana sini...moody la sepanjang hari...marah...kecewa...akhirnya makan lagi...tambah lagi lemaks....sungguh mengecewakan!!!!Betul kan...

Makan dan makan kerana kecewa

Naik tangga sakit lutut,tumit ,betis,peha sebab dah banyak selulit berkumpul bawah kulit...tengok diri sendiri pun tak sanggup...nak terus begini ke....sampai bila...!!!!????

Sampai bila???

Zura sangat berbesar hati nak berkongsi 5 tips diet yang amat berkesan...berat badan makin menurun dan badan terasa lebih ringan dan sihat.Nak tau ke...jom baca lagi...

5 Tips Diet Berkesan

No.1 : Tekad dan disiplin yang tinggi untuk mencapai berat ideal.
No.2 : Detox Badan
No.3 : Pengambilan Supplement yang sesuai
No.4 : Menu diet yang sihat
No.5 : Senaman 

Itu dia 5 tips yang telah Zura amalkan untuk mengurangkan berat badan , malahan Zura akan berkongsi dengan semua customer Zura. 

Paling best !! Ramai yang dah berjaya menurunkan berat badan dengan tips ini.Tak percaya...sila hubungi Zura ..akan ku details kan segala...tapi ada syarat hehe...

Mesin timbang pun tersenyum bila berjaya turunkan berat badan

Namun..Zura nak berkongsi supplement Shaklee yang sesuai ketika berdiet.Ia merupakan Set Kurus Shaklee  dan Set Kesihatan Asas Shaklee. Kedua-dua set ini amat penting di dalam memelihara tahap kesihatan disamping membantu pembakaran lemak,membuang toksin dan membina otot yang kendur semasa proses penurunan berat badan.

Memperkenalkan Set Kurus Shaklee

1.Set Kurus Asas ( Bakar & Buang )
2.Set Kurus Lengkap / Advance ( Bakar , Buang & Bina )
3.Set Kurus Kombinasi (Bergantung pada keperluan)

Set Kurus Shaklee terdiri dari:





Tambahan untuk Set Kurus Lengkap /Advance Shaklee ialah Cinch Teamix

Cinch Teamix jika di ambil secara berterusan akan mengurangkan selera makan dan meningkatkan metabolisma...Zura minum Cinch Teamix Shaklee setiap hari untuk kekal cergas dan bertenaga.

Set Kesihatan Asas Shaklee

Set ini memang memberikan tahap kesihatan yang optimum waktu proses diet kerana ia mengandungi keperluan vitamin lengkap bagi menampung kekurangan zat dan vitamin semasa proses penurunan berat badan.

Jika benar-benar serious untuk menurunkan berat badan dengan cara sihat, sila lah hubungi Zura . Dapatkan 5 tips lengkap untuk kurus dengan cara sihat...jangan lengah lagi...

Penting ni..kena bertindak sekarang
  • Sila hubungi Zura untuk membeli ( harga boleh runding) Set Kurus Shaklee & Set Kesihatan Asas Shaklee ini,boleh SMS / Whatsapp atau Telegram di talian :
  •  011 17749161/ 013 7720505
    @ boleh pergi sendiri ke mana-mana Cawangan Shaklee berdekatan dan order produk menggunakan ID Zura :1083085