Cergas & tak loya lepas 2 minggu makan set mengandung shaklee

.

Cergas & tak loya lepas 2 minggu makan set mengandung shaklee

.
Bila dah jadi mak mak ni memang dah kurang masa untuk diri sendiri.
.
Lebih lebih lagi kalau dah ada anak, dan mengandung lagi. πŸ˜‚
.
Memang penat tok sah cerita la kan. Macam kisah kak fauziah sebelum ni πŸ˜ƒ
.
Haha
.
Inilah yang buatkan Maznee teringat pengalaman mengandung anak no 2, Maznee dapat notifikasi di whatsap.
.
Kalau sebelum ni dari Sabah, kali ni dari Pahang.
.
Puan Zuraini πŸ˜ƒ
.
Kisah macam mana Maznee tolong kak zuraini yang nak jaga kulit cantik & cergas masa hamil anak no 2 πŸ˜…
.
Ibu bekerja & pada masa yang sama dah mengandung 4 bulan. Masa penting untuk amalkan pemakanan yang berkhasiat masa hamil.
.
Sebab perkembangan tengah meroket. πŸ˜‚
.
Masa maznee tanya tu, kak zuraini baru je masuk trimester 2.
.
Satu yang berbeza, Zuraini ada morning sickness masa 3 bulan pertama.
.
Memang dah macam naik kapal.
.
Mabuk teruk.
.
Nak makan pun tak lalu. Semua yang di telan keluar semula.
.
Jadi, badan kita kekurangan zat
.
Nak tak nak, baby dalam rahim makin besar
.
Makin banyak khasiat diperlukan.
.
Jadi anak ambil dari maknya.
.
Kak zuraini ni perasan kulit jadi kering & kusam. Badan pun sakit sakit πŸ˜‚
.
Ini mesti anak dah ambil.
.
Jadi, lepas masuk je trimester kedua, selera makan pun dah kembali.
.
Sesuatu perlu dilakukan segera
.
Supaya kulit yang mula hilang serinya kembali seperti sediakala. Penting sangat jaga nutrisi masa hamil ni.
.
πŸ˜…
.
Cari punya cari, Alhamdulillah bertemu jodoh dengan blog Maznee di laman maya.
.
Permintaanya mudah je
.
Nak badan cergas masa peknen anak no 2 dan kulit jadi sihat semula.
.
Maznee ada tanya beberapa soalan lagi, tentang masalah lain time mengandung
.
Ada keputihan ke, gatal gatal, rambut gugur & lain lain.
.
Dari situ kita boleh pilihkan set emak mengandung shaklee yang sesuai dengan bajet & keperluan ibu & bayi 😍
.
Maznee ni pantang benar nak paksa paksa pelanggan beli produk yang tak diperlukan
.
Selalu rekemen mana yang wajib & sesuai je.
.
Itu pun terpulang pada bonda nak terima atau tukar.
.
πŸ˜†
.
Alhamdulillah, kak zuraini setuju dengan set shaklee yang dicadangkan.
.
Kalau ikutkan, pos ke pahang ni bergantung pada lokasi. Pusat bandar cam kuantan biasa sampai 1 ke 2 hari bekerja
.
Kawasan pedalaman ambil masa 3 ke 4 hari.
.
Ikut kurier.
.
Ada lambat ada cepat.
.
Alhamdulillah, selamat sampai pada pelanggan.
.
Maznee & akak zuraini kerap berhubungan untuk bertanya perkembangan.
.
Alhamdulillah, lepas 2 minggu dapat feed back positif.
.
Orang sekeliling kata kulit dan tak kusam lagi. Memang produk shaklee bagus untuk kecantikan kulit
.
Puas hati. Sotang lagi mommie peknen berjaya hamil dengan cergas.
.
Alhamdulillah

2 Responses to "Cergas & tak loya lepas 2 minggu makan set mengandung shaklee"

  1. Shaklee dan buat khas utk yg mengandung
    Tentulah yg consume dpt merasa kebaikannya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waktu memgandung memang wanita betgelar ibu perlukan bantuan makanan tambahan / suplemen untuk kekal cergas

      Dan elakkan loya dan morning sickness melampau πŸ˜ƒ
      .
      Eloklah makan vitamin shaklee ni

      Padam

⛔⛔TERIMA KASIH KERANA MENINGGALKAN KOMEN ⛔⛔

🌼🌺🌸 Maznee memang rajin membalas komen bonda semua. πŸ˜‰ Insyaallah akan lawati blog cik puan & bonda semula.🌸🌺🌼
.
Selamat bersilaturahim πŸŒ„