Maznee Azmi . Pengedar Shaklee pilihan hati. Yakin . Mesra . Berpengalaman

HB Darah Naik Lepas Makan Set Mengandung Shaklee

cara menaikkan hb ibu hamil

HB Darah Naik Lepas Makan Set Mengandung Shaklee

.
Beberapa bulan yang lalu, ada seorang ibu dari SABAH, negeri di bawah bayu tu. Hantar mesej pada Maznee. Minat dengan set untuk tolong ibu hamil shaklee 
.
Hehe, apa khabar orang sabah.
.
Sebaik saja kami bersembang, Puan ini mengenalkan dirinya sebagai Kak Fauziah.
.
Maznee panggil dia Fauziah je le. πŸ˜ƒ
.
Akak ni tengah hamil. Anak no 2. 
.
Untuk kehamilan kali ni, kelepet teruk sebab morning sickness. Hb rendah.
.
Nak tau macam mana teruk, macam superman jumpa kriptonite.
.
Batu warna hijau bercahaya tu πŸ˜…
.
Haha. Dah boleh bayang kan kelemahan kak fauziah ni.
.
Dari seorang superwoman yang tangkas bekerja di pejabat & isteri serta ibu yang penyayang.
.
Menjadi tak bermaya begitu sekali.
.
Rezeki mengandung ni lain lain kan, bonda yang pernah hamil beberapa kali mesti ada pengalaman sendiri.
.
Fauziah ada baca pasal kisah Maznee dalam blog ni yang makan set ibu hamil shaklee masa peknen anak no 2.
.
Dan bagaimana Maznee berkongsi tips & pengalaman sendiri untuk menjadikan superwoman yang sedang tenat angkara kriptonite. Aka mabuk pagi masa mengandung
.
Kembali bertenaga & berkuasa menumpaskan musuh durjana.
.
Haha. Tak lah, melangsaikan kerja pejabat & dirumah yang makin bertimbun tu.
.
Maznee pun rekemen set mengandung yang sesuai untuk akak ni πŸ˜„
.
Alhamdulillah, selepas berjela jela soalan interview Maznee jawab. Umpama temuduga nak minta kerja.
.
Akhirnya Kak Fauziah ambil juga set mengandung shaklee yang Maznee syorkan.
.
Alhamdulillah.
.
Maznee uruskan semuanya seberapa pantas yang segera. Sebab ada orang tengah berharap sangat nak makan.
.
Ibaratnya ambulan tengah memecut time kereta sesak tu.
.
Maznee pula pos ke sabah pakai kurier. Dalam masa 2 3 hari melalui perjalanan jauh.
.
Naik flight kot. Merentasi laut cina selatan yang bergelora.
.
Akhirnya sampai penawar kepada puan Fauziah. Semua tak tamat disitu.
.
Kerja Maznee baru bermula.
.
Tanggngjawab untuk pastikan set mengandung ni betul betul berbaloi mazni halas sebaiknya.
.
Puan Fauziah ni pun boleh tahan, asal ada soalan je terus tanya Maznee.
.
Pakai whatsap je kot. Lagi laju dari panggil pizza hat datang hantar pizza ke rumah.
.
πŸ˜‚
.
Alhamdulillah, lepas 2 minggu. Superwoman muslimah bernama Fauziah kembali pulih bertenaga.
.
Badan cergas & tak terbaring lesu je atas katil
.
Haha.
.
Sampai punyalah eksaited semua orang puji. Muka dah berseri seri. Tangkas membelah sayur & membersihkan timbunan kerja tertunggak.
.
Sampai Maznee pun terasa kehebatannya. Tahniah Kak fauziah. Berbaloi kan ambil set mengandung shaklee dengan Maznee.
.
Nyesal tak makan awal awal kan
.
Hehe.
.
Alhamdulillah, pun begitu, Kak Fauziah terlalu suka sampai teringin nak pakai set bersalin shaklee masa bersalin nanti.
.
Tak apa, itu kisah lain.
.
Lain kali kita sambung ok. 
.
Sekianlah hikayat Maznee membantu superwoman yang sedang tenat 
.
Apakah cabaran yang akan di terima seterusnya?
.
Adios. Assalamualaikum

4 Responses to "HB Darah Naik Lepas Makan Set Mengandung Shaklee"

  1. Bila dapat memberi kebaikan kepada customer pasti rasa bahagia kan Maz:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kaksih melawat kak zakie

      Betul tu. πŸ˜ƒ
      .
      Puas hati kalau dapat selesaikan masalah pelanggan

      Padam
  2. Maznee, nak tanya, kalau makan vitamin yang doktor bagi, boleh ke consume supplement shaklee sekali?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kena tanya doktor juga.
      .
      Maznee selalu bawa vitamin shaklee kalau nak makan tu. Tanya doktor dulu.
      .
      Nanti doktor tengok sukatan kandungan kat belakang tu.
      .
      Selalunya ok saja.
      .
      Tak pernah lagi lagi doktor tak bagi. Alhamdulillah

      Padam

⛔⛔TERIMA KASIH KERANA MENINGGALKAN KOMEN ⛔⛔

🌼🌺🌸 Maznee memang rajin membalas komen bonda semua. πŸ˜‰ Insyaallah akan lawati blog cik puan & bonda semula.🌸🌺🌼
.
Selamat bersilaturahim πŸŒ„