Top Ad unit 728 × 90

Cergas & tak loya lepas 2 minggu makan set mengandung shaklee

.

Cergas & tak loya lepas 2 minggu makan set mengandung shaklee

.
Bila dah jadi mak mak ni memang dah kurang masa untuk diri sendiri.
.
Lebih lebih lagi kalau dah ada anak, dan mengandung lagi. πŸ˜‚
.
Memang penat tok sah cerita la kan. Macam kisah kak fauziah sebelum ni πŸ˜ƒ
.
Haha
.
Inilah yang buatkan Maznee teringat pengalaman mengandung anak no 2, Maznee dapat notifikasi di whatsap.
.
Kalau sebelum ni dari Sabah, kali ni dari Pahang.
.
Puan Zuraini πŸ˜ƒ
.
Kisah macam mana Maznee tolong kak zuraini yang nak jaga kulit cantik & cergas masa hamil anak no 2 πŸ˜…
.
Ibu bekerja & pada masa yang sama dah mengandung 4 bulan. Masa penting untuk amalkan pemakanan yang berkhasiat masa hamil.
.
Sebab perkembangan tengah meroket. πŸ˜‚
.
Masa maznee tanya tu, kak zuraini baru je masuk trimester 2.
.
Satu yang berbeza, Zuraini ada morning sickness masa 3 bulan pertama.
.
Memang dah macam naik kapal.
.
Mabuk teruk.
.
Nak makan pun tak lalu. Semua yang di telan keluar semula.
.
Jadi, badan kita kekurangan zat
.
Nak tak nak, baby dalam rahim makin besar
.
Makin banyak khasiat diperlukan.
.
Jadi anak ambil dari maknya.
.
Kak zuraini ni perasan kulit jadi kering & kusam. Badan pun sakit sakit πŸ˜‚
.
Ini mesti anak dah ambil.
.
Jadi, lepas masuk je trimester kedua, selera makan pun dah kembali.
.
Sesuatu perlu dilakukan segera
.
Supaya kulit yang mula hilang serinya kembali seperti sediakala. Penting sangat jaga nutrisi masa hamil ni.
.
πŸ˜…
.
Cari punya cari, Alhamdulillah bertemu jodoh dengan blog Maznee di laman maya.
.
Permintaanya mudah je
.
Nak badan cergas masa peknen anak no 2 dan kulit jadi sihat semula.
.
Maznee ada tanya beberapa soalan lagi, tentang masalah lain time mengandung
.
Ada keputihan ke, gatal gatal, rambut gugur & lain lain.
.
Dari situ kita boleh pilihkan set emak mengandung shaklee yang sesuai dengan bajet & keperluan ibu & bayi 😍
.
Maznee ni pantang benar nak paksa paksa pelanggan beli produk yang tak diperlukan
.
Selalu rekemen mana yang wajib & sesuai je.
.
Itu pun terpulang pada bonda nak terima atau tukar.
.
πŸ˜†
.
Alhamdulillah, kak zuraini setuju dengan set shaklee yang dicadangkan.
.
Kalau ikutkan, pos ke pahang ni bergantung pada lokasi. Pusat bandar cam kuantan biasa sampai 1 ke 2 hari bekerja
.
Kawasan pedalaman ambil masa 3 ke 4 hari.
.
Ikut kurier.
.
Ada lambat ada cepat.
.
Alhamdulillah, selamat sampai pada pelanggan.
.
Maznee & akak zuraini kerap berhubungan untuk bertanya perkembangan.
.
Alhamdulillah, lepas 2 minggu dapat feed back positif.
.
Orang sekeliling kata kulit dan tak kusam lagi. Memang produk shaklee bagus untuk kecantikan kulit
.
Puas hati. Sotang lagi mommie peknen berjaya hamil dengan cergas.
.
Alhamdulillah
Cergas & tak loya lepas 2 minggu makan set mengandung shaklee Reviewed by Mazni Azmi on 11:08 PG Rating: 5

2 ulasan:

  1. Shaklee dan buat khas utk yg mengandung
    Tentulah yg consume dpt merasa kebaikannya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waktu memgandung memang wanita betgelar ibu perlukan bantuan makanan tambahan / suplemen untuk kekal cergas

      Dan elakkan loya dan morning sickness melampau πŸ˜ƒ
      .
      Eloklah makan vitamin shaklee ni

      Padam

⛔⛔TERIMA KASIH KERANA MENINGGALKAN KOMEN ⛔⛔

🌼🌺🌸 Maznee memang rajin membalas komen bonda semua. TOP 10 Pengomen terbanyak akan dipaparkan di Kanan blog ini! Dapat backlink lagi. πŸ˜‰ 🌸🌺🌼
.
Selamat bersilaturahim πŸŒ„

All Rights Reserved by Shaklee untuk Ibu Bijak Keluarga Sihat © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Dikuasakan oleh Blogger.