Berjaya hamil anak pertama lepas 3 bulan makan produk kesuburan shaklee

.

Berjaya hamil anak pertama lepas 3 bulan makan produk kesuburan shaklee

.
Banyak betul ujian dalam hidup ni kan bonda. Dari lahir sampai ke pejam mata.
.
Ujian sepanjang masa. Ujian lepas kahwin, nak cepat dapat anak .πŸ˜‚
.
Ahli keluarga sana sini tanya. Stress weh. Tension pun ada. Hati ni memang nak anak, tapi Allah swt belum nak bagi kan.
.
Nak buat macam mana.
.
Maznee ada banyak pengalaman bantu pasangan suami isteri baru kahwin nak dapat anak. Dan bagaimana hamil lepas 3 bulan makan shaklee
.
πŸ˜ƒ Sedikit sebanyak faham perasaan kengkawan ni. Sebab kami pun pernah sekapal dulu.
.
Haha.
.
Kapal susah dapat dapat anak πŸ˜… Kali ni Maznee nak kongsi cerita Puan Az.
.
Kisah air mata & suka duke suami isteri nak timang anak 1st.
.
Begini kisahnya.
.
.
Bulan september 2016, Az whatsap Maznee. Katanya baru lepas baca blog ni.
.
Sama la macam bonda yang tengah baca ni.
.
Masa tu Az macam buntu, ikhtiar macam macam nak mengandung.
.
Siang malam pagi petang. Runsing kepala.
.
Kusut macam rambut panjang baru bangun tidur. πŸ˜ƒ
.
Maznee ada ditanya Az, betul ke makan suplemen shaklee ni boleh cepat hamil?
.
Kalau betul, Az nak cuba set kesuburan suami isteri.
.
πŸ˜…
.
Maznee cite, makan suplemen & vitamin ni salah satu usaha juga nak mengandung.
.
Sebab orang yang sihat, insyaallah lebih subur. Kita makan set kesuburan shaklee ni nak cukupkan zat yang badan perlu.
.
πŸ˜ƒ
.
Alhamdulillah, Az ambil kata kata Maznee dengan positif. Makan produk shaklee ni bukan magik tau
.
Telan je terus mengandung
.
Haha.
.
Maznee tanya beberapa soalan, nak kenal siapa sebenarnya Az & suami tercinta ni.
.
Adalah dalam 10 minit sembang.
.
Periok ok tak setiap bulan & lain lain
.
Rupa rupanya suami Az merokok & tak suka makan sayur.
.
Ini pun menyumbang juga pada punca kenapa Az masih belum mengandung
.
Sayur sayuran & buah adalah makanan sihat yang bagus untuk lebih subur
πŸ˜‘
.
Maznee pun tak boleh lah ingat nak jual barang je. Paksa pelanggan beli produk yang tak perlu.
.
Salah tu.
.
Dari sini Maznee rekemen set kesuburan suami isteri yang paling sesuai.
.
Alhamdulillah.
.
Az & suami setuju. Sejak hari tu, kalau Az ada masalah & soalan.
.
Terus tanya Maznee. Tak payah jalan jauh jauh pun. Hujung jari je kan
.
πŸ˜‚
.
Whatsap je terus Maznee jawab.
.
Pernah sekali tu Az tanya, kenapa suaminya kerap pergi tandas lepas makan produk ni.
.
πŸ˜‚ Haha. Masa awal awal makan tu, serat dari alfafa akan bersihkan usus kita yang kotor.
.
Sebab tu jadi lawas. πŸ˜‰
.
Dan kita ni jadi manusia memang kerap lupa, Az pun kadang kadang skip juga makan suplemen tu
.
Tapi teruskan juga makan bila ingat.
.
Akhirnya lepas 3 bulan purnama yang mengambang cantik di malam hari.
.
Pada 16 disember 2016, Az dengan eksaited nye bagitahu, ujian upt nya positif.
.
Keluar 2 line.
.
Maznee pun apa lagi, riang gembira sampai nak lompat buat jumping star πŸ˜‚
.
Kepuasan & kegembiraan yang tak tergambar tau dapat tolong orang lain ni.
.
Moga moga anak yang lahir tu jadi orang soleh. Dapat bagi manfaat pada mak ayahnya & juga pada ummat islam 😍
.
Kisah Az ni tak berakhir kat sini, seperti lebih 200 lebih orang yang lain, Maznee masih keep in touch

6 Responses to "Berjaya hamil anak pertama lepas 3 bulan makan produk kesuburan shaklee"

  1. Allah dah kata selain doa kita kena usaha
    Tak sia-sia usaha dibuat - syukurlah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rezeki setiap orang ada & dah di tentukan πŸ˜ƒ
      .
      Insyaallah banyakkan doa & usaha keluar tenaga tenaga
      .
      Alhamdulillah makan produk untuk kesuburan suami isteri memang membantu πŸ˜ƒ

      Padam
    2. betul2..kalau kita usaha insyaallah..ALLAH bagi,,

      Padam
    3. Betul kan. Yang penting kita usaha
      .
      Makan produk shaklee pun usaha untuk mengandung

      Padam
  2. Alhamdulillah. Seronoknya. Semoga anak membesar jadi soleh solehah. Seronok sangat kalau dapat zuriat sendiri. Ikhtiar tu penting

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insyaallah.
      .
      Lepas ni siapa siapa pengantin baru yang nak cepat mengandung dan dapat anak
      .
      Boleh makan produk shaklee untuk kesihatan & kesuburan suami isteri 😊

      Padam

⛔⛔TERIMA KASIH KERANA MENINGGALKAN KOMEN ⛔⛔

🌼🌺🌸 Maznee memang rajin membalas komen bonda semua. πŸ˜‰ Insyaallah akan lawati blog cik puan & bonda semula.🌸🌺🌼
.
Selamat bersilaturahim πŸŒ„